Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Power bank gereksiz diyen hatun elimden xiaomi mi 20000 amperlik cihazimi cok temiz haciladi. A bu guzelmis dedi sonrasi gelmedi. Baktim benimde telefonun yaninda gelen adaptor saglam ama kablo cortlamis 50 lira hizli sarj kablosu alacagima hepsi buradadan yeni tip 10000 lik mi power bank aldim 61 liraya. Ihtiyaci olan dusunmeden alsin derim indirim varmis.

Bugün Continental Es Oto 'da Premium Contact 5 Lastik taktırdım tanesi 230 Liraya. Resimde ve dükkandaki diğer ebatlardaki PC5ler 4 kanallı olmasına rağmen araca takılanlar 3 kanallı. Üstünde PC5 yazıyor model ismi aynı ama kafama takıldı bu. Nedir ? Ne değildir ?

Abi tasarruf yapmanın altın kuralı kira bedeli vermemek.
Yani yediğin yemekte kira parası, eleman parası vermeyeceksin.
Aldım termoslu kap evde ne istiyorsam.
Nusrette 140 -150 lira olan eti 20 liraya yiyorum, burgerda 20 lira olan kola burger patates üçlüsü 4-5 liraya mal oluyor. Dışarıda yemek yemek çoook büyük saçmalık olarak geliyor bana. Spor giyim gibi alışverişlerimi hep decathlondan yapıyorum. Yani şekil için değil iyi yaşamak için çabalıyorum benim tasarruf şekilim bu şekil.

Aslında bende sana yakın yaşıyorum diyebilirim, decathlon'dan alışveriş yaparım ve severim. İşe evden yemek hazırlar götürürüm. Demek ki o kadar har vurup harman savuran bi insan değilmişim :D kendi adıma sevindim.

Oha la 4 vites falan @Sailor abinin araba da 4 vites.

Üniversite'de bunlardan yapmıştık, üniversiteler arası yarışmalara katılıyorduk. Ankara Başkent Üniversitesi'ndeki rakibimiz attığınız videodakinden yapmıştı kullandım daha önce pratik makina ama zevk için motorized drift trike 1 numaradır. :D Okul el koymasaydı Sinan beye kullandırmak istiyordum ama proje için okul aldı. :D

Bugün Continental Es Oto 'da Premium Contact 5 Lastik taktırdım tanesi 230 Liraya. Resimde ve dükkandaki diğer ebatlardaki PC5ler 4 kanallı olmasına rağmen araca takılanlar 3 kanallı. Üstünde PC5 yazıyor model ismi aynı ama kafama takıldı bu. Nedir ? Ne değildir ?
Hocam onu bunu bırak da bir bak doğru ebat mı takmışlar. Bizim Fiesta'ya kazada hasar gören lastiğin yerine yanlış ebat lastik takmışlar. 40 yılın başında araba elime geldi de hava basarken fark ettim. Esoto'ya pis saplayacağız oradan, bekliyoruz.

Power bank gereksiz diyen hatun elimden xiaomi mi 20000 amperlik cihazimi cok temiz haciladi. A bu guzelmis dedi sonrasi gelmedi. Baktim benimde telefonun yaninda gelen adaptor saglam ama kablo cortlamis 50 lira hizli sarj kablosu alacagima hepsi buradadan yeni tip 10000 lik mi power bank aldim 61 liraya. Ihtiyaci olan dusunmeden alsin derim indirim varmis.
Hatun olmanın şanından :D Ben de dediğin cihazı bir arkadaşa aldım. Memnunmuş.

Arkadaşlar
Paketi 5 liradan satılan içinde 5 kase çikolatalı tahıl gevreği çıkan nesquik almaya başladım. Açıktıkmı süt döküp yiyoz..
Bunlar sağlıklımı. Erkekde cinsel isteği öldürür diyolar. Bilgisi olan ve aktif yiyici varmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...