@Koraykaya sürücü koltuğunda ben sağda.Arkada çaycı evet iyi araba otomatik dizel diyor başka bişey yokAsjsjsjjs otobüs muavini gibi oğlum bana cay getir kahve getir deseydin bari
@Koraykaya sürücü koltuğunda ben sağda.Arkada çaycı evet iyi araba otomatik dizel diyor başka bişey yokAsjsjsjjs otobüs muavini gibi oğlum bana cay getir kahve getir deseydin bari
sadqwdqwdsadqwd ulan kahkaha attım ne yalan sıkmıştım orda ovaya 2 tane alacam falan ama çaycı bi ara korkmadı değil xddSsanyong der susarım.Adam test sürüşüne çaycısını yancı olarak veriyor.
çok doğru dedin abi mesela tavsiye isteyen soran olsa anında götürürüm toyota bayisine derim corolla alBak sende adamin bedava reklamini yapmis oldun insan boyle kazanilir iste. Benim gorduklerim arasinda en kotusu net mazda satis temsilcileri.
Pick upla el freni çekip dönmeye çalışırsan doğal kanka... Esp devreye girmese sağ cama kafayı vurmuştum.Bu değerli precious beynime yazık olacaktısadqwdqwdsadqwd ulan kahkaha attım ne yalan sıkmıştım orda ovaya 2 tane alacam falan ama çaycı bi ara korkmadı değil xdd
Olum corolla pişmanlıktır yav yapmayın.Resmen kendine bağlıyor araba girmeyin o topaçok doğru dedin abi mesela tavsiye isteyen soran olsa anında götürürüm toyota bayisine derim corolla al
asadqwd knk biraz fazla kaptırdım kendimi ama makinada hiç tutunmuyor valla ucuz sıyırdın doktorumuza bişey olmadı allahtan xddPick upla el freni çekip dönmeye çalışırsan doğal kanka... Esp devreye girmese sağ cama kafayı vurmuştum.Bu değerli precious beynime yazık olacaktı
Ben bitek örmckten ve yılandan korkrmKorkma sana yarım doz takarım
Duy @Sailor duy sen de kendine ne sapladın diyorsun.. Az bilim adamlarına saygın olsun.asadqwd knk biraz fazla kaptırdım kendimi ama makinada hiç tutunmuyor valla ucuz sıyırdın doktorumuza bişey olmadı allahtan xdd
knk bakıyom tavsiye isteye adamın tipine az yaksın masrafsız olsun çok gitsin arıza çıkarmasın geniş olsun diyen profildense diyom abim senin ilacın corolla hiç başka araba bakma xdOlum corolla pişmanlıktır yav yapmayın.Resmen kendine bağlıyor araba girmeyin o topa
Geçen gün Hyundai da satış temsilcisi elemanı bir sıkıştirdim çift kavrama şanzıman ile ilgili diyorum ki İstanbul trafiğinde sıkıntı cikarir masrafı büyük olur iste arada sırada n ye almak gerek vitesi .Adamın bana aynen dediği şu abi tam otomatik masrafı daha büyük oluyor eski tip şanzıman olduğu için çift kavramada işler daha basit olduğu için daha ucuza geliyor ve 5 yıl garantisi var arabayı o kadar kullanmazsın dedi ahajajaj@Koraykaya sürücü koltuğunda ben sağda.Arkada çaycı evet iyi araba otomatik dizel diyor başka bişey yok
Öyle bir arabaki satamıyorsun.O kadar sessiz ve bir şeyi bile göze batmıyor ki neden satman gerektiğini neden satmaman gerektiğini anlayamıyorsunknk bakıyom tavsiye isteye adamın tipine az yaksın masrafsız olsun çok gitsin arıza çıkarmasın geniş olsun diyen profildense diyom abim senin ilacın corolla hiç başka araba bakma xd
Son cümlesinde çok haklı o arabayı alanların %90 ı 5 yıl kullanmaxGeçen gün Hyundai da satış temsilcisi elemanı bir sıkıştirdim çift kavrama şanzıman ile ilgili diyorum ki İstanbul trafiğinde sıkıntı cikarir masrafı büyük olur iste arada sırada n ye almak gerek vitesi .Adamın bana aynen dediği şu abi tam otomatik masrafı daha büyük oluyor eski tip şanzıman olduğu için çift kavramada işler daha basit olduğu için daha ucuza geliyor ve 5 yıl garantisi var arabayı o kadar kullanmazsın dedi ahajajaj
