Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi senindemi vardi hemen sicak sicak yolla
oohooooo.... bütün videolarımı paylaştım burada kaptan neredesin sen?.. yaz: adımsoyadımbitişik
Bizimkiler sen ne arabadan anlarsın diyor. Sonra araba alacakları zaman bana geliyorlar :D
Annem 120'ye çıktım mı yavaş çok hızlı gidiyosun diyor. 160'la giderken uyuyor. Babamın da sigarası tutunca vatan hainiyim zaten. Araba işi öyle oluyor.
Ama kanal içeriğimi severek izliyorlardı halbuki. Bana rol yapıyorlarmış. :D

oohooooo.... bütün videolarımı paylaştım burada kaptan neredesin sen?.. yaz: adımsoyadımbitişik

Annem 120'ye çıktım mı yavaş çok hızlı gidiyosun diyor. 160'la giderken uyuyor. Babamın da sigarası tutunca vatan hainiyim zaten. Araba işi öyle oluyor.
Son zamanlarda forumda bi sikintim vae giremiyorum donuyor etiketleniyorum goremiyorum giriyorum sayfalar kayiyor ana sayfaya bakim diyorum bakamiyorum vs ara ara iste bulasiyorum foruma

14. Abone benim hayirli ugurlu olsunnn .

Bu arada 14 ugurlu sayim olup ilkokul numaramin icinde , telefon numaramin icinde , amorti cikan yilbasi biletimin icinde , tc kimlik numaramin icinde yer alan bir sayidir. Bence bu kadar tesaduf fazla ohm ohm o zaman soruyu soruyorum

Bu arada 14 ugurlu sayim olup ilkokul numaramin icinde , telefon numaramin icinde , amorti cikan yilbasi biletimin icinde , tc kimlik numaramin icinde yer alan bir sayidir. Bence bu kadar tesaduf fazla ohm ohm o zaman soruyu soruyorum
Ahahahhahaha 14lt/100 km :D:D:D IIIIPS Çok ince gördüm

Bu sefer sen kazandin bekle sen bekle
5.png

Gördüm kaptan eyw. Yalnız "ilk yorum" diye eylemeyeydin iyiydi :'D
Yan da biri olunca gazlanmıyor zaten. @Ugur dışında binen herkes çığlık atıyor yanımda.
Çağır beni. Ölümden öte köy mü var bee diye oturan adamımdır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...