Eyvallah doktorum eksik olma inşaallah Burcumun özelliklerini seviyorum ama ismini pek sevmiyorum. Niye kova ? Kova ney ?Oo @Cenk abi kova burcuymuş.Gel gelecek planı konuşalım 24 saat sıkılmazsın.Doğum günün kutlu olsun
Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim@Cenk abi mutlu yıllar
Yalana bak yalana püh sanaSeni özlemekten başka bişi yapmadık .... sgfafaff
Sen hayırdır karabatak? Yine yakalama emri köşe kapmacalar filan mı?Günaydın umarım iyi bir hafta geçirirsiniz. Bakamadım uzun süre buralara kim neler yaptı hiç haberim yok:d
@Cenk doğum günün kutlu olsun cenk sevdiklerinle birlikte nice yaşlar dilerim
Estagfurullah hocam Allah razı olsun. İyi niyetin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Eksik olma inşaallah@Cenk Doğum günün kutlu olsun hocam burada yazdiklarinla ve bilgilerinle bizleri hep aydinlatirsin umarim
Size " araya hatirli kişileri sokalim " falan filn demisti , bunlara guven olmaz . Arkalarina guveniyorlar demekki .Allahım deliricem. Haklı olduğumuz halde kaza tutanağında haksız görünüyoruz. Delirmelik ya. Karşı tarafın ehliyetini almamışlar bu nasıl iş yapmak.
Bide adamlar ifadede "metal sesi duydum aks kırıldı araba emanetti korktum kaçtım" demiş delirmelik ya aklımı oynatıcam.
Şöyle bakıldığında gerçekten yapılan harcamalarla %100 huzurlu ve güvenli bi ülkede yaşamamız beklenirdi , oysa ki durum bu birilerinin keselerini yine biz dolduruyoruz.
Henüz Avrasya Tüneli ve Osmangazi Köprüsü kullanmadığım için milletimizden özür dilerim. Umarım köprüden sonra Bursa'ya kadar otoyolu kullanarak kendimi affettirebilmişimdir.
Sehirdisindaydim ya ufak bi tatil diyelim kaydık geldiksjdjjfSen hayırdır karabatak? Yine yakalama emri köşe kapmacalar filan mı?
iyi bari allahtan bizim evin çatıya uçmamışsın sklfjşlasSehirdisindaydim ya ufak bi tatil diyelim kaydık geldiksjdjjf
4 Mart'ta gerçekleşmesi olası bir Burak Yılmaz vs. Pepe eşleşmesi canlandı gözümün önünde.
Oohooo, sen ses müziğe odaklanmamışsın ki. Sen dinlememişsin, izlemişsin müdürüm
Ben öyle bi insan mıyım2Yalana bak yalana püh sana
öyleymiş valla, biz de beklemiyorduk.Ben öyle bi insan mıyım...
öyleymiş2, duyuyoruz.Ben öyle bi insan mıyım2
EvetBen öyle bi insan mıyım2