Buna 25 den fazla vermem ben siz de öyle yapın.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...i-bakimli-1-plus6-plus16-valf-518811680/detay bi el atalım da symbolle takasa gircez belki
Valla sen bilirsin. Zaten açıklama da benim çok hoşuma gitmedi. Ama bunu alırsanız üste para alın mezarcılık yapın birazSymbolle direk takasa yapayım diyorum
Nesi hosuna gitti ben anlamadim onun gelmesine gerek yok. Bir kere araba tuplu. O yasta o km sence normal mi banko dusurulmus. Koltuklar rezalet durumda maks verilecek 15 o arabayaBenim baya hoşuma gitti araba @bt bi ekspertiz yapsa
Benzinle binme ihtimalimiz yok zaten biz de tüple bincez. Koltuklar dikkatimi çekmedi benim hiç. Km yi de bilmiyorum konuşulur. Piyasası böyle arabanın iki gündür bakıyorum. 30 bine megane 1 de var 2 de var. İlginç.Nesi hosuna gitti ben anlamadim onun gelmesine gerek yok. Bir kere araba tuplu. O yasta o km sence normal mi banko dusurulmus. Koltuklar rezalet durumda maks verilecek 15 o arabaya
Açıklamada aracı dürüst anlatmamışlar. Limit kaç 27 28 falan mıBenzinle binme ihtimalimiz yok zaten biz de tüple bincez. Koltuklar dikkatimi çekmedi benim hiç. Km yi de bilmiyorum konuşulur. Piyasası böyle arabanın iki gündür bakıyorum. 30 bine megane 1 de var 2 de var. İlginç.
Laguna 2 bak bol bol belki temiz bir şey denk gelirLimit sembol işte kaça giderse. Veya kafa kafaya takas.
Kafamda yokuş tırmanan chr sesi...Güne güncel kasa Ford dashboard u gibi gereksiz büyük ve uzun...
8 valf olan model bu. Olmaz
Sen bilirsin burası orijinal araba satar yalan olmaz yani8 valf olan model bu. Olmaz
16 valf olsa aramıştım adamı. Ama olmazSen bilirsin burası orijinal araba satar yalan olmaz yani
Kafamda premyum dizel gırgırıKafamda yokuş tırmanan chr sesi...