Özel davetiye mi bekliyorsunuz ama tabiki de sende gel
Evet bekliyorum valla.Özel davetiye mi bekliyorsunuz ama tabiki de sende gel
Doktor senin optimus praymla gidelim de motoru bi açalım hele uzun yolda yaEvet bekliyorum valla.
Yok hocam kapanmadı. Geçenlerde test edilen s2000'ler 2. eldi işte. Arabamın eksikleri çok olmasa ben de kapılarına dayanıp test edin diyeceğim ama şu aralar pek fotojenik değil. =)Agalar merhaba. Bu 2. el araba test etme muhabbeti kapandı mı ne oldu biliyor musunuz ?
senin için malatya nın en önemli anıtlarından birinin fotosunu attım. Hadi gel böyle anıtlara doy.Evet bekliyorum valla.
Hybrid ine 15 lt ort tutturmayı hedefliyorum. Olur mu senceDoktor senin optimus praymla gidelim de motoru bi açalım hele uzun yolda ya
Mümkün. Çok sert ve uzun süre kullanman gerek. 20'yi bile geçersin.senin için malatya nın en önemli anıtlarından birinin fotosunu attım. Hadi gel böyle anıtlara doy.
https://goo.gl/images/Q9XiLs
Hybrid ine 15 lt ort tutturmayı hedefliyorum. Olur mu sence
Mümkün. Çok sert ve uzun süre kullanman gerek. 20'yi bile geçersin.
Yahu benim arabam 1,2 turbo hibrit değil ahahaah 15 ne 25 bile olurHybrid ine 15 lt ort tutturmayı hedefliyorum. Olur mu sence
Oooo açarız tabeDoktor senin optimus praymla gidelim de motoru bi açalım hele uzun yolda ya
Bilemedim işte herkee az yaktırıyor ben de en çok yaktıran olayımMümkün. Çok sert ve uzun süre kullanman gerek. 20'yi bile geçersin.
Biliyorum da arabanın uzmanu sensinYahu benim arabam 1,2 turbo hibrit değil ahahaah 15 ne 25 bile olur
Çok kolay gibi göstermişler ama gerçekte hiç öyle olmuyor. Hadi bir şekilde ilk 15cm'ini yapıştırdın diyelim. Devamında düzgün, hava kabarcığı kalmadan yapabilmek lazım ve bunu yaparken arka taşıcıyı çekmeye devam etmen gerekiyor aynı zamanda kağıdın alt tarafında belirli bir gerginlik olması lazım ki dalgalanıp hava kabarcığı kalmasın tabi eğer gerginlik çok olursa kağıt esner bu da yapıştırırmken katlanmalara davetiye çıkarır. Hava kabarcığını fark ettin ve sökmeye kalktığın zaman sökmek için elinle tuttuğun yer esnemeye başlar hatta duvardaki boyayı sökmelere kadar gider. Uzun lafın kısası öyle göründüğü kadar kolay değil bence en iyisi poster kağıdına bastırtıp kağıdın kenarlarına kalınlığı olmayan çift taraflı bantlarla tutturmak diğer türlü çok eziyetli oluyor. Evet daha önce denedimÇok pis gaza geldim duvarları bunlarla kaplayasım var.
http://www.hepsiburada.com/bmw-002-duvar-sticker-145x145cm-p-HBV000001VQJE?magaza=Tilki Dünyası
http://m.tilkidunyasi.com/product-page.php?url=lamborghini-005-duvar-sticker&id=73446
Bebekte Corolla öneririm.Herkeste premyum varken farkını hissettiriyorsunÖlmeden önce bir Porsche sahibi olmak istiyorum. Bebekte 3-5 tur atmak istiyorum. Çok mu??
O duman yazılımlı m-jet dumanı mı?Dün gece olaylar
Cok degil.Ölmeden önce bir Porsche sahibi olmak istiyorum. Bebekte 3-5 tur atmak istiyorum. Çok mu??
Saat 18.30 da başladığım montaj işine yeni bitti. Hepinizin bıktığı arabamın bir de videosu çektik. Umarım beğenirsiniz
ortadaki giu yazılımlı ve ful egzozlu dizel. Biraz duman atıyorO duman yazılımlı m-jet dumanı mı?
Yok aslında mizansel şekilde fotodaki arabaları sormuştum.Sağolasın iyi fotoğrafortadaki giu yazılımlı ve ful egzozlu dizel. Biraz duman atıyor
Soldaki mito, son susturucu iptal ve yazılım.
Sağdaki ise zaten benim mito, mekanik olarak stock, tuning box var.
Ama hava sisliydi, onu soruyorsan bizim egzozlar o kadar da sis yapmadı