bugu onleyıcı olarak satılan cogu sey ıse yarıyor. ama soyle bır gercekte var.Bende de silecek yok panpa. Bu aralar zorlanıyorum arkayı görmede. Buğu falan da çok oluyor.
bugu onleyıcı olarak satılan cogu sey ıse yarıyor. ama soyle bır gercekte var.Bende de silecek yok panpa. Bu aralar zorlanıyorum arkayı görmede. Buğu falan da çok oluyor.
bu adama fetocu veya terorıst deyıp oldurecekler . adam her seferınde yavas yavas ampullerı tek tek patlatıyor.
Bu adamın anlattıklarını anlamayacak, ne diyor la bu hain diyecek milyonlarca insan var. Ama hala daha böyle insanlarımızın olduğunu görmek, korkmadan sosyal medyada bunları anlatabildiklerini görmek gerçekten umut verici.bu adama fetocu veya terorıst deyıp oldurecekler . adam her seferınde yavas yavas ampullerı tek tek patlatıyor.
ben öyle bişey duymuştum. Şimdi daha da bilgilendim. İyi oldu.Airbag'ler içinde gaz barındırmıyor. Bildiğim kadarıyla içinde toz gibi maddeler var. Bujilerdeki gibi bir kıvılcımla tepkimeye girip patlıyorlar. 10 yıl ömrü de kontrol amaçlı veriyorlar. En azından Palio'larda öyleydi diye hatırlıyorum. Kaza özelinde ise varsa yan havayastıkları ve yanlarda direk boyunca açılan kafa havayastıkları açılabilirdi en fazla. Ön taraflık bir sıkıntı yok. Ben Ford ile direk önden vurarak çok daha sert kaza yapmıştım. Birkaç gün köprücük kemiğim kemerden ötürü acıdı ama başka bir şey olmamıştı. Airbag açılsa yazık olurdu
bunu adam gıdıp tv de anlatamaz anlattırmazlar nasılsa.youtube, tv den daha buyuk kıtleye ulasıyor. umarım bu kadar basıt bır vıdeoyu anlayacabılecek kadar kapasitesi olan ınsanlar kalmıstır ulkede. kımse gıdıpte bu adama tapsın demıyorum .En azından fıkırlerını bır dınleseler keske. Karsı cıkan ampul kafalılar mutlaka olacaktır ben olmasında demıyorum.her fıkrın bır karsı fıkrı mutlaka tarıhın her donemınde var olacaktır . Ama karsı cıkarkende eyyy oguzhan dıye baslamayıp adamın dedıklerını bı anlayıp dınleseler, anlattıklarının hepsının olmasa bıle bır kısmının karsı cıkılamayacak sevıyede dogru oldugunu arastırıp ogrenebılırler.Bu adamın anlattıklarını anlamayacak, ne diyor la bu hain diyecek milyonlarca insan var. Ama hala daha böyle insanlarımızın olduğunu görmek, korkmadan sosyal medyada bunları anlatabildiklerini görmek gerçekten umut verici.
Rainx'i beğendim. Bir bakıyım ne kadarmış.bugu onleyıcı olarak satılan cogu sey ıse yarıyor. ama soyle bır gercekte var.su kaydırıcıların alayı yalan. ıyı olan ıkı urun var. bırı pahalı aquapel dıgerı ucuz raınx. ıkısıde guzeldır hostur.
