Motorun şakası olmaz knk ekipmansız binme
Knk ekipman bize gelmez ASPIRINE yazarız canımız geri fullenir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Motorun şakası olmaz knk ekipmansız binme
Panpa harbiden a1 aldin mi ? PCX te gitti amaKnk ekipman bize gelmez ASPIRINE yazarız canımız geri fullenir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni i30'da kullandım, öyle bir şey yaşamadım. Burada verdiğim örnek zaten sağlam hissettirmesiyle alakalı. Kararsızlık apayrı bir olay.İ30 dizel dct kullandım. İğrenç hissettirdi bana valla. Manuele çekip bir iki kendim vites attım d ye alınca kafası karıştı, yazık.
Ben Ioniq kullanmadım. Doğrudur. Araçlara göre kalibrasyonlar tutturulamayabiliyor. Çift kavramalılardan standart araçlarda uzak durulması gerektiği konusunda hemfikirim. Ama yüksek güce dayanımı çok iyi olanlar var, spor arabalarda onlar kesinlikle tercih edilebilir.Ben de ioniq kullandım şanzımanı 20 yıl önceki 4 ileri tork konvertör hızındaydı. Gazı kökleyince şanzıman sanki cvtymiş gibi devir bandının sonunda 2 saniye kadar takılı kalıp sonradan üst vitese geçiyor. Sanırım tüm çift kavramalardan uzak durmak gerek.
Mito & Giulietta en büyük kronik sorunu direksiyon arızası.
Ama çoğu kişi bu sorunu da gereğinden fazla büyütüyor. Çünkü, sadece 800tl'lik direksiyon açı sensör değişimi ile bu sorunu çözmek mümkün. Bunun dışında, çok soğuk havalarda falan direksiyon hatası araç ilk çalıştırıldığında fake hata olarak ekrana gelebiliyor, kontak kapatılıp açılınca gidiyor.
Giulitta güzel arabadır, ama bir Mito kadar kesinlikle atak, hızlı ve kıvrak değildir. Bu sadece benm değil, pek çok Mito & Giu kulanıcısının ortak yorumudur.
Vites konusunda ise, TCT şanzımandan sorun yaşayanı daha duymadım. Ama, TCT şanzımanın en büyük eksiği, 7. veya 8. vitesinin olmamasıdır. Bu sebeple otoyol sürüşlerinde ekonomik değildir. Ama onun dışında vites geçişleri falan kesinlikle DSG'yi aratmaz.
Son olarak da şu ilanı şuraya bırakayım. Arabanın arka bagaj kapağına sonradan yapıştırılan yonca harici, rengine ve donanımına bayıldım:
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-tb-quadrifoglio-verde-170-hp-513168439/detay
Panpa harbiden a1 aldin mi ? PCX te gitti ama
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bırak allasen cülyettayı düzgün yazamıyosun bi de katip olacan. MiTo al hem yazması kolay, hem de baban tek kapıya çökmemiş olur, araba sana kalırBabamı tek kapıya ikna edemiyorum, sırf bu yüzden guiletta alacağım sanırım
ah babalar vah babalarBabamı tek kapıya ikna edemiyorum, sırf bu yüzden guiletta alacağım sanırım
ah babalar vah babalar[emoji4]
evli halimle bile babam tek kapıya taş koymaya çalışmıştı bana. Ama sonunda onlar da çok beğendi, o ayrı konu.
Arada babam bizim menemende mito ile bir yerlere gittiği oluyor, 58'inden sonra kudurmuşlar spek sanacak adamı elalem[emoji14]
Sagolasin abim daha iyileri senin olsun insallahKaptan hayırlı uğurlu olsun demeyi unuttum gule güle kullan yeni telefonunu @Sailor
Hayırlı olsun kaptan, güle güle kullan. Miui 9 güncellemesi yüklü mü ?mı note 3
Cok tesekkur ederim 9.1.4. yukluymus cok hatasi var ama yasadigim cogu problem surumden kaynakliymisHayırlı olsun kaptan, güle güle kullan. Miui 9 güncellemesi yüklü mü ?
Global rom yüklü mü geldi, sen mi sonradan yükledinCok tesekkur ederim 9.1.4. yukluymus cok hatasi var ama yasadigim cogu problem surumden kaynakliymis
Yok ben hicbirsey yukleyemedim daha boyle cikti banaGlobal rom yüklü mü geldi, sen mi sonradan yükledin
anladım, tekrar hayırlı olsun. kafanı kurcalayan konular olursa yardımcı olmaya çalışırımYok ben hicbirsey yukleyemedim daha boyle cikti bana
Sagolasin hocam cok sorum var aslinda gercekten arayuz cok karisik geldi neyin nerde oldugunu anlamak benim icin guc . En basitinden dun sarja taktim 2 bucuk saat de dolarim dedi allah allah arastirdim yok millete sordum yok sonra otomatik kendi azaldi kisa surede doldu garip xiaomi. Sende hangisi vardi hocamanladım, tekrar hayırlı olsun. kafanı kurcalayan konular olursa yardımcı olmaya çalışırım