Hakani onerebilirsin. Gel bursadayim dese kosa kosa ucarak giderim.neyse simdi yoldan cikmayalim. (Hakan bir ozne hayal gucunuzu kullanin )Abi sana hep borca sokmadan daha az yakan bir şey önereyim diyom ama öneremiyorum ahdjahdh
Hakani onerebilirsin. Gel bursadayim dese kosa kosa ucarak giderim.neyse simdi yoldan cikmayalim. (Hakan bir ozne hayal gucunuzu kullanin )Abi sana hep borca sokmadan daha az yakan bir şey önereyim diyom ama öneremiyorum ahdjahdh
Bergamot candir birde karanfil offf hic olmadi djarum sigarada ayni islevi gorurAhahah Karanfil gibi birşey kokuyordu kaptan
Hakani onerebilirsin. Gel bursadayim dese kosa kosa ucarak giderim.neyse simdi yoldan cikmayalim. (Hakan bir ozne hayal gucunuzu kullanin )
Açik icerim ama Hakikaten güzeldi tadıBergamot candir birde karanfil offf hic olmadi djarum sigarada ayni islevi gorur
Yani zevkler ve renkler tartisilmaz abi ama bu nedir
Hahahahaahaha fix metin kalıpları: Sayın cumurbaşganım... sizden başga çalacak kapımız yog. Biz nasıl 15teymuzda arkanızda durduysak... sesimize kulak verin... oyları boşuna mı verdik, gidelim ötekilere verelim...Ülkede 2 milyon horozcu varmış. https://odatv.com/vid_video.php?id=8F43G
Hayal gücü filan dedin ya, oradan bir girizgah oldu. Gerçekten pandoranın kutusunu aralamak istiyor musun?Yani zevkler ve renkler tartisilmaz abi ama bu nedir
Simdi mi akillarina geldi ben anlamadim ya. Her benzin aldigimda yurtdisinda yasayan sulalesi dahil tum akrabalarina ve kendisine inanilmaz sovuyorum hepsi bosami gidiyor simdiHahahahaahaha fix metin kalıpları: Sayın cumurbaşganım... sizden başga çalacak kapımız yog. Biz nasıl 15teymuzda arkanızda durduysak... sesimize kulak verin... oyları boşuna mı verdik, gidelim ötekilere verelim...
Bu arada eskiden bizde de vardi bir hint horozu da, sadece insanlarla dövüşürdü.
Ben anlamadim saat gec abi 3000 cekince ne olarak geri odeyeceksin kredi notun yuksek miArkadaşlar
Bu seneki bakımlar için para biriktiremezsem bankadan kredi çekme fikrini düşündüm.
3000 tl 12 ay ödemeli krediyi ayda 280 tl çıkıyor. 300 tl faiz işletiyor..
Tek düğmeye anında hesaba geciyor..
Sizin görüşünüz nedir..
Köylü güzeli diye kaldı bu adamın lakabı bende ilkokulda müsamerede oynamıştık sinifcaYani zevkler ve renkler tartisilmaz abi ama bu nedir
Yani acmayin dedeler olaylari olmayacaksa sansimi denemek istiyorumHayal gücü filan dedin ya, oradan bir girizgah oldu. Gerçekten pandoranın kutusunu aralamak istiyor musun?
Bilerek oldugunu benden baska kimse anlamadi mi . Habercilerin boyle bir anda orada olma olasigi nedir ki. En guzel reklam boyle olandir aha herkes konustu valla
DSG'nin kulağına su kaçmasın diye fazla yıkamıyorlar
Aslinda hic fena degil cok acil nakit ihtiyaci varsa dusunulur yillik 369 lira sarsmaz diye dusunuyorumBende kredi notu 1900 civarı.
Ekli dosyayı görüntüle 10844
15 temmuz ne alaka arkadaş kafaya bak yaHahahahaahaha fix metin kalıpları: Sayın cumurbaşganım... sizden başga çalacak kapımız yog. Biz nasıl 15teymuzda arkanızda durduysak... sesimize kulak verin... oyları boşuna mı verdik, gidelim ötekilere verelim...
Bu arada eskiden bizde de vardi bir hint horozu da, sadece insanlarla dövüşürdü.
Aslinda hic fena degil cok acil nakit ihtiyaci varsa dusunulur yillik 369 lira sarsmaz diye dusunuyorum