valla bak süreni emeğini harcayıp özgün içerik üretiyorsun kopyala yapıştırda yapmıyon eldeki imkanlarla ancak bu kadar oluyor aha profesyonel makinayı alınca anca fotoğraflarda ve çekimde biraz kaliteyi arttırabildik ama aksiyon cam eksik mesela ekstra drone yok test aracı veren yer yok afilli effektler yaptıracağım elemanım yok oturup tüm ıntro kurgu montaj efekti kendim yapıyom ver banada en kralından araç birde utku reis gibi çekim ve montaj ekibi çektiği videolardan daha iyisini ve eğlencelisini çekmezsem namerdim
sasddqqwdqdw abi adam devreleri yakmış öyle böyle ama şehiriçi için en baba şanzıman cvtGeçen gün Hyundai da satış temsilcisi elemanı bir sıkıştirdim çift kavrama şanzıman ile ilgili diyorum ki İstanbul trafiğinde sıkıntı cikarir masrafı büyük olur iste arada sırada n ye almak gerek vitesi .Adamın bana aynen dediği şu abi tam otomatik masrafı daha büyük oluyor eski tip şanzıman olduğu için çift kavramada işler daha basit olduğu için daha ucuza geliyor ve 5 yıl garantisi var arabayı o kadar kullanmazsın dedi ahajajaj
Bende Opel ve Hyundai der susadım en kotu satış temsilcileri olarak
Akşam saat 5 te gitmiştik herhalde onun etkisi de olmuştursasddqqwdqdw abi adam devreleri yakmış öyle böyle ama şehiriçi için en baba şanzıman cvt
evladiyelik araba diye boşa demiyorlar bizim arkadaşın babasında da var corolla sürekli yeni kasayla takasa giriyor bayiden xdÖyle bir arabaki satamıyorsun.O kadar sessiz ve bir şeyi bile göze batmıyor ki neden satman gerektiğini neden satmaman gerektiğini anlayamıyorsun
AHahhaha müthiş tespit sonra @Iskender™ gillerin eline düşüyor:SSon cümlesinde çok haklı o arabayı alanların %90 ı 5 yıl kullanmax
Ahahahahahah ioniq test ederken adam Vw gibi markalar hem arızalı hem de fahiş fiyat çekiyor dedi.Ben de ne arızası duydunuz dedim.Dsg dedi ben de ioniq de de çift kavrama var yalnız yaptım.. Daha duymadık dedi Ben de uzatmadım 2 aylık arabaya daha duymadık diyorGeçen gün Hyundai da satış temsilcisi elemanı bir sıkıştirdim çift kavrama şanzıman ile ilgili diyorum ki İstanbul trafiğinde sıkıntı cikarir masrafı büyük olur iste arada sırada n ye almak gerek vitesi .Adamın bana aynen dediği şu abi tam otomatik masrafı daha büyük oluyor eski tip şanzıman olduğu için çift kavramada işler daha basit olduğu için daha ucuza geliyor ve 5 yıl garantisi var arabayı o kadar kullanmazsın dedi ahajajaj
Dedimevladiyelik araba diye boşa demiyorlar bizim arkadaşın babasında da var corolla sürekli yeni kasayla takasa giriyor bayiden xd
bizimde maddi hiç bir kazancımız olsun diye beklemiyoz hobi olarak can sıkıntısından yapıyoruz zaten telefon ilk çare telefon tutucuyla sabitliyoz o kısa test parkurunda test çekmek mümkün değil belli bri dakikdan sonra ses senkronu sorun oluyor kayma yaşanıyor fps kayması sonra anam ağlıyor düzeltcem diye adamlara plazananın kısa tanıtım videosunu bile çekecem beleşe araç verseler yada ikinci el otomobilerinin ilan fotoğraflarını ama yokBiz @Ugur ile 3 tane arabanın testini çektik. Yav nasıl canımız çıktı anlatamam. Mecbur telefonla çekiyoruz. Testten sonra bir bakıyorum kamera ısınıp çekimi kapatmış filan sırf bu yüzden picasso yu saçma sapan bir açı ile çektik. C4 picasso yu çekmek 4 günümüzü aldı. Test arabası desen video çekmek için imkansız. Yazı yazmak için eğer birazcık muhabbeti uzatabilirsen arabayı görebiliyorsun. Buradan Malatyadaki Ford,Peugeot,Skoda bayilerine de teşekkür edeyim. Bu otomobil test işi benim ve arkadaşlarım için bir hobi ve ilginç bir şekilde gözüne batmış.