Dağda kar var sanırım, çok pis soğudu buralar. Otopark Kartepe'de gudyır çeker de ben boş durur muyum Bir gidip bakayım hele. Hadi eyw.
Dağda kar var sanırım, çok pis soğudu buralar. Otopark Kartepe'de gudyır çeker de ben boş durur muyum Bir gidip bakayım hele. Hadi eyw.
Tohat mı bura topraam .Yıllardır bu 126 Bis’i aynı yerde terk edilmiş olarak görüyordum incelemek bugüne nasip oldu En sonunda bi hatıra fotoğrafı çekinmeyi unutmadım tabi ki.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onu ben de çok istiyorum yazın artık bir aylık alıcam evde boş boş otururken izlicemBlu tv üyeliği olan varsa şu kardeşiniz sıfır bir izlemek istiyor bi yardim eder misiniz
Ben şimdi üyelik baslatsam üyelik bitince başka bölümler gelecek amaBlu TV ilk 7 gün ucretsizmis şimdi baktım hacılar @kekum34 @denizyenilmez_
yaza açarım hesap hepsini izlerim 7 günde.Blu TV ilk 7 gün ucretsizmis şimdi baktım hacılar @kekum34 @denizyenilmez_
Alt yapida eksik. Ucak yapacaz uzaya cikcaz diyorlar daha treni 4 senedir bitiremediler
Şu düzenin, planlamanın10da biri bile bizde olsa herşey çok farklı olurdu
ben öyle bişey duymuştum. Şimdi daha da bilgilendim. İyi oldu.
Sadece 2 hava yastığı var. Onlar da patlamadı. Benim de boynuma doğru bi ağrı var hastanede yoktu şimdi çıkıyo ortaya biraz çekicez artık bu kadarıyla attlatığımıza şükrediyoruz. Gerisi mühim değil. Dediğin gibi iyi ki patlamamış.
allah kabul etsın baya sövdüm kusura bakma artıkNasa, Güneş'in sesini kaydetmiş.
Sesi açmış mıydınallah kabul etsın baya sövdüm kusura bakma artık
-6 yalanmış, -2'yi geçmedi. Ayakları kara soktuk geldik-6 derece ve karlı gösteriyor vallaha Ben Kocaeli sınırları dışarısından çıktım kar yağmaya başlamış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi