KOVA kıskançtır.Kimseye söylemeyecek kadar, kıskançlığını içinde yaşayan burçtur. Kova sevdiklerine çok değer veren ve sahiplenen burçtur. Kova muazzam bir detayBen de kova
Boga burcu dururken mi peh... diger burclar neymis.KOVA kıskançtır.Kimseye söylemeyecek kadar, kıskançlığını içinde yaşayan burçtur. Kova sevdiklerine çok değer veren ve sahiplenen burçtur. Kova muazzam bir detay
Ben en fazla 30 derece açarım arkayı yoksa spin atıyorumHangi acidan baktigina bagli
BOĞA’nın çok güçlü olmasının kanıtı: İçi çok acısa da her zaman gülümsüyor olması ve ne olursa olsun asla pes etmeyen bir kişiliği.Boğa çok güçlü.Kısa ve net.Boga burcu dururken mi peh... diger burclar neymis.
Hakkatten asla pes etmiyor adam hala benzin koyuyor Mazda’yaBOĞA’nın çok güçlü olmasının kanıtı: İçi çok acısa da her zaman gülümsüyor olması ve ne olursa olsun asla pes etmeyen bir kişiliği.Boğa çok güçlü.Kısa ve net.
Şair burada kase anlamına gelen tas demek istemiş.Tas mı taş mı
Bide cok yemek yer .BOĞA’nın çok güçlü olmasının kanıtı: İçi çok acısa da her zaman gülümsüyor olması ve ne olursa olsun asla pes etmeyen bir kişiliği.Boğa çok güçlü.Kısa ve net.
Simdi ben bunu yerimHakkatten asla pes etmiyor adam hala benzin koyuyor Mazda’ya
Doktor zamanında yürüdü zaten jskgkdkdmfzorla dm'den yürüttürecen kendine he
Kocaman ayuyum benSimdi ben bunu yerim
KOVA kıskançtır.Kimseye söylemeyecek kadar, kıskançlığını içinde yaşayan burçtur. Kova sevdiklerine çok değer veren ve sahiplenen burçtur. Kova muazzam bir detay
El degmemis ayilari severimKocaman ayuyum ben
Geçer bro bunlar da geçerHelal kanka ben final haftası gibi büt haftasına girmek zorunda kaldım bu hafta
5-6. dk ler arasında Süleyman beyi farkeden var mı ?
Allah yar ve yardımcın olsun.Ben ikizler burcuyum onu napıcaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah yar ve yardımcın olsun.