Ceyhun demişken sonsuza kadar mı banlandı forumdan ne oldu onaCeyhun değil mi la bu
Oha la 4 vites falan @Sailor abinin araba da 4 vites.
Abi tasarruf yapmanın altın kuralı kira bedeli vermemek.
Yani yediğin yemekte kira parası, eleman parası vermeyeceksin.
Aldım termoslu kap evde ne istiyorsam.
Nusrette 140 -150 lira olan eti 20 liraya yiyorum, burgerda 20 lira olan kola burger patates üçlüsü 4-5 liraya mal oluyor. Dışarıda yemek yemek çoook büyük saçmalık olarak geliyor bana. Spor giyim gibi alışverişlerimi hep decathlondan yapıyorum. Yani şekil için değil iyi yaşamak için çabalıyorum benim tasarruf şekilim bu şekil.
Yurek yedim diyorsunOha la 4 vites falan @Sailor abinin araba da 4 vites.
Oha la 4 vites falan @Sailor abinin araba da 4 vites.
Yalan mıYurek yedim diyorsun
İndirimleri bir başlıkta toplasak nası olurAlmayı düşünen varsa iyi fiyat
http://www.hepsiburada.com/sandisk-...0mbs-sata-3-25-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682
Hocam onu bunu bırak da bir bak doğru ebat mı takmışlar. Bizim Fiesta'ya kazada hasar gören lastiğin yerine yanlış ebat lastik takmışlar. 40 yılın başında araba elime geldi de hava basarken fark ettim. Esoto'ya pis saplayacağız oradan, bekliyoruz.Bugün Continental Es Oto 'da Premium Contact 5 Lastik taktırdım tanesi 230 Liraya. Resimde ve dükkandaki diğer ebatlardaki PC5ler 4 kanallı olmasına rağmen araca takılanlar 3 kanallı. Üstünde PC5 yazıyor model ismi aynı ama kafama takıldı bu. Nedir ? Ne değildir ?
Hatun olmanın şanından Ben de dediğin cihazı bir arkadaşa aldım. Memnunmuş.Power bank gereksiz diyen hatun elimden xiaomi mi 20000 amperlik cihazimi cok temiz haciladi. A bu guzelmis dedi sonrasi gelmedi. Baktim benimde telefonun yaninda gelen adaptor saglam ama kablo cortlamis 50 lira hizli sarj kablosu alacagima hepsi buradadan yeni tip 10000 lik mi power bank aldim 61 liraya. Ihtiyaci olan dusunmeden alsin derim indirim varmis.
Hele telefonda quick charge ozelligi varsa tadinmaz yenmez yenmez (huawei liler bilmez )Hatun olmanın şanından Ben de dediğin cihazı bir arkadaşa aldım. Memnunmuş.
Öyle diyorsan öyledir
Bir de geri vitesi var ayrıca araç kendi vitesini kendi değiştiriyor.Bunu dedim de altımda ZF8 var zannedecekler.Tork konvertörlü otomatik candır.B.k atmayın kaptana.Yalan mı
Sevmedim bu aksam seniÖyle diyorsan öyledir
Daha geçen hafta aldım ya ama ultra 2 idi buda olurAlmayı düşünen varsa iyi fiyat
http://www.hepsiburada.com/sandisk-...0mbs-sata-3-25-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682