Kanka 1 dersten sıkıntı vardı zaten verdim geldim yaGeçmiş olsun. Nasıl sonuçlar, parçaladın mı dersleri
Kanka 1 dersten sıkıntı vardı zaten verdim geldim yaGeçmiş olsun. Nasıl sonuçlar, parçaladın mı dersleri
Babalarımız büyüklerimiz şuan zar zor araba alabiliyorlar ama ben kendi neslim için 5-6 sene sonrasını göremiyorum çok acı.
2018 model Golf fiyatları 1.0 tsi dsg highline de getirmişler ayrıca.Fiyatlara bak bu ne spor gazetesi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cinselini bilmem ama nequik den ziyade farklı markalara yönelmeni tavsiye ederim zira çok kimyasal. Şahsen sade corn flakes alıp üstüne çok az toz şeker döküyorum imkan var ise bal daha güzel oluyor.Arkadaşlar
Paketi 5 liradan satılan içinde 5 kase çikolatalı tahıl gevreği çıkan nesquik almaya başladım. Açıktıkmı süt döküp yiyoz..
Bunlar sağlıklımı. Erkekde cinsel isteği öldürür diyolar. Bilgisi olan ve aktif yiyici varmı.
Yulaf al, makina dan geçir toz haline gelsin. Sonra içine bal, kuru meyveler, muz vs.. ne istersen koy. Sütle karıştır ye. En temiz ve sağlıklısıArkadaşlar
Paketi 5 liradan satılan içinde 5 kase çikolatalı tahıl gevreği çıkan nesquik almaya başladım. Açıktıkmı süt döküp yiyoz..
Bunlar sağlıklımı. Erkekde cinsel isteği öldürür diyolar. Bilgisi olan ve aktif yiyici varmı.
Helal kanka ben final haftası gibi büt haftasına girmek zorunda kaldım bu haftaKanka 1 dersten sıkıntı vardı zaten verdim geldim ya
Yulaf için şunu tercih ediyorum ufak meyvesi falan içinde tadı tabiki daha güzel değil benim açlığımıda gidermiyo ama sağlık arıyan için birebir.Yulaf al, makina dan geçir toz haline gelsin. Sonra içine bal, kuru meyveler, muz vs.. ne istersen koy. Sütle karıştır ye. En temiz ve sağlıklısı
yav ben şanzıman kötü demedim ki başka 4 vites araba kullanan biri varsa onu örnek vereyim. Ayrıca sıralı şanzıman daha güzel yawBir de geri vitesi var ayrıca araç kendi vitesini kendi değiştiriyor.Bunu dedim de altımda ZF8 var zannedecekler.Tork konvertörlü otomatik candır.B.k atmayın kaptana.
Ben de seni seviyorum abiSevmedim bu aksam seni
Yav yok benzin tv ye gelen misafire dedim doğan kabagi pek sevmiyom daAç misafire de izlet
Hee çok konuşmuyo la zaten Burak abi bişi diyo o he diyoYav yok benzin tv ye gelen misafire dedim doğan kabagi pek sevmiyom da
nasil oluyor olum tas gecmeyinBence night mode gündüz de kullanılabilmeli. Manuel ayarlanabilmeli.
telefında renkleri terse çevirince güzel oluyor ama ilanlara veya fotoğraflara bakarken sıkıntı oluyorBence night mode gündüz de kullanılabilmeli. Manuel ayarlanabilmeli.
Bence night mode gündüz de kullanılabilmeli. Manuel ayarlanabilmeli.
Şaka yapıyorum takılıyorum yahu, vardır da bu saatten sonra çıkmaz.EIı
yav ben şanzıman kötü demedim ki başka 4 vites araba kullanan biri varsa onu örnek vereyim. Ayrıca sıralı şanzıman daha güzel yaw
sdfasdfadyok panpa daha gelmemiş. Ama bence öyle olmalı yani. Gündüzde olsa süper olur.nasil oluyor olum tas gecmeyin
Tas mı taş mınasil oluyor olum tas gecmeyin