Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@kekum34 %100 suçsuzsanız mutlaka olayın üstüne gidin kendi aranızda da halletmeyin.En azından aracın parasını alırsınız.Size bir şey olmaması sevindirici.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
biz suçsuzuz. Dediğim gibi avukatla konuştuk dedi ki "aracın bedelini al, arabayı üstüne ver adamların uğraşmayın. Çünkü davada da aynısı olucak ama uzun sürecek" dedi. Ama adamlar avukatın dediğine gelmeyince anlaşılmadı.

biz suçsuzuz. Dediğim gibi avukatla konuştuk dedi ki "aracın bedelini al, arabayı üstüne ver adamların uğraşmayın. Çünkü davada da aynısı olucak ama uzun sürecek" dedi. Ama adamlar avukatın dediğine gelmeyince anlaşılmadı.
Dümdüz yolda gel bana çarp, olay yerinden kaç sonra ifade değiştirme derdine düş. Ölsem gitsem bok yoluna gitti Niyazi denilecekti. Ne biçim insanlar olduk çıktık.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi neden alan olmuyor ki. Fiyatı uygun bence baya. Bir falsosu falan mı var?
E abim C sınıfı arabaları artık 1.3 altı hacimle alıyorken B sınıfı bir arabayı 2.0 motorla almak insanların kulağına bir acayip geliyor. MTV'si aslında şanzıman veya turbo arızası gibi şeylerin yanında çok bir dert edilecek bir meblağ değil ama psikolojik olarak insanları caydırıyor. E alınca helalinden 10lt yakıtı vardır bunun, yavaş gideyim de düşsün gibi bir ihtimal de pek yok, ancak uzun yolda 90'la gidersen -ki o da bu arabaya 1.4 motoruyla bile hiç yakışmıyor emin ol- yakıt düşürülebilir. :) Son olarak da bu arabanın kıymetini bilen az. Bilenlerin de bütçesi pek yok, olanlar da Focus Mk1'lere kayabiliyor.
Aracın yan aynaları ısıtma özelliğine sahipmiş. Yeni farkettim. Ne mühim bir şey fdsafdsfd
Yağmurlu her günde aradığım özellik. Koltuğumun altında bunun için bez taşımak bana acı veriyor.

Dümdüz yolda gel bana çarp, olay yerinden kaç sonra ifade değiştirme derdine düş. Ölsem gitsem bok yoluna gitti Niyazi denilecekti. Ne biçim insanlar olduk çıktık.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen öyle. Yaptıkları hatayı örtbas atmeye çalışıyolar. Ama ülkedeki hukuk sistemi de buna el veriyo. Şimdi adamın ehliyeti alınsa bir daha trafiğe çıkamasa. Hapis falan veya büyük cezalar olsa bunları yapamazlar

@kekum34 Çok geçmiş olsun ,size birşey olmaması sevindirici, anlantığınıza göre karşı taraf güvenilir değil yasal yollarla mutlaka hakkınızı arayın.

zaten öyle konuşunca babam anlaşmamış. Avukatla falan konuşmuştuk arabanın bedelini al arabanın satışını ver. Olay kapansın uğraşma diye demişti. Böyle olsaydı sıkıntı yok. Ama ifade değiltirme falan diyince bıraktık bizim dediğimize gelirlerse anlaşırız ama gelmezlerse dava falan devam.

Olum az daha hayatından oluyordun. Canına kastetmişler. Sürünsüz p....ler.

Olum az daha hayatından oluyordun. Canına kastetmişler. Sürünsüz p....ler.
işte büyük yaralanmalı ya da ölümlü kaza olmadığı için o kadar sürünemiyorlar en fazla maddi açıdan araçın hasarını alırız o da sigortadan. Başka bize bi kazancı yok gerisi devlete. Daha tretuar hasarı var. Onu ödeyecekler falan.

Büyük geçmiş olsun. Lancia çok ağır araba Panda'nın yanında. Arabanın çok sert bir darbe almaması şansınız olmuş.
Adamlarla da anlaşma yoluna gitmeyin. Hatta kameralardan filan bir şekilde olay görüntülerini elde edebilirseniz maddi manevi tazminat davasına kadar yolu var.
Ben de ona takıldım.

Bu fiatların genelinde airbag yapısıyla ilgili problem var bence.

