Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın beyler :)

@Sailor Kaptan hayırlı uğurlu olsun yeni telefonun. Güle güle kullan inşaallah.

Bu vesileyle note 4'e android 7 güncellemesi vermeyen Samsung'u bir kez daha sevgiyle anıyorum.
Abi cok tesekkur ederim daha iyileri senin olsun insallah
Cok mesgul etmeyeyim ortami diye cok bahsetmedim ama samsung f/p telefonlari yapmayi birakinca biraktim gitti kendilerini :)

Abi cok tesekkur ederim daha iyileri senin olsun insallah
Cok mesgul etmeyeyim ortami diye cok bahsetmedim ama samsung f/p telefonlari yapmayi birakinca biraktim gitti kendilerini :)
Bundan sonra benim için de öyle olacak. Zira ' note 4 andr 7'nin sistem gereksinimlerini karşılamaz ' diye dalga geçer gibi açıklama yaptıkları gün bitti benim için bu firma. Halbuki note serisi bu zamana kadar kullandığım en sağlam telefondu. Yapacak bir şey yok, artık başka markalara yöneleceğiz ileride :)

Bundan sonra benim için de öyle olacak. Zira ' note 4 andr 7'nin sistem gereksinimlerini karşılamaz ' diye dalga geçer gibi açıklama yaptıkları gün bitti benim için bu firma. Halbuki note serisi bu zamana kadar kullandığım en sağlam telefondu. Yapacak bir şey yok, artık başka markalara yöneleceğiz ileride :)
Abi sikinti yok 8 gelse nolur 7 gelse nolur android de oyle zorunluluk yok gider yine uzun zaman 6

Abi sikinti yok 8 gelse nolur 7 gelse nolur android de oyle zorunluluk yok gider yine uzun zaman 6
Gider gitmesine muhakkak ama yeni sürümlerle yeni özellikler geliyor ve bunları kullanamıyorum. Misal ben s pen'i kullanmayı çok seviyorum. 7 ile bir çok yenilik ekleniyor ama hiç birini kullanamıyorum. Misal 6'nın arayüzünü pek beğenmiyorum. Rom yüklemeden de bunları değiştiremiyorum.

gunaydin ahali

Hocam sormasi ayip senin ev kac m2 ? 130 tl dogalgaz baya iyiymis, daha once yontemini okumustum ama yine 130 fazla iyi sanki :D Helal :D
Benim son 1 ayin faturalari:
Su: 118 tl
Digiturk: 82 tl
Telefon + internet: 110 tl
Gaz: 297 tl
Elektrik: 130 tl
Site aidat: 462 tl
Benzin: 900 tl (son bir ay :D) Cani sagolsun, helali hos olsun :D
Toplam: 2100 tl :confused:

Geliri düşük olanın gideride düşük olur..
85 m2 ev. Tüm radyatörler acık 130 cıkıyor. Ayda ortalama 1500 km yol için 200 lira yakıt ödüyorum. Onuda malumunu biliyonuz zaten :)
Aydat yok kira var. Kiraya 700 merdiven temizliği için 20 tl ödüyorum.
Benim yol yapmam lazım. Böyle uzun kmler. Tasarruflar sayesinde tatile gidebiliyorum ve arabamı elimde tutabiliyorum.. Motivasyonumu ailemin sadetiyle sağlıyorum..

Geliri düşük olanın gideride düşük olur..
85 m2 ev. Tüm radyatörler acık 130 cıkıyor. Ayda ortalama 1500 km yol için 200 lira yakıt ödüyorum. Onuda malumunu biliyonuz zaten :)
Aydat yok kira var. Kiraya 700 merdiven temizliği için 20 tl ödüyorum.
Benim yol yapmam lazım. Böyle uzun kmler. Tasarruflar sayesinde tatile gidebiliyorum ve arabamı elimde tutabiliyorum.. Motivasyonumu ailemin sadetiyle sağlıyorum..
bizim 65 m² ev tüm petekler açık ısı yalıtımı yapıldı 1, 2 sene önce ama bu aylarda 120 130un altına inmiyor. Ama kesin petek temizliği falan yapmadık hiç kombi bakımı falan. Kombi de eski değişmek lazım.

IMG-20180123-WA0001.jpg
Robinho, Sivasspor'da.. :cool:

Son düzenleme:
@Sailor abi bizim grupta fatih kmk diye bi adam var zamanın varsa mesaj at ona twrp kurun ve farklı roma geç. Sorunlar biter emin ol şarj falan sıkıntı değil çözülür hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...