Inanilmaz ya ben boyle birsey hic gormemistimGö.. oldum hakikaten teşekkür ler kardes
Helal olsun vallahiNoldu kimse öyle dememi beklemiydu dimi ahdkajdb
Inanilmaz ya ben boyle birsey hic gormemistimGö.. oldum hakikaten teşekkür ler kardes
Helal olsun vallahiNoldu kimse öyle dememi beklemiydu dimi ahdkajdb
Goztepeden ciktim 111 km menzil yaziyordu. Gaza yemin olsun hersey uzerine basmadim. Klima acik koltuk isitma herhalde benzin tuketmez ama normalden dahada fazla yakti.
Biraz gezdim geldim kartala gittim sahilden cc ile az yakmasi lazim yol bos icti yine.eve geldim kalmis 60 menzil moralim bozuluyor artik.
Borc cok be simdilik zor. Peder zevkine beni borca sokuyor resmen parayi car cur etmeyeyim diyekaptan sat bunu al bi mazda 3 skyactive çiçek
Koltuk isitma var miydiBak diyorum sana satalım Golf’ü Akaryakıt fiyatlarına birebir fişeq gibi fites atan DSG şanzıman da var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ruhsuz insan. Git git. Her yerde aynı arabalar git.Bak diyorum sana satalım Golf’ü Akaryakıt fiyatlarına birebir fişeq gibi fites atan DSG şanzıman da var
Berker abiyide yoldan cikardiniz beNereden bilelim yan yana durduğunuzu, beklemiyorduk tabii
Koltuk isitma var miydi
Ben bişi yapmadım...Berker abiyide yoldan cikardiniz be
Ahjshajdb yaw bu genişlik arkadaş ortamından gelme burda her gün karşılaşıyoruz forumda, hiç bilmediğim kişi olsa bi yoklardımHacı hakkını helal et keyfim yerinde guzel gırgır oldu sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün @AYUU
Su dakikadan sonra@Sailor abi sen koltuk ısıtmalı otomatik araba mı istiyon. B sınıfında da var koltuk ısıtma illaki denk gelir. 2012 kasa civiclerde var lpgli kullanmassın büyük iht ama mazdadan yine az yakar herhalde
Alın beni çıkarın buradan, evime götürün beniBerker abiyide yoldan cikardiniz be
Vallahi cayda birsey varmiydi abiHacı hakkını helal et keyfim yerinde guzel gırgır oldu sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün @AYUU
Dolu bir golf 150 yi geciyormu (opsiyonlar alinirsa )Yok.Golf’te Highline alsan bile opsiyon.
3 kisimiydiniz siz orada ? Abi sendemi yapmasaydin keske...Alın beni çıkarın buradan, evime götürün beni
Ahahah Karanfil gibi birşey kokuyordu kaptanVallahi cayda birsey varmiydi abi
Dolu bir golf 150 yi geciyormu (opsiyonlar alinirsa )
Abi sana hep borca sokmadan daha az yakan bir şey önereyim diyom ama öneremiyorum ahdjahdhSu dakikadan sonra
Koltuk isitma
Ic dikiz ayna karartma
Iyi bir ses sistemi
Head up acc yari otonom vs
En son yakit artik 10 litre yakan kalmadi neredeyse
Dsg bozulmasın fazla kirlenmiş çünkü
Bayadır bıcı bıcı yapmadı kirliyiz bu aralar.
Ben... iyi... deyilim... eve götürün beni...3 kisimiydiniz siz orada ? Abi sendemi yapmasaydin keske...
DSG'nin kulağına su kaçmasın diye fazla yıkamıyorlarDsg bozulmasın fazla kirlenmiş çünkü