Şunun 10 da 1 i kadar olay kameralara yakalandığı için Ecevit koalisyonu düşmüştü.2001 yazar kasa olayı
Şunun 10 da 1 i kadar olay kameralara yakalandığı için Ecevit koalisyonu düşmüştü.2001 yazar kasa olayı
Niye bilmiyorum hoşuma gittiMinimalizmin cılkını çıkarmışlar.
Dolandırıkcı fetocu kesın
Est sen yeterki devam et biz izlerizSaat 18.30 da başladığım montaj işine yeni bitti. Hepinizin bıktığı arabamın bir de videosu çektik. Umarım beğenirsiniz
Evdev işe pedallayasım geldi
Vagcılar gelmesinEst sen yeterki devam et biz izleriz
Ya valla gelsinler ya. Bu forum garip sekilde cok sey katti bana. Kesinlikle sabretmeyi ogretti oncelikle birde insanlara karsi daha anlayisli olmayi. En son olarak da kimseye guvenmemeyi degisik bir yer buraVagcılar gelmesin
Otomobil forumundan öğrenilecek şeylermişYa valla gelsinler ya. Bu forum garip sekilde cok sey katti bana. Kesinlikle sabretmeyi ogretti oncelikle birde insanlara karsi daha anlayisli olmayi. En son olarak da kimseye guvenmemeyi degisik bir yer bura
Bu arada videonu burada paylasmayi unutma malum millet geliyor her bir video su icin baslik acip altina numaradan ay fikirleriniz nedir yazin diyebiliyor.Otomobil forumundan öğrenilecek şeylermiş
İnsignia başlığım var oraya paylaşırım diyw düşünüyorum. Picasso da öyle yapmıştım. Bu sefer buraya da atarım artık.Bu arada videonu burada paylasmayi unutma malum millet geliyor her bir video su icin baslik acip altina numaradan ay fikirleriniz nedir yazin diyebiliyor.
Sen buraya paylas biz guzelse guzel kotuyse kotu diyelim aramizda
Youtube linkiniz nedir peki bulamadimİnsignia başlığım var oraya paylaşırım diyw düşünüyorum. Picasso da öyle yapmıştım. Bu sefer buraya da atarım artık.
Buyur abiYoutube linkiniz nedir peki bulamadim
800. Uyeniz ben oluyorum hayirli olsunn
Eyvallah abi800. Uyeniz ben oluyorum hayirli olsunn
Vay anasını be. Gerçek bir başarı hikayesi. Adamda 800 üye, bende 13800. Uyeniz ben oluyorum hayirli olsunn
Abi senindemi vardi hemen sicak sicak yollaVay anasını be. Gerçek bir başarı hikayesi. Adamda 800 üye, bende 13
Edit: Anam babam bile üye olmamış ayıptır ya
Bizimkiler sen ne arabadan anlarsın diyor. Sonra araba alacakları zaman bana geliyorlarVay anasını be. Gerçek bir başarı hikayesi. Adamda 800 üye, bende 13
Edit: Anam babam bile üye olmamış ayıptır ya