Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sagolasin hocam cok sorum var aslinda gercekten arayuz cok karisik geldi neyin nerde oldugunu anlamak benim icin guc . En basitinden dun sarja taktim 2 bucuk saat de dolarim dedi allah allah arastirdim yok millete sordum yok sonra otomatik kendi azaldi kisa surede doldu garip xiaomi. Sende hangisi vardi hocam
O anlık voltaj değerlerinden oluyor sanırsam. Bir iki defa bana da oldu. Ben de Mi 5 var. İşyerindeki 3-4 kişi de benden sonra xiaomi aldı. Kendine ait birçok özellik var, bunları bir klasörün içine atarsan iyi olur. Mi kumanda, Mi drop güzel uygulamalar. Zamanla alışacağına eminim.

O anlık voltaj değerlerinden oluyor sanırsam. Bir iki defa bana da oldu. Ben de Mi 5 var. İşyerindeki 3-4 kişi de benden sonra xiaomi aldı. Kendine ait birçok özellik var, bunları bir klasörün içine atarsan iyi olur. Mi kumanda, Mi drop güzel uygulamalar. Zamanla alışacağına eminim.
Yani soyle diyeyim ilk izlenimlerim hic fena degil aklimda one plus vardi ama butce sikintisi cektim ilk defa xiaomi aldim ne bayildim ne nefret ettim. Ornegin whatsapp mesajlari cifter cifter gorunuo anlamis degilim bakalim xamanla alisirim bu rom nedir o nedir bu nedir alisamadim bugune kadar kullandigim en karisik android bu oldu galiba

ah babalar vah babalar:)

evli halimle bile babam tek kapıya taş koymaya çalışmıştı bana. Ama sonunda onlar da çok beğendi, o ayrı konu.

Arada babam bizim menemende mito ile bir yerlere gittiği oluyor, 58'inden sonra kudurmuşlar spek sanacak adamı elalem:p
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum hocam. Babam 60'ında fişek kasa Fiesta aldı, 2000küsür lira gibi caydırıcı bir fiyatı olmasa ateş kırmızısı adındaki o pembemsi lansman rengini de alacaktı. :D 8 yıldır da kullanıyor karartılmış camlı ambiyans aydınlatmalı arabayı :)
Benim tek kapı Corsa'yı da çok beğeniyor. =)

Bırak allasen cülyettayı düzgün yazamıyosun bi de katip olacan. MiTo al hem yazması kolay, hem de baban tek kapıya çökmemiş olur, araba sana kalır :D
Bırak allasen cülyettayı düzgün yazamıyosun bi de katip olacan. MiTo al hem yazması kolay, hem de baban tek kapıya çökmemiş olur, araba sana kalır :D

Fakirlikten yazamamışım abi ne kızıyon :D

ah babalar vah babalar:)

evli halimle bile babam tek kapıya taş koymaya çalışmıştı bana. Ama sonunda onlar da çok beğendi, o ayrı konu.

Arada babam bizim menemende mito ile bir yerlere gittiği oluyor, 58'inden sonra kudurmuşlar spek sanacak adamı elalem:p

Babam da taunus çok yaktığı için benim arabayla geziyor, sanayide millet dalga geçmeye başlamış çok bozdun sen alfayı bulunca diye :D

Yani soyle diyeyim ilk izlenimlerim hic fena degil aklimda one plus vardi ama butce sikintisi cektim ilk defa xiaomi aldim ne bayildim ne nefret ettim. Ornegin whatsapp mesajlari cifter cifter gorunuo anlamis degilim bakalim xamanla alisirim bu rom nedir o nedir bu nedir alisamadim bugune kadar kullandigim en karisik android bu oldu galiba
https://forum.miuiturkiye.net/konu/whatsapp-cift-bildirim-sorunu.20605/
Bu foruma üye ol hocam. Mi note 3'ün işlemcisi 6 serisinden değil mi ?

gunaydin ahali
2017 yılına ait son faturamı ödedim..
tablo bu çıktı. Arabanın yakıt masrafları dahil ailenin fatura masrafları :) 5700 tl çıktı.
D7RdPm.png
Hocam sormasi ayip senin ev kac m2 ? 130 tl dogalgaz baya iyiymis, daha once yontemini okumustum ama yine 130 fazla iyi sanki :D Helal :D
Benim son 1 ayin faturalari:
Su: 118 tl
Digiturk: 82 tl
Telefon + internet: 110 tl
Gaz: 297 tl
Elektrik: 130 tl
Site aidat: 462 tl
Benzin: 900 tl (son bir ay :D) Cani sagolsun, helali hos olsun :D
Toplam: 2100 tl :confused:

gunaydin ahali

Hocam sormasi ayip senin ev kac m2 ? 130 tl dogalgaz baya iyiymis, daha once yontemini okumustum ama yine 130 fazla iyi sanki :D Helal :D
Benim son 1 ayin faturalari:
Su: 118 tl
Digiturk: 82 tl
Telefon + internet: 110 tl
Gaz: 297 tl
Elektrik: 130 tl
Site aidat: 462 tl
Benzin: 900 tl (son bir ay :D) Cani sagolsun, helali hos olsun :D
Toplam: 2100 tl :confused:
Benim yaptogim en guzel kesinti uydu net e gecmek oldu. Tv internet telefon ayda 65 inanilmaz memnunum. benzin 450 he gene iyiyim kofte beni :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...