Herkesin kendi aklı ve vicdanı var. Ben ömrüm boyunca hiç bir zaman, ' siyaset kardeşim bu kıvrak olacaksın ' kılıfıyla dün öyle konuşup bugün tam tersi konuşan, davranan kişilerden yana olmadım. O sebeple diyorum ya herkesin kendi aklı, vicdanı var. Ben ömrümce hiç bir zaman şahıs desteklemedim, her daim fikirleri destekledim. O yüzden senin bu söylediklerini ve bu elemanın anlattıklarını taraftarlık yaparak ülke siyaseti konuşmaya çalışanlar düşünsün kardeşim.bunu adam gıdıp tv de anlatamaz anlattırmazlar nasılsa.youtube, tv den daha buyuk kıtleye ulasıyor. umarım bu kadar basıt bır vıdeoyu anlayacabılecek kadar kapasitesi olan ınsanlar kalmıstır ulkede. kımse gıdıpte bu adama tapsın demıyorum .En azından fıkırlerını bır dınleseler keske. Karsı cıkan ampul kafalılar mutlaka olacaktır ben olmasında demıyorum.her fıkrın bır karsı fıkrı mutlaka tarıhın her donemınde var olacaktır . Ama karsı cıkarkende eyyy oguzhan dıye baslamayıp adamın dedıklerını bı anlayıp dınleseler, anlattıklarının hepsının olmasa bıle bır kısmının karsı cıkılamayacak sevıyede dogru oldugunu arastırıp ogrenebılırler.
kozyatagı bauhaus da vardı stok bıttı bırdahada getırmedıler ben cok memnun kalmıstımValla fiyatı iyi @Sailor f/p ürünü bence.
https://www.amazon.co.uk/Rain-Glass-Treatment-200ml-81199200/dp/B002G291SW
ben öyle bişey duymuştum. Şimdi daha da bilgilendim. İyi oldu.
Sadece 2 hava yastığı var. Onlar da patlamadı. Benim de boynuma doğru bi ağrı var hastanede yoktu şimdi çıkıyo ortaya biraz çekicez artık bu kadarıyla attlatığımıza şükrediyoruz. Gerisi mühim değil. Dediğin gibi iyi ki patlamamış.
Tıraş köpüğü kullanmaya karar verdim Amazon, Türkiye'ye yollamıyor. Eldeki imkanlarla bir şeyler yapayımkozyatagı bauhaus da vardı stok bıttı bırdahada getırmedıler ben cok memnun kalmıstım
bknz turkluk budurTıraş köpüğü kullanmaya karar verdim Amazon, Türkiye'ye yollamıyor. Eldeki imkanlarla bir şeyler yapayım
Peki neden acik ariyorlar sistemde ? Sisteme karsi cikmak varken nereden acik veriyorlar onu arastirmak sacma degil mi ? Yani bu apacik devlete bizi daha cok opun bizim sesimiz size cikmaz daha cok vergiye arabaya benzine zam yapin demek degil mi bunlar hep ?İleride param olursa Gürcistan'a yatırım yapıcam Zoruma gidiyor valla araçlara bu kadar paralar vermek. Gene yurt dışından araç getirme olayları patladı Youtube'de.
İcine nasil oturdun les icerisi yaYıllardır bu 126 Bis’i aynı yerde terk edilmiş olarak görüyordum incelemek bugüne nasip oldu En sonunda bi hatıra fotoğrafı çekinmeyi unutmadım tabi ki.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O durumu bende düşünüyorum fakat olanlar ortada. Kimse ne yakıt almadan yapamıyor ne de araba almadan. Sularda mı bir şey var yoksa soluduğumuz havada mı anlayamadım. Büyük ihtimal protein eksikliğinden. Millet düzgün beslenemiyor. Hep ekmek hep ekmek...Peki neden acik ariyorlar sistemde ? Sisteme karsi cikmak varken nereden acik veriyorlar onu arastirmak sacma degil mi ? Yani bu apacik devlete bizi daha cok opun bizim sesimiz size cikmaz daha cok vergiye arabaya benzine zam yapin demek degil mi bunlar hep ?
İcine nasil oturdun les icerisi ya
Alt yapida eksik. Ucak yapacaz uzaya cikcaz diyorlar daha treni 4 senedir bitiremedilerO durumu bende düşünüyorum fakat olanlar ortada. Kimse ne yakıt almadan yapamıyor ne de araba almadan. Sularda mı bir şey var yoksa soluduğumuz havada mı anlayamadım. Büyük ihtimal protein eksikliğinden. Millet düzgün beslenemiyor. Hep ekmek hep ekmek...