Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadjar aklıma gelmedi ya bayide ilk çıktığı zaman bakmistim bak dediğin iyi oldu Clio ya da benziyor tekrar bakarım olmazsa b suv düşünmedim dediğim gibi bir anlık aklıma geldi kurcaladi kafamı hatta.Şu an hic bir şey belli değil zaten vergi olayına da gelirsek MTV odemiyorum ben araba engelli arabası olduğu için o yüzden sıkıntı yok
Kadjara binin orta konsolu bi elinizle yoklayin o kadar diyorum

Abi ne bilim ben tedirgin oluyorum oyle durumlarda . Muhtemelen toparlayamam ucu kacarsa diye vs oyle araclarda ben ciddi ciddi korkuyorum. Gerci sinan ve fiesta arabasi bana baya baya inme gecirtsede benim tarzim degil. Benim istedigim sey viraja nasil giriyorsa cizgisini bozmadan ecel terleri dokturmeden hafif agirlasan direksiyonla guven vermesi.
Yalnız Sinan'ın araba çok dengeli be. Ben de ısrar ettim de hafif bir yan verdik, haydi dedin mi fiyuwwww... Yeter tamam dedin mi de hemen 2 hareketle ciyk ciyk diye topluyor. Mk6'nın daha fazla sağa sola yatanı. Ama denge temelde çok benziyor. Müthiş eğlenceli bir kasa.
Benim araba Fiesta'nın yanladığı aynı dönüşte 4 tekerden açıldı. Özel bir el freni veya lift off filan yapmadım ama azıcık bi yana açıldı o kadar. Haydi bitir dediğimde de bitirdi. :)

Yalnız Sinan'ın araba çok dengeli be. Ben de ısrar ettim de hafif bir yan verdik, haydi dedin mi fiyuwwww... Yeter tamam dedin mi de hemen 2 hareketle ciyk ciyk diye topluyor. Mk6'nın daha fazla sağa sola yatanı. Ama denge temelde çok benziyor. Müthiş eğlenceli bir kasa.
Benim araba Fiesta'nın yanladığı aynı dönüşte 4 tekerden açıldı. Özel bir el freni veya lift off filan yapmadım ama azıcık bi yana açıldı o kadar. Haydi bitir dediğimde de bitirdi. :)
Sinan benden bi 5 yil caldi ya o gun. Kendiside demisti sonradan vurucaz sandim diye. Adam kirec gibi yuzumu gorup gaza geldiydi sagolsun.
Ilk baslarda guzel guzel basladik sonra ufaktan bi gazlama falan derken iste sinanin direksiyonu ve araci tanimasindan kurtardik.masallah seytan kulagina kursun kendiside baya iyi kullaniyor da bi tas olsa bi bisi olsa kolumuzu bulamazlardi muhtemel.

Normalde benimde sürüş karakterim tıpkı bu şekildedir. O sebeple zaten c segmentin hiç bir modeli bana yaramıyor. Astra k testini yaptığımda bile gerçekten yüksek limitleri var ama o aradığım karakteri bulamamıştım. Ne zaman ki b8 passat test ettim işte o zaman anladım ki benim kriterlerim d segmentten başlıyor.
Ne güzel oturaklı sürüyorsunuz ya. Benim kalemim B sınıfı. Böyle bozuk yollarda o dağılacak ben toplayacağım, zıp zıp zıplayacak filan... C sınıfına çıkınca şımarıyorum :D Hele öyle bağımsız süspansiyon filan de verirseniz elimin altına uyhşş :)

Sinan benden bi 5 yil caldi ya o gun. Kendiside demisti sonradan vurucaz sandim diye. Adam kirec gibi yuzumu gorup gaza geldiydi sagolsun.
Ilk baslarda guzel guzel basladik sonra ufaktan bi gazlama falan derken iste sinanin direksiyonu ve araci tanimasindan kurtardik.masallah seytan kulagina kursun kendiside baya iyi kullaniyor da bi tas olsa bi bisi olsa kolumuzu bulamazlardi muhtemel.
Hiçbişey olmaz raat ol :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...