Valla oda ayip olur aynen halledelim bluetooth kulaklikta da sikinti var.Fatihin numarasını vereyim veya gruba bağlantı yoluyla tekrar gir rom işini halledelim abi. Sadece işin düştüğü zaman gruba girebilirsin sıkıntı yok
Valla oda ayip olur aynen halledelim bluetooth kulaklikta da sikinti var.Fatihin numarasını vereyim veya gruba bağlantı yoluyla tekrar gir rom işini halledelim abi. Sadece işin düştüğü zaman gruba girebilirsin sıkıntı yok
Zor durumda kalırım adminim ben ordaSaygideger panpalarim şu xiaomi grubuna sızıp trollesek nasıl olur
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam panpişimZor durumda kalırım adminim ben orda
Saygideger panpalarim şu xiaomi grubuna sızıp trollesek nasıl olur
[emoji16][emoji23][emoji3][emoji1][emoji28][emoji38][emoji4][emoji5][emoji56]
Rapor falan ne oldu? Bugün mü belli olacak? Pert vs işlemler?Gündüz olunca arabanın hali daha net ortaya çıktı:
Ekli dosyayı görüntüle 10950 Ekli dosyayı görüntüle 10951
Ekli dosyayı görüntüle 10955
Ekli dosyayı görüntüle 10956
Bu da karşı araç:
Ekli dosyayı görüntüle 10954
Ekli dosyayı görüntüle 10957
Ulan FCA ci FCA ciya bunu yapar mı ?Gündüz olunca arabanın hali daha net ortaya çıktı:
Bu da karşı araç:
Gündüz olunca arabanın hali daha net ortaya çıktı:
Bu da karşı araç:
Rapor falan ne oldu? Bugün mü belli olacak? Pert vs işlemler?
Büyük ihtimal perte çıkıcak araba. Dün aracın sahibine ulaştık. Adamlar uzlaşmak için gelmişler. Hatırlı birilerini araya sokalım ifadeyi değiştirelim falan demişler. Biz aramızda halledelim falan demişler. Babam he he deyip geçmiş. Bakalım anlaşılamazsa dava falan açılacak arabanın pert parasını alıcaz galiba.Adam yakalandımı , ne oldu yüzleştiniz mi.
bilmiyorum ama bence iyi ki açmamış. Belki açsa daha kötü olabilirdi.Ulan FCA ci FCA ciya bunu yapar mı ?
Delta İntegrale araba ya ...
Panda pert bence ama niye airbag acmamis ?
Ben de ona takıldım.Ulan FCA ci FCA ciya bunu yapar mı ?
Delta İntegrale araba ya ...
Panda pert bence ama niye airbag acmamis ?
Dogru panpam o açidan da bakmak lazim .bilmiyorum ama bence iyi ki açmamış. Belki açsa daha kötü olabilirdi.
bilmiyorum ama bence iyi ki açmamış. Belki açsa daha kötü olabilirdi.
sağ ol. Bence direk önden alınan bi darbe olmadığı için açmadı galiba. Çünkü hatırladığım kadarıyla biz hiç öne doğru gitmedik koltuğa yapışmıştık.Ben de ona takıldım.
Bu fiatların genelinde airbag yapısıyla ilgili problem var bence.
Çok geçmiş olsun @kekum34
aracın sahibi ben bi arkadaşa verdim o da birine vermiş falan diyo. Ortada 3. bir kişi var yani. Ne olduğunu anlamadık zaten. rn son arkamızda bir tır vardı. Ama adamların yaptıklarına bakarsak büyük ihtimal makas falan atıyolardı. Çünkü ifade değiştirtmek istediler, kaza gecesi otoparktan mı olay yerinden mi ne arabayı çekiciyle almak istemişler.Arabayı kim kullanıyormuş, makas felanmı atıyordu bu adamlar. Hiç hatırlıyormusun.
zaten öyle konuşunca babam anlaşmamış. Avukatla falan konuşmuştuk arabanın bedelini al arabanın satışını ver. Olay kapansın uğraşma diye demişti. Böyle olsaydı sıkıntı yok. Ama ifade değiltirme falan diyince bıraktık bizim dediğimize gelirlerse anlaşırız ama gelmezlerse dava falan devam.@kekum34 Geçmiş olsun, size bir şey olmaması en önemlisi. İfade değiştirtmeye çalışmak falan, abuk subuk bir şeyler yaptıklarının ispatı. Bence aranızda halletmeye çalışmayın, düzgün kişiler olsa kabul edilir o teklif ama kazanın oluşu ve sonraki sürece bakınca güvenilir durmuyor karşı taraf. Sıradan bir kaza olsa anlaşılır ama böyle bir arabaya vurup kaçan adamla anlaşılmaz, muhatap bile olunmaz. Yetkili merci işin içinde olunca daha iyi hallolur.