Arkadaşlar benim esas derdim. Arabayı kredi ile bakım yaptık diyelim, arkadan bşr arza cıkar möt gibi kalırım..
Biz ozel bir insaat sirketinin sagladigi borctayiz valla eskiden babam borcum olunca uyuyamam der hepsini kapatirdi simdi benide borca sokuyor sagolsun .Arabayı ilk aldığımda böyle kredi aldım. Tek tuşla bing diye 15000 borca gşrdim..
Benim hedef olmus gtr adam bana honda diyorhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...tik-vites-ilk-elden-115-binde-520020366/detay
Mazdam olsa da satsam bunu alsam
dillerine mersi düşmüş dillerineKöylü güzeli diye kaldı bu adamın lakabı bende ilkokulda müsamerede oynamıştık sinifca
dedelerin fazlası olur eksiği olmaz.Yani acmayin dedeler olaylari olmayacaksa sansimi denemek istiyorum
Altta Tümer Metin Lucifer gibi 1957 Corvette C1 almış onunla geziyordu. Vayanasını sayın seyirciler.
Biz ozel bir insaat sirketinin sagladigi borctayiz valla eskiden babam borcum olunca uyuyamam der hepsini kapatirdi simdi benide borca sokuyor sagolsun .
Valla dedigim gibi faiz az dusunulur. Ama berker abide bende bu aralar telefon bakiyoruz ozet olarak piyasada 3milyara alinamayacak telefonlar var. yani bir bakima kredi cekmeye deger mi diye dusunmek lazim
O kadarda degildir herhalde di mi ?Dubai de 1 dilenci ayda yaklaşık 270.000 tl kazanıyormuş ben şok oldum
Ama horoz?15 temmuz ne alaka arkadaş kafaya bak ya
Yok biz zaten veremiyoruz 3 milyar. O p10 lite bakiyor bende one plus 5t.Deget 3000 tl bi telefona verilmez. Gel sanada xiaomi mi5s alak. 1300 tl..
Daha 5 dakika önce simge fistikoglu nün sundugu haberlerde gördüm ntv haberdeO kadarda degildir herhalde di mi ?
O kim yaDaha 5 dakika önce simge fistikoglu nün sundugu haberlerde gördüm ntv haberde
Vallahi cayda birsey varmiydi abi
Dolu bir golf 150 yi geciyormu (opsiyonlar alinirsa )
Sonra neden vw sevmiyorsun aha bu nedir nedir ayipGeçebilir.130 bin tl 1.4 tsi dsg highline.Senin koyacağın opsiyonlar acc+şerit takip+kör nokta+sunroof+koltuk ısıtma gibi gibi uzar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok biz zaten veremiyoruz 3 milyar. O p10 lite bakiyor bende one plus 5t.
Abi mi 6 olmus 1900 degmez su an mi 5s 1300 e
Anaları bunları küçükken horoz kafasiyla mi dövmus ne yapmişAma horoz?
Sonra neden vw sevmiyorsun aha bu nedir nedir ayip
Valla su andaki en iyi islemciye sahip mi 6. Bana gore degebilir gibi.Biri bana 600 tl para verse 15 kutu bebek maması alırım.. 600 fark azmı.