Hele telefonda quick charge ozelligi varsa tadinmaz yenmez yenmez (huawei liler bilmez )
bilmeyen de sallar işte
Hele telefonda quick charge ozelligi varsa tadinmaz yenmez yenmez (huawei liler bilmez )
Aşırı iyi
Ekli dosyayı görüntüle 10849
bilmeyen de sallar işte
BOĞA’nın çok güçlü olmasının kanıtı: İçi çok acısa da her zaman gülümsüyor olması ve ne olursa olsun asla pes etmeyen bir kişiliği.Boğa çok güçlü.Kısa ve net.
Oncelikle sunu belirteyim 60 nit neredeyse zifiri anlamina gelir. A dan z ye telefonlarin ekran sureleri 200 nit uzerinden hesaplanir. Gunes isigi altinda gorulebilme dereceside min 500 nit degeridir. Birazdan paylasagim samsung c7 ekrani super amoled , p10 ips lcd. (Lcd ekranlar super amoled den daha az guc tuketir )Ekli dosyayı görüntüle 10849
bilmeyen de sallar işte
Arkadaşlar.
Hypermiling yapmayı düz yazı ve ağir teknik makalelerle şişirerek yazarsam, hit alırmı.
Yoksa bol montajlı ve bol i10lu usturuklu çekilmiş, otobanda saate 70 km hızla giderken çekilmiş bir pov videosu olarak mı hit alır..
Sen nasil bogasin yahu fotografda cok incesinHeyt be aynı ben
Yazı sıkıcı oluyor bence video iyidir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iphonelar acik ara dunyanin en kotu sarj olma surelerine sahipler. Pilleri inanilmaz kucuk ona ragmen cok uzun surede sarj oluyorlar. Kulaklik girisini kaldirdik pile yer kalsin demelerine ragmen herhangi bir apple etkinliginde asla pil amperinden bahsetmezler.Babamdaki s7 edge 70 dakikada %100 oluyordu acaip iyiydi quickcharge bende 6s var şarj aletinin başında çaresiz bekliyorum
PovArkadaşlar.
Hypermiling yapmayı düz yazı ve ağir teknik makalelerle şişirerek yazarsam, hit alırmı.
Yoksa bol montajlı ve bol i10lu usturuklu çekilmiş, otobanda saate 70 km hızla giderken çekilmiş bir pov videosu olarak mı hit alır..
Iphonelar acik ara dunyanin en kotu sarj olma surelerine sahipler. Pilleri inanilmaz kucuk ona ragmen cok uzun surede sarj oluyorlar. Kulaklik girisini kaldirdik pile yer kalsin demelerine ragmen herhangi bir apple etkinliginde asla pil amperinden bahsetmezler.
Birde su olay efsanedir. 6 kusur milyara iphone x satiliyorlar ama kutunun icinden hizli sarj adaptoru cikmiyor. Eger ekstra para vermezseniz priz basinda caresiz bekliyorsunuz. Efsane.
Sen nasil bogasin yahu fotografda cok incesin
Sarj olma suren tamamda pilin ufacik. Muhtemelen benim telefonun yarisi kadar ampere sahiptir .ama sarj olma surem senden daha cabuk bile olabilir canim quick charge yaŞarj olma sürem fena değil aslında.Ama şarjımın çabuk bittiği doğru.Bende 3.5 mm jak girişi var mutluyum bu konuda
Bende bogayim sismanim yazmayayim simdiBende 70 kilo, boy 195 cm..
Bende boğayım..
Son yarım saate kadar müzik dinliyordum, çıkardım telefonu şarj ettim. Şimdi 50 oldu çıkardım müziğe devamIphonelar acik ara dunyanin en kotu sarj olma surelerine sahipler. Pilleri inanilmaz kucuk ona ragmen cok uzun surede sarj oluyorlar. Kulaklik girisini kaldirdik pile yer kalsin demelerine ragmen herhangi bir apple etkinliginde asla pil amperinden bahsetmezler.
Birde su olay efsanedir. 6 kusur milyara iphone x satiyorlar ama kutunun icinden hizli sarj adaptoru cikmiyor. Eger ekstra para vermezseniz priz basinda caresiz bekliyorsunuz. Efsane.
Sarj olma suren tamamda pilin ufacik. Muhtemelen benim telefonun yarisi kadar ampere sahiptir .ama sarj olma surem senden daha cabuk bile olabilir canim quick charge ya