Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Koraykaya sürücü koltuğunda ben sağda.Arkada çaycı evet iyi araba otomatik dizel diyor başka bişey yok:D
Geçen gün Hyundai da satış temsilcisi elemanı bir sıkıştirdim çift kavrama şanzıman ile ilgili diyorum ki İstanbul trafiğinde sıkıntı cikarir masrafı büyük olur iste arada sırada n ye almak gerek vitesi .Adamın bana aynen dediği şu abi tam otomatik masrafı daha büyük oluyor eski tip şanzıman olduğu için çift kavramada işler daha basit olduğu için daha ucuza geliyor ve 5 yıl garantisi var arabayı o kadar kullanmazsın dedi ahajajaj

knk bakıyom tavsiye isteye adamın tipine az yaksın masrafsız olsun çok gitsin arıza çıkarmasın geniş olsun diyen profildense diyom abim senin ilacın corolla hiç başka araba bakma xd
Öyle bir arabaki satamıyorsun.O kadar sessiz ve bir şeyi bile göze batmıyor ki neden satman gerektiğini neden satmaman gerektiğini anlayamıyorsun:D

Geçen gün Hyundai da satış temsilcisi elemanı bir sıkıştirdim çift kavrama şanzıman ile ilgili diyorum ki İstanbul trafiğinde sıkıntı cikarir masrafı büyük olur iste arada sırada n ye almak gerek vitesi .Adamın bana aynen dediği şu abi tam otomatik masrafı daha büyük oluyor eski tip şanzıman olduğu için çift kavramada işler daha basit olduğu için daha ucuza geliyor ve 5 yıl garantisi var arabayı o kadar kullanmazsın dedi ahajajaj
Son cümlesinde çok haklı o arabayı alanların %90 ı 5 yıl kullanmax

valla bak süreni emeğini harcayıp özgün içerik üretiyorsun kopyala yapıştırda yapmıyon eldeki imkanlarla ancak bu kadar oluyor aha profesyonel makinayı alınca anca fotoğraflarda ve çekimde biraz kaliteyi arttırabildik ama aksiyon cam eksik mesela ekstra drone yok test aracı veren yer yok afilli effektler yaptıracağım elemanım yok oturup tüm ıntro kurgu montaj efekti kendim yapıyom ver banada en kralından araç birde utku reis gibi çekim ve montaj ekibi çektiği videolardan daha iyisini ve eğlencelisini çekmezsem namerdim

Biz @Ugur ile 3 tane arabanın testini çektik. Yav nasıl canımız çıktı anlatamam. Mecbur telefonla çekiyoruz. Testten sonra bir bakıyorum kamera ısınıp çekimi kapatmış filan sırf bu yüzden picasso yu saçma sapan bir açı ile çektik. C4 picasso yu çekmek 4 günümüzü aldı. Test arabası desen video çekmek için imkansız. Yazı yazmak için eğer birazcık muhabbeti uzatabilirsen arabayı görebiliyorsun. Buradan Malatyadaki Ford,Peugeot,Skoda bayilerine de teşekkür edeyim. Bu otomobil test işi benim ve arkadaşlarım için bir hobi ve ilginç bir şekilde gözüne batmış.

sasddqqwdqdw abi adam devreleri yakmış öyle böyle ama şehiriçi için en baba şanzıman cvt

Son cümlesinde çok haklı o arabayı alanların %90 ı 5 yıl kullanmax
AHahhaha müthiş tespit sonra @Iskender™ gillerin eline düşüyor:S
Ahahahahahah ioniq test ederken adam Vw gibi markalar hem arızalı hem de fahiş fiyat çekiyor dedi.Ben de ne arızası duydunuz dedim.Dsg dedi ben de ioniq de de çift kavrama var yalnız yaptım.. Daha duymadık dedi :D Ben de uzatmadım 2 aylık arabaya daha duymadık diyor:D

Biz @Ugur ile 3 tane arabanın testini çektik. Yav nasıl canımız çıktı anlatamam. Mecbur telefonla çekiyoruz. Testten sonra bir bakıyorum kamera ısınıp çekimi kapatmış filan sırf bu yüzden picasso yu saçma sapan bir açı ile çektik. C4 picasso yu çekmek 4 günümüzü aldı. Test arabası desen video çekmek için imkansız. Yazı yazmak için eğer birazcık muhabbeti uzatabilirsen arabayı görebiliyorsun. Buradan Malatyadaki Ford,Peugeot,Skoda bayilerine de teşekkür edeyim. Bu otomobil test işi benim ve arkadaşlarım için bir hobi ve ilginç bir şekilde gözüne batmış.
bizimde maddi hiç bir kazancımız olsun diye beklemiyoz hobi olarak can sıkıntısından yapıyoruz zaten telefon ilk çare telefon tutucuyla sabitliyoz o kısa test parkurunda test çekmek mümkün değil belli bri dakikdan sonra ses senkronu sorun oluyor kayma yaşanıyor fps kayması sonra anam ağlıyor düzeltcem diye adamlara plazananın kısa tanıtım videosunu bile çekecem beleşe araç verseler yada ikinci el otomobilerinin ilan fotoğraflarını ama yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...