Çok geçmiş olsun @kekum34

sağ ol. Bence direk önden alınan bi darbe olmadığı için açmadı galiba. Çünkü hatırladığım kadarıyla biz hiç öne doğru gitmedik koltuğa yapışmıştık.
Bide şöyle bişey olabilir, 10 yıl ömrü var sonra gazı kaçıyo falan diye bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.[/QUOTE]

Airbag'ler içinde gaz barındırmıyor. Bildiğim kadarıyla içinde toz gibi maddeler var. Bujilerdeki gibi bir kıvılcımla tepkimeye girip patlıyorlar. 10 yıl ömrü de kontrol amaçlı veriyorlar. En azından Palio'larda öyleydi diye hatırlıyorum. Kaza özelinde ise varsa yan havayastıkları ve yanlarda direk boyunca açılan kafa havayastıkları açılabilirdi en fazla. Ön taraflık bir sıkıntı yok. Ben Ford ile direk önden vurarak çok daha sert kaza yapmıştım. Birkaç gün köprücük kemiğim kemerden ötürü acıdı ama başka bir şey olmamıştı. Airbag açılsa yazık olurdu :)

Son düzenleme:
işte büyük yaralanmalı ya da ölümlü kaza olmadığı için o kadar sürünemiyorlar en fazla maddi açıdan araçın hasarını alırız o da sigortadan. Başka bize bi kazancı yok gerisi devlete. Daha tretuar hasarı var. Onu ödeyecekler falan.

Vay anasını sayın seyizciler, herif cinayete teşebbüs etmiş, yasalar sinek avlıyor. Yazık ne diyeyyim. Psikolojim bozuldu, artık otomobil süremem, işede gidemem. Benim geçim masraflarını karşılayacaksınız, şu kadar tazminat vereceksiniz deyin bari.

Vay anasını sayın seyizciler, herif cinayete teşebbüs etmiş, yasalar sinek avlıyor. Yazık ne diyeyyim. Psikolojim bozuldu, artık otomobil süremem, işede gidemem. Benim geçim masraflarını karşılayacaksınız, şu kadar tazminat vereceksiniz deyin bari.
valla babam araba kiralayıp fatura edip masrafları yıkmayı düşünüyordu bilmiyorum artık. Bakacağız.

Büyük geçmiş olsun. Lancia çok ağır araba Panda'nın yanında. Arabanın çok sert bir darbe almaması şansınız olmuş.
Adamlarla da anlaşma yoluna gitmeyin. Hatta kameralardan filan bir şekilde olay görüntülerini elde edebilirseniz maddi manevi tazminat davasına kadar yolu var.

sağ ol. Bence direk önden alınan bi darbe olmadığı için açmadı galiba. Çünkü hatırladığım kadarıyla biz hiç öne doğru gitmedik koltuğa yapışmıştık.
Bide şöyle bişey olabilir, 10 yıl ömrü var sonra gazı kaçıyo falan diye bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum.

Airbag'ler içinde gaz barındırmıyor. Bildiğim kadarıyla içinde toz gibi maddeler var. Bujilerdeki gibi bir kıvılcımla tepkimeye girip patlıyorlar. 10 yıl ömrü de kontrol amaçlı veriyorlar. En azından Palio'larda öyleydi diye hatırlıyorum. Kaza özelinde ise varsa yan havayastıkları ve yanlarda direk boyunca açılan kafa havayastıkları açılabilirdi en fazla. Ön taraflık bir sıkıntı yok. Ben Ford ile direk önden vurarak çok daha sert kaza yapmıştım. Birkaç gün köprücük kemiğim kemerden ötürü acıdı ama başka bir şey olmamıştı. Airbag açılsa yazık olurdu :)[/QUOTE]
ben öyle bişey duymuştum. Şimdi daha da bilgilendim. İyi oldu:).
Sadece 2 hava yastığı var. Onlar da patlamadı. Benim de boynuma doğru bi ağrı var hastanede yoktu şimdi çıkıyo ortaya:) biraz çekicez artık bu kadarıyla attlatığımıza şükrediyoruz. Gerisi mühim değil. Dediğin gibi iyi ki patlamamış.

Son düzenleme:
Şimdi tretuar hasarını bizim araba çarptığı için bize mı yazılacak yoksa karşı taraf yüzünden çarptık onlara mı yazılacak.

