Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir tanesi torsiyon ile bağımsız ın zaten bir farkı yok. Diğeri otomatik park zaten işe yaramıyor,diğeri c mpv yi d sedan dan üst sınıf olduğu iddaa ediyor daha neler neler var. Bide bu arabaları nasıl satıyorlar acaba millet bu dediklerine inanıyor herhalde.

Opel bayide satış temsilcisi genç bir bayana galeride sunrooflu corsa modeli olup olmadığını sormuştuk @Mehmet ile birlikte .. bayanın söylediği söz :D
Şipidakı napacaksınız ya.. gereksiz şeyler onlar Bodrum'da yaşamıyoruz ki dedi. Abimle göz göze geldik hiç bozuntuya vermeden koltuk ısıtmalı modelden istiyoruz demistik söylediği söz :D

Yaaa ona ne gerek var Erzurum'da mi yaşıyoruz dedi .. küfür etmeme çok az kalmıştı ki abim hadi kalkalım dedi ve ilginiz için teşekkür ederiz dedik çıktık o_O

Opel bayide satış temsilcisi genç bir bayana galeride sunrooflu corsa modeli olup olmadığını sormuştuk @Mehmet ile birlikte .. bayanın söylediği söz :D
Şipidakı napacaksınız ya.. gereksiz şeyler onlar Bodrum'da yaşamıyoruz ki dedi. Abimle göz göze geldik hiç bozuntuya vermeden koltuk ısıtmalı modelden istiyoruz demistik söylediği söz :D

Yaaa ona ne gerek var Erzurum'da mi yaşıyoruz dedi .. küfür etmeme çok az kalmıştı ki abim hadi kalkalım dedi ve ilginiz için teşekkür ederiz dedik çıktık o_O

Şimdi... Ben yatıyorum buna yorum yapmayacağım :D

Ne güzel oturaklı sürüyorsunuz ya. Benim kalemim B sınıfı. Böyle bozuk yollarda o dağılacak ben toplayacağım, zıp zıp zıplayacak filan... C sınıfına çıkınca şımarıyorum :D Hele öyle bağımsız süspansiyon filan de verirseniz elimin altına uyhşş :)
Aslen öyle öğrenmiş olmak, ilk tecrübeleri öyle yaşamış olmaktan kaynaklı. Belki b veya c segment bir otomobil ile araba sürmeyi öğrenmiş olsam bu olmazdı. Ama d segment bir otomobille başlayınca, her viraja hız kesmeden girmenin verdiği güveni kendi sürüş karakterin olarak belleyince sonraki modellerde de hep onu arıyorsun. Benim istediğim; o otomobilin bana virajda limitsizmiş gibi hissettirmesi. Bu zamana kadar deneyimlediğim araçlarda bunu bir mondeo, bir passat sağladı diyebilirim :D

Aklima geldide su 4 tekerden acilma banada bir kere olmustuda o net benim hatamdi neyse tuylerim diken diken oldu . Bende soyle bir huy var kendime hep telkin veriyorum bak yavas kullan viraj kasma uslu uslu git az yak diye sonra istanbul trafiginde biri gelip makas atiyor sıkıstiriyor vs delleniyorum zaten arabanin az yakmasi demek gaza hic dokunmamam gerek diye sapitiyorum . Motor kulagida o gun gitmisti galiba neyse su an anladim bende en son resmini attigim mafya spec e serisi ile ufaktan gazladigimda banada olmustu ya o hic umurunda degil arabanin. Namussuzun farlari bide o kadar iyiydi ki yanlardan araba geliyor diye tedirgin olmustum oyle aydinlatiyor yolu. Neyse c segmenti candir dusersek b ye duseriz nolcak ya
4 tekerlek açılmak en kötüsü. Far görmüş davşan gibi kalırsın öyle direksiyon başında. Dua edersin de dışa açılma daha fazla gerçekleşmesin yoksa refüjle sevgili ya da uçurumla arkadaş olursun.

O dediğin ' virajı hiç umursamamak ' tarzı bir sürüşü gerçekleştiren fazla otomobil kalmadı zaten. Hatta yok denecek kadar az bile diyebilirim. Netice itibariyle bende focusumu seviyorum. Böyle konuşsam bile istediğim hızda ve limitte viraja girebiliyorum ki bana da yetiyor. Zaten artık eskisi gibi de viraj kasamıyorum, daha sakinleştim.

