Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
b116d85ef01bf57a6db0f3584ecfbcb7.jpg

2018 model Golf fiyatları o_O 1.0 tsi dsg highline de getirmişler ayrıca.Fiyatlara bak bu ne spor gazetesi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Babalarımız büyüklerimiz şuan zar zor araba alabiliyorlar ama ben kendi neslim için 5-6 sene sonrasını göremiyorum çok acı.

Arkadaşlar
Paketi 5 liradan satılan içinde 5 kase çikolatalı tahıl gevreği çıkan nesquik almaya başladım. Açıktıkmı süt döküp yiyoz..
Bunlar sağlıklımı. Erkekde cinsel isteği öldürür diyolar. Bilgisi olan ve aktif yiyici varmı.
Cinselini bilmem ama nequik den ziyade farklı markalara yönelmeni tavsiye ederim zira çok kimyasal. Şahsen sade corn flakes alıp üstüne çok az toz şeker döküyorum imkan var ise bal daha güzel oluyor.

Arkadaşlar
Paketi 5 liradan satılan içinde 5 kase çikolatalı tahıl gevreği çıkan nesquik almaya başladım. Açıktıkmı süt döküp yiyoz..
Bunlar sağlıklımı. Erkekde cinsel isteği öldürür diyolar. Bilgisi olan ve aktif yiyici varmı.
Yulaf al, makina dan geçir toz haline gelsin. Sonra içine bal, kuru meyveler, muz vs.. ne istersen koy. Sütle karıştır ye. En temiz ve sağlıklısı

EIı
Bir de geri vitesi var ayrıca araç kendi vitesini kendi değiştiriyor.:DBunu dedim de altımda ZF8 var zannedecekler.Tork konvertörlü otomatik candır.B.k atmayın kaptana.:D:D
yav ben şanzıman kötü demedim ki başka 4 vites araba kullanan biri varsa onu örnek vereyim. Ayrıca sıralı şanzıman daha güzel yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...