Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hele telefonda quick charge ozelligi varsa tadinmaz yenmez yenmez (huawei liler bilmez :p)
upload_2018-1-18_0-8-14.png

bilmeyen de sallar işte :p

Arkadaşlar.
Hypermiling yapmayı düz yazı ve ağir teknik makalelerle şişirerek yazarsam, hit alırmı.
Yoksa bol montajlı ve bol i10lu usturuklu çekilmiş, otobanda saate 70 km hızla giderken çekilmiş bir pov videosu olarak mı hit alır..

Oncelikle sunu belirteyim 60 nit neredeyse zifiri anlamina gelir. A dan z ye telefonlarin ekran sureleri 200 nit uzerinden hesaplanir. Gunes isigi altinda gorulebilme dereceside min 500 nit degeridir. Birazdan paylasagim samsung c7 ekrani super amoled , p10 ips lcd. (Lcd ekranlar super amoled den daha az guc tuketir )
Ha birde c7 yi ben 2 sene once aldim. 3300 amper pil olmasina ragmen 95 dk da full charge dongusunu tamamliyor. Ilk yarim saatte yuzde 60 a geliyor. Ondan sonra atmosferik motor gibi tikanip yavas yavas devam ediyor. Buda kendilerinin linki.http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c7-ithalatci-garantili-pm-HB000000U6Q5 tabi bu telefon eski birde usb type c cikisina sahip degil .

Buda huawei.3000 ampere sahip olmasina ragmen 100 dk da sarj dongusu bitiyor.http://www.hepsiburada.com/huawei-p10-lite-huawei-turkiye-garantili-p-HBV000006GG24?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAiAhfzSBRBTEiwAN-ysWL01L-J_Bs2zUbAz0KkviB616I4HTXjkYC6aGQbab4sn2mtk0uyWiRoCFMgQAvD_BwE bildigim kadariyla huawei ekran parlakligi 500 nit altinda bu arada.
Onlemimi almistim coktan :p

Son düzenleme:
Arkadaşlar.
Hypermiling yapmayı düz yazı ve ağir teknik makalelerle şişirerek yazarsam, hit alırmı.
Yoksa bol montajlı ve bol i10lu usturuklu çekilmiş, otobanda saate 70 km hızla giderken çekilmiş bir pov videosu olarak mı hit alır..

Yazı sıkıcı oluyor bence video iyidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babamdaki s7 edge 70 dakikada %100 oluyordu acaip iyiydi quickcharge bende 6s var şarj aletinin başında çaresiz bekliyorum :D

Iphonelar acik ara dunyanin en kotu sarj olma surelerine sahipler. Pilleri inanilmaz kucuk ona ragmen cok uzun surede sarj oluyorlar. Kulaklik girisini kaldirdik pile yer kalsin demelerine ragmen herhangi bir apple etkinliginde asla pil amperinden bahsetmezler.

Birde su olay efsanedir. 6 kusur milyara iphone x satiyorlar ama kutunun icinden hizli sarj adaptoru cikmiyor. Eger ekstra para vermezseniz priz basinda caresiz bekliyorsunuz. Efsane.

Iphonelar acik ara dunyanin en kotu sarj olma surelerine sahipler. Pilleri inanilmaz kucuk ona ragmen cok uzun surede sarj oluyorlar. Kulaklik girisini kaldirdik pile yer kalsin demelerine ragmen herhangi bir apple etkinliginde asla pil amperinden bahsetmezler.

Birde su olay efsanedir. 6 kusur milyara iphone x satiliyorlar ama kutunun icinden hizli sarj adaptoru cikmiyor. Eger ekstra para vermezseniz priz basinda caresiz bekliyorsunuz. Efsane.

Şarj olma sürem fena değil aslında.Ama şarjımın çabuk bittiği doğru.Bende 3.5 mm jak girişi var mutluyum bu konuda :D

Şarj olma sürem fena değil aslında.Ama şarjımın çabuk bittiği doğru.Bende 3.5 mm jak girişi var mutluyum bu konuda :D

Sarj olma suren tamamda pilin ufacik. Muhtemelen benim telefonun yarisi kadar ampere sahiptir .ama sarj olma surem senden daha cabuk bile olabilir canim quick charge ya :D

Birde su olay efsanedir. 6 kusur milyara iphone x satiyorlar ama kutunun icinden hizli sarj adaptoru cikmiyor. Eger ekstra para vermezseniz priz basinda caresiz bekliyorsunuz. Efsane.
Son yarım saate kadar müzik dinliyordum, çıkardım telefonu şarj ettim. Şimdi 50 oldu çıkardım müziğe devam

Sarj olma suren tamamda pilin ufacik. Muhtemelen benim telefonun yarisi kadar ampere sahiptir .ama sarj olma surem senden daha cabuk bile olabilir canim quick charge ya :D

1715 mAh :D İos olması ve ekranı kapattığım zaman güç yememesi sayesinde az çok kotarıyor.Ben acaip telefon kullanırım bu yüzden yanımda şarj aleti hep bulunur :) Tabi bi de ayfon olunca daha da gerekli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...