Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Agalar merhaba. Bu 2. el araba test etme muhabbeti kapandı mı ne oldu biliyor musunuz ?
Yok hocam kapanmadı. Geçenlerde test edilen s2000'ler 2. eldi işte. Arabamın eksikleri çok olmasa ben de kapılarına dayanıp test edin diyeceğim ama şu aralar pek fotojenik değil. =)
Testi rağbet görecek cinsten bir aracınız varsa siz de yazabilirsiniz.

Dün gece olaylar:)
9mpPR3.jpg

Çok kolay gibi göstermişler ama gerçekte hiç öyle olmuyor. Hadi bir şekilde ilk 15cm'ini yapıştırdın diyelim. Devamında düzgün, hava kabarcığı kalmadan yapabilmek lazım ve bunu yaparken arka taşıcıyı çekmeye devam etmen gerekiyor aynı zamanda kağıdın alt tarafında belirli bir gerginlik olması lazım ki dalgalanıp hava kabarcığı kalmasın tabi eğer gerginlik çok olursa kağıt esner bu da yapıştırırmken katlanmalara davetiye çıkarır. Hava kabarcığını fark ettin ve sökmeye kalktığın zaman sökmek için elinle tuttuğun yer esnemeye başlar hatta duvardaki boyayı sökmelere kadar gider. Uzun lafın kısası öyle göründüğü kadar kolay değil bence en iyisi poster kağıdına bastırtıp kağıdın kenarlarına kalınlığı olmayan çift taraflı bantlarla tutturmak diğer türlü çok eziyetli oluyor. Evet daha önce denedim :)

ortadaki giu yazılımlı ve ful egzozlu dizel. Biraz duman atıyor
Soldaki mito, son susturucu iptal ve yazılım.
Sağdaki ise zaten benim mito, mekanik olarak stock, tuning box var.

Ama hava sisliydi, onu soruyorsan bizim egzozlar o kadar da sis yapmadı:)
Yok aslında mizansel şekilde fotodaki arabaları sormuştum.Sağolasın iyi fotoğraf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...