Eyvallah kardeşim çok teşekkürler. Allah razı olsun@Cenk abi doğum gunun kutlu olsun
Top gering kapaginda yazan makine mi doğru yoksa benim bildiğim makina miEvimdeki dergilerden 4 tanesini satmayı düşünüyorum forumdan almayı düşünen olurmu? Detay isteyenler pmden sorabilirler(TG 2016 ağustos sayısı)Ekli dosyayı görüntüle 11178 Ekli dosyayı görüntüle 11179
E ile yazılıyor doğrusuTop gering kapaginda yazan makine mi doğru yoksa benim bildiğim makina mi
Bizim okulda tabelada falan makina yazıyor. Ben makina diye biliyorumE ile yazılıyor doğrusu
Bende tdk nın yalancisiyim e diyor ordaBizim okulda tabelada falan makina yazıyor. Ben makina diye biliyorum
Bunun önüne yatsam gazi maaşı bağlarlar mı?http://www.kartepegazetesi.com.tr/haber/1494402/kartepede-kardan-tank-yaptilar
Evet Kartepe yine şaşırtmıyor ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 11181
Sıfırdan panda yapmak için gerek para.
Toplam 71.000Tl mi tutuyor , bu tutar dogruysa perttir .perte ayırmadılar mı yahu?
daha değil. Sigortaya başvurmadık. Öncelikle kaza tutanağına itiraz edicez. Sonra bilirkişi falan.perte ayırmadılar mı yahu?
aynen toplam 71.000tl tutuyor. Bir far 603tl olur mu ya.Toplam 71.000Tl mi tutuyor , bu tutar dogruysa perttir .
" Aracımızın fazla büyük bir hasarı yoktur fakat servis şişirmesinden dolayı pert kaydı vardır "aynen toplam 71.000tl tutuyor. Bir far 603tl olur mu ya.
aynen öyle" Aracımızın fazla büyük bir hasarı yoktur fakat servis şişirmesinden dolayı pert kaydı vardır "
Panpa bari yeni Pandanin parcalari taksinlae Facelift panda oluraynen toplam 71.000tl tutuyor. Bir far 603tl olur mu ya.
ben olabılırımmmEvimdeki dergilerden 4 tanesini satmayı düşünüyorum forumdan almayı düşünen olurmu? Detay isteyenler pmden sorabilirler(TG 2016 ağustos sayısı)Ekli dosyayı görüntüle 11178 Ekli dosyayı görüntüle 11179
Ya hiç sorma. Visca'dan tek devrede 2gol 2asistBaşakşehir de bu işin suyunu çıkarttı. 40 küsür dakikada 5 gol ney la ? Bırakın biz de oynayalım şu ligte. Allah'tan Arda Turan formda falan değil henüz.