4 tekerlek açılmak en kötüsü. Far görmüş davşan gibi kalırsın öyle direksiyon başında. Dua edersin de dışa açılma daha fazla gerçekleşmesin yoksa refüjle sevgili ya da uçurumla arkadaş olursun.

O dediğin ' virajı hiç umursamamak ' tarzı bir sürüşü gerçekleştiren fazla otomobil kalmadı zaten. Hatta yok denecek kadar az bile diyebilirim. Netice itibariyle bende focusumu seviyorum. Böyle konuşsam bile istediğim hızda ve limitte viraja girebiliyorum ki bana da yetiyor. Zaten artık eskisi gibi de viraj kasamıyorum, daha sakinleştim.

Ben direk fakirim ondan unutuyorum hemen mersoyu :D arada bir alabilirmiyim diyorum veriyorlar hevesimi alip birakiyorum. Sonra tatli tatli 1.6 atmosferige biniyorum :D

Son düzenleme:
Öyle deme.. Dizel kullanıyorum ama 0,5 litre tüketim artsa kafayı yeyip gazdan ayağımı direkt çekiyorum. Az yakıyor eyvallah ama mazotun litresi uçtu gitti. Doldururken can yakıyor :D
Al iste gene basladik. Bana bundan bahsetmeyin diyorum arkadas herkes inatla bana geliyor benzin konusunda.
0.5 litre kafayi yediyormus ay kiyamam ya.doldururken canmi yakiyor yazik tuh tuh.
1.6 atmosferik kullanan bi ben kaldim ustume gelmeyin vallahi.
Bugun ben bombos yolda cc falan actim tuketim azalsin vs diye 5.5 yaktim oh be dedim aksam gideyim foruma yazayim sonra bi is cikti fena trafige girdim 12 yazdi .
Bana mazotmus az yakmakmis falan demeyin sakin bak.

Son düzenleme:
Al iste gene basladik. Bana bundan bahsetmeyin diyorum arkadas herkes inatla bana geliyor benzin konusunda.
0.5 litre kafayi yediyormus ay kiyamam ya.doldururken canmi yakiyor yazik tuh tuh.
1.6 atmosferik kullanan bi ben kaldim ustume gelmeyin vallahi.
Bugun ben bombos yolda cc falan actim tuketim azalsin vs diye 5.5 yaktim oh be dedim aksam gideyim foruma yazayim sonra bi is cikti fena trafige girdim 12 yazdi .
Bana benzin falan demeyin sakin bak.
Aslan besleyen yeminden çekinmez. Sen aramızda iyi yönde bir istisna gibi kaldın. Bak bana, 2.0 atmosferiklerden 1.6 dizellere kadar düştüm. Üzülmesi gereken benim sen değilsin :D

Aslan besleyen yeminden çekinmez. Sen aramızda iyi yönde bir istisna gibi kaldın. Bak bana, 2.0 atmosferiklerden 1.6 dizellere kadar düştüm. Üzülmesi gereken benim sen değilsin :D
1.6 motorun nesi aslan allah askina ya . Kesinlikle forumun abarttigi kadar gitmemezlik yapmiyor veya hizlanma gitme konusunda sikayetim yok ama yaktigi kadar gitmiyor sikinti orada.
Ben yakinda iflas bayragi cekecegim aha buraya yaziyorum

1.6 motorun nesi aslan allah askina ya . Kesinlikle forumun abarttigi kadar gitmemezlik yapmiyor veya hizlanma gitme konusunda sikayetim yok ama yaktigi kadar gitmiyor sikinti orada.
Ben yakinda iflas bayragi cekecegim aha buraya yaziyorum
1.0 - 1.2 benzinli, 1.4 - 1.6 dizellerin yanında aslan tabii ki.. Senin daha motor sesi gelmiyor yahu bundan dediğin devirlerde ben bir üst vitese geçmek zorunda kalıyorum öyle diyeyim yani. Çok canını sıkıyorsa da kapatalım sana 1.4 turbo beslemeli bir makine bak keyfine.

1.0 - 1.2 benzinli, 1.4 - 1.6 dizellerin yanında aslan tabii ki.. Senin daha motor sesi gelmiyor yahu bundan dediğin devirlerde ben bir üst vitese geçmek zorunda kalıyorum öyle diyeyim yani. Çok canını sıkıyorsa da kapatalım sana 1.4 turbo beslemeli bir makine bak keyfine.
Ondada zorlayinca yag yakacak turbosu sikinti vs hayirlisi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...