Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakani onerebilirsin. Gel bursadayim dese kosa kosa ucarak giderim.neyse simdi yoldan cikmayalim. (Hakan bir ozne hayal gucunuzu kullanin )
upload_2018-1-17_0-28-27.png

Arkadaşlar
Bu seneki bakımlar için para biriktiremezsem bankadan kredi çekme fikrini düşündüm.
3000 tl 12 ay ödemeli krediyi ayda 280 tl çıkıyor. 300 tl faiz işletiyor..
Tek düğmeye anında hesaba geciyor..
Sizin görüşünüz nedir..

Hahahahaahaha fix metin kalıpları: Sayın cumurbaşganım... sizden başga çalacak kapımız yog. Biz nasıl 15teymuzda arkanızda durduysak... sesimize kulak verin... oyları boşuna mı verdik, gidelim ötekilere verelim...

Bu arada eskiden bizde de vardi bir hint horozu da, sadece insanlarla dövüşürdü. :D
Simdi mi akillarina geldi ben anlamadim ya. Her benzin aldigimda yurtdisinda yasayan sulalesi dahil tum akrabalarina ve kendisine inanilmaz sovuyorum hepsi bosami gidiyor simdi

Arkadaşlar
Bu seneki bakımlar için para biriktiremezsem bankadan kredi çekme fikrini düşündüm.
3000 tl 12 ay ödemeli krediyi ayda 280 tl çıkıyor. 300 tl faiz işletiyor..
Tek düğmeye anında hesaba geciyor..
Sizin görüşünüz nedir..
Ben anlamadim saat gec abi 3000 cekince ne olarak geri odeyeceksin kredi notun yuksek mi

Hahahahaahaha fix metin kalıpları: Sayın cumurbaşganım... sizden başga çalacak kapımız yog. Biz nasıl 15teymuzda arkanızda durduysak... sesimize kulak verin... oyları boşuna mı verdik, gidelim ötekilere verelim...

Bu arada eskiden bizde de vardi bir hint horozu da, sadece insanlarla dövüşürdü. :D
15 temmuz ne alaka arkadaş kafaya bak ya:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...