Cvt sanzimanli Qashqai aklıma geldi bugün ilerleyen süreç için ama bilemedim o kadar para veriliyor daha iyi birşey bakılır diye düşündüm bir yandansasddqqwdqdw abi adam devreleri yakmış öyle böyle ama şehiriçi için en baba şanzıman cvt
Cvt sanzimanli Qashqai aklıma geldi bugün ilerleyen süreç için ama bilemedim o kadar para veriliyor daha iyi birşey bakılır diye düşündüm bir yandansasddqqwdqdw abi adam devreleri yakmış öyle böyle ama şehiriçi için en baba şanzıman cvt
Honda da sanki şey var.Gelen adam direk alıp çıkacak sanki domates alıyormuşuz gibi.Satıcıları çok alışmış.Hondayız biz afedersin b.k koysak alırsınız modu var.Honda yı eklerim bu listeye.
Git o atmosferi bir gör bence alisiyorsun zevk almaya basliyorsun zamanlaDaha hiçbir bayiye gitmedim siZce gidiymi
bizimde maddi hiç bir kazancımız olsun diye beklemiyoz hobi olarak can sıkıntısından yapıyoruz zaten telefon ilk çare telefon tutucuyla sabitliyoz o kısa test parkurunda test çekmek mümkün değil belli bri dakikdan sonra ses senkronu sorun oluyor kayma yaşanıyor fps kayması sonra anam ağlıyor düzeltcem diye adamlara plazananın kısa tanıtım videosunu bile çekecem beleşe araç verseler yada ikinci el otomobilerinin ilan fotoğraflarını ama yok
Honda da sanki şey var.Gelen adam direk alıp çıkacak sanki domates alıyormuşuz gibi.Satıcıları çok alışmış.Hondayız biz afedersin b.k koysak alırsınız modu var.
Her biyikliya amca dememek lazim.Duy @Sailor duy sen de kendine ne sapladın diyorsun.. Az bilim adamlarına saygın olsun.
ben bir ara senin içerikleri harmanlayıp bi onedio içeriği yapıcam kaynak olarak senin linki vericem eğer onaylanırsa güzel bir backlink almış olursun senin onayın varsa tabi ?Ben değilde bizim arkadaşlar subaru videosu çekeceklerdi bayiinin reklamı olur bu da diğer bayilere haksız rekabet sağlar diye izin vermemişler. Markalardan tanıdığın olmadığı sürece bu işler baya zor.
Telefon tutucusu,fps olayları filan apayrı hikaye. Sırf bu konuda becerikli değillim bide vaktim yok diye yazı yazıyorum.
qasqhaiye bence verilmez onun yerine daha iyi seçenekler var artık piyasada bilemiyom o kadar para edecek bir araç değil bence millet bilerek değil etrafındakilerde görüp sorgulamadan gidiyor almayaCvt sanzimanli Qashqai aklıma geldi bugün ilerleyen süreç için ama bilemedim o kadar para veriliyor daha iyi birşey bakılır diye düşündüm bir yandan
Bir tanesi torsiyon ile bağımsız ın zaten bir farkı yok. Diğeri otomatik park zaten işe yaramıyor,diğeri c mpv yi d sedan dan üst sınıf olduğu iddaa ediyor daha neler neler var. Bide bu arabaları nasıl satıyorlar acaba millet bu dediklerine inanıyor herhalde.Yemin ediyorum kaç tane bayi gezdim bu güne kadar sordugum sorulari adam gibi dorgru cevaplayan yok arkadas ya ne beyinsiz adamlar araba satıyor millet te alıyor peynir ekmek gibi
GALP GALP GALP GALPben bir ara senin içerikleri harmanlayıp bi onedio içeriği yapıcam kaynak olarak senin linki vericem eğer onaylanırsa güzel bir backlink almış olursun senin onayın varsa tabi ?
Çok sert konuştun byeHer biyikliya amca dememek lazim.
qasqhaiye bence verilmez onun yerine daha iyi seçenekler var artık piyasada bilemiyom o kadar para edecek bir araç değil bence millet bilerek değil etrafındakilerde görüp sorgulamadan gidiyor almaya
Bu ülkede her şey olur bu millet de gider paşa paşa alırBir tanesi torsiyon ile bağımsız ın zaten bir farkı yok. Diğeri otomatik park zaten işe yaramıyor,diğeri c mpv yi d sedan dan üst sınıf olduğu iddaa ediyor daha neler neler var. Bide bu arabaları nasıl satıyorlar acaba millet bu dediklerine inanıyor herhalde.
Ben direk motorundan dolayı alsam mi dedim 1.5 Dci dan memnunum çünküqasqhaiye bence verilmez onun yerine daha iyi seçenekler var artık piyasada bilemiyom o kadar para edecek bir araç değil bence millet bilerek değil etrafındakilerde görüp sorgulamadan gidiyor almaya
o avantaj var abi sorunsuz az yakan ama giderkende üzmeyen bi motor cvt sorunsuz şanzıman ütopik rakamlarda yok honda hr-v de bakılabilir aslında motor nasıl tam bilmiyorum amaBu ülkede her şey olur bu millet de gider paşa paşa alır
Ben direk motorundan dolayı alsam mi dedim 1.5 Dci dan memnunum çünkü
Hr-v hiç düşünmedim hondanin göçük muhabbetinden sonrada almak istemem açıkçası ama büyük konuşmamak da lazım hiç birşey belli olmaz ben clioyu aldığımda Clio araba değil buna para verilmez diyen adamlar oldu sürüyle mesela benim de kafada düşünceler gidip geldi arada sırada ama şuanlik maşallah diyelim memnunum cunkuo avantaj var abi sorunsuz az yakan ama giderkende üzmeyen bi motor cvt sorunsuz şanzıman ütopik rakamlarda yok honda hr-v de bakılabilir aslında motor nasıl tam bilmiyorum ama
Hr-v hiç düşünmedim hondanin göçük muhabbetinden sonrada almak istemem açıkçası ama büyük konuşmamak da lazım hiç birşey belli olmaz ben clioyu aldığımda Clio araba değil buna para verilmez diyen adamlar oldu sürüyle mesela benim de kafada düşünceler gidip geldi arada sırada ama şuanlik maşallah diyelim memnunum cunku
Kadjar aklıma gelmedi ya bayide ilk çıktığı zaman bakmistim bak dediğin iyi oldu Clio ya da benziyor tekrar bakarım olmazsa b suv düşünmedim dediğim gibi bir anlık aklıma geldi kurcaladi kafamı hatta.Şu an hic bir şey belli değil zaten vergi olayına da gelirsek MTV odemiyorum ben araba engelli arabası olduğu için o yüzden sıkıntı yokC suv olarak kadjar baktın mı? 1.5 dci var ve bence içi qq dan ferah ve kullanışlı. Eğer b suv dersen 1.2t eat6 crossland x de fiyatıyla fena durmuyor. Sağlam şanzıman,az yakan (1.5 dci dan sonra az gelmez de neyse) hem de vergi avantajlı motor ve içi de baya kullanışlı. İzlediğim testlere göre yalıtımı kötü diyorlar.
O zaman 2.0 mondeoKadjar aklıma gelmedi ya bayide ilk çıktığı zaman bakmistim bak dediğin iyi oldu Clio ya da benziyor tekrar bakarım olmazsa b suv düşünmedim dediğim gibi bir anlık aklıma geldi kurcaladi kafamı hatta.Şu an hic bir şey belli değil zaten vergi olayına da gelirsek MTV odemiyorum ben araba engelli arabası olduğu için o yüzden sıkıntı yok