Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kahverengi olan şey yalıtım malzemesinin zamanla eskimiş çürümüş hali değil mi @bt @AYUU
Artık bir zaman araba su kaynattı da radyatörden paslı su mu püskürdü içeriye ne oldu belli değil. Bu arabada çok fazla soru işareti var.
4-5 bin verilip alınır, emekli adam bakkala manava kahveye gitsin. 5 senede bir de bakıma soksun filan. :) İlandaki bu arabanın en uygun kullanım profili bu.

Artık bir zaman araba su kaynattı da radyatörden paslı su mu püskürdü içeriye ne oldu belli değil. Bu arabada çok fazla soru işareti var.
4-5 bin verilip alınır, emekli adam bakkala manava kahveye gitsin. 5 senede bir de bakıma soksun filan. :) İlandaki bu arabanın en uygun kullanım profili bu.
Aynen fazla verilmez araba onerdim galerici arkadaştan Megane ama 8 valf istemem dedi kendi bilir artik:)

Keşke 2000 liraya yürüyen, yağmurda su almayan, frenleri tutan bir taunus alınabilse.

Aynen fazla verilmez araba onerdim galerici arkadaştan Megane ama 8 valf istemem dedi kendi bilir artik:)
@d_yenilmez Aracı kullanacak kişiye sorman gereken temel soru şu: Traktör gibi arabayı gırgırgırgır sesiyle sorunsuz ve ekonomik kullanmak mı, daha konforlu ve daha sessiz bir arabayla her hafta sanayiye gitmek mi? Cevabına göre bu tarz arabalara bakmaya başlayın :)

Karda kayan araba kazaları

Karda araç kullanmak tüm yol koşullarından daha fazla dikkat ve teçhizat gerektiriyor. Bizim ülkemizde oluşan kazaların bir çoğu ya kış lastiği olmadığı için veya özelliklerini yitirdiği için ya da buna rağmen aşırı dikkatsiz ve hızlı kullanan tipler yüzünden oluyor. Adam öne kış lastiği arkaya yaz lastiği takmış veya kış lastiği olmadan kar üzerinde herhangi bir lastikle gidiyor. Lastiğin spesifikasyonu kış şartlarına uymuyorsa ve gelip bana çarpmışsa affedersin ama kan alırım o elemandan. Kışın karda beni tehlikeye sokacak davranışlar yapan tüm sürücülerin lastiklerine özellikle dikkat ediyorum. Allah korusun herhangi bir kaza olursa ilk yapacağım iş, karşıdaki aracın hemen lastiklerinin fotoğraflarını çekmek olacak. Bu da emsal karar;
https://www.haberler.com/kaza-yapan...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

arkadaşlar yeni yaptığım imza rahatsızlık veriyor mu?
(kararsız kaldım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...