E abim C sınıfı arabaları artık 1.3 altı hacimle alıyorken B sınıfı bir arabayı 2.0 motorla almak insanların kulağına bir acayip geliyor. MTV'si aslında şanzıman veya turbo arızası gibi şeylerin yanında çok bir dert edilecek bir meblağ değil ama psikolojik olarak insanları caydırıyor. E alınca helalinden 10lt yakıtı vardır bunun, yavaş gideyim de düşsün gibi bir ihtimal de pek yok, ancak uzun yolda 90'la gidersen -ki o da bu arabaya 1.4 motoruyla bile hiç yakışmıyor emin ol- yakıt düşürülebilir. :) Son olarak da bu arabanın kıymetini bilen az. Bilenlerin de bütçesi pek yok, olanlar da Focus Mk1'lere kayabiliyor.

Yağmurlu her günde aradığım özellik. Koltuğumun altında bunun için bez taşımak bana acı veriyor.
Onu açınca yağmur tutmuyor mu, ne oluyor?

Onu açınca yağmur tutmuyor mu, ne oluyor?
Yağmur altında park ettiğinde üstünde yağmur damlaları oluyor ya, ayna ısıtma onları kurutmaya yarıyor işte. Günümüzde hemen hemen bütün arabalarda arka cam rezistansı açıldığında birlikte çalışıyor. Bizim 2003 Fiesta'da bile vardı :)
Şimdi tretuar hasarını bizim araba çarptığı için bize mı yazılacak yoksa karşı taraf yüzünden çarptık onlara mı yazılacak.
Kazanın sigortadan dosyası açılsın, eksperler gelsin baksın, kusurun sizde olmadığı anlaşılsın. O süreç bittikten sonra hatalı tarafa kamu davası açılıyor, Karayolları Gen.Müd. veya belediye (artık kazanın olduğu yoldan hangisi sorumluysa) o şekilde alıyor parayı.

Yağmur altında park ettiğinde üstünde yağmur damlaları oluyor ya, ayna ısıtma onları kurutmaya yarıyor işte. Günümüzde hemen hemen bütün arabalarda arka cam rezistansı açıldığında birlikte çalışıyor. Bizim 2003 Fiesta'da bile vardı :)

Kazanın sigortadan dosyası açılsın, eksperler gelsin baksın, kusurun sizde olmadığı anlaşılsın. O süreç bittikten sonra hatalı tarafa kamu davası açılıyor, Karayolları Gen.Müd. veya belediye (artık kazanın olduğu yoldan hangisi sorumluysa) o şekilde alıyor parayı.
anladım. Sağ ol abi.

Ya o değil de, Hyundai şu yeni Veloster'in N versiyonunu da yapmış. Görünce hastası oldum. Tam gazlayıp kendi kendine boş yolda patlamalık araba olmuş. :D Sürüşü de tipi gibi iddialıysa ve param olursa direk alırım. Tek kapı versiyonu böyle CRX-CRZ, Corrado-Scirocco ruhu taşıyor sanki, tam benim kalemim :rolleyes:
Şu güzelliğe baksanıza ya
upload_2018-1-23_14-55-20.png

upload_2018-1-23_14-56-3.png

upload_2018-1-23_14-56-25.png

Benımde arka camda sılecek yok yagmur kaydırıcı yapmıstım 8 ay gectı hala ılk gun gıbı hıcbırsey bırakmıyor.hem ucuz hem guzel hem kalıcıydı ama pıyasada artık bulamıyorum ( marka bılerek soylemıyorum kıllık olsun )
Bende de silecek yok panpa. Bu aralar zorlanıyorum arkayı görmede. Buğu falan da çok oluyor.

Ya o değil de, Hyundai şu yeni Veloster'in N versiyonunu da yapmış. Görünce hastası oldum. Tam gazlayıp kendi kendine boş yolda patlamalık araba olmuş. :D Sürüşü de tipi gibi iddialıysa ve param olursa direk alırım. Tek kapı versiyonu böyle CRX-CRZ, Corrado-Scirocco ruhu taşıyor sanki, tam benim kalemim :rolleyes:
Şu güzelliğe baksanıza ya
Ekli dosyayı görüntüle 10958
Ekli dosyayı görüntüle 10959
Ekli dosyayı görüntüle 10960
Bende alırım. Zamanında ayrı ayrı 2 nesil Sonata kullanmıştık. Fena araç değildi. Hyundai genel olarak iyi markadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...