Sizleri otoparkcom futbol konusuna davet ediyorumYa hiç sorma. Visca'dan tek devrede 2gol 2asist
Annem daha 1-0 iken Bursa'ya 4 atan bunlara ne yapmaz demişti, haklıymış Kadıncağızı da 2 senede NTVSpor'luk donanıma getirdim =)
Sizleri otoparkcom futbol konusuna davet ediyorumYa hiç sorma. Visca'dan tek devrede 2gol 2asist
Annem daha 1-0 iken Bursa'ya 4 atan bunlara ne yapmaz demişti, haklıymış Kadıncağızı da 2 senede NTVSpor'luk donanıma getirdim =)
Almanca nasıl gidiyor. Oturdu sanırımYine kitap almadan duramadım.
Ohooo. Ağır patladım hocam, uzun hikayeAlmanca nasıl gidiyor. Oturdu sanırım
Söver misin sabaha mı bırakırsın...Yetkili servisler sayesinde oto sanayi siteleri hala ayakta.Yahu ne şerefsiz, vicdansız, ahlaksız insanlar ve işletmeler var aklım hayalim almıyor. Akşam akşam sinirimi tepeme çıkardılar.
Çok sevdiğim bir tanıdığımda kangoo marka ticari araç var. Kendisi de otomobillerden pek anlamaz. İyi niyetli, saf biri zaten. Aracının direksiyonunda problem vardı; çukurlara girdiğinde direksiyon langır lungur sallanıyor, ciddi boşluk vardı. Aynı zamanda her çukurda alt takımdan lokur lokur ses geliyordu. Geçen gün yetkili servise gitti ve servis tam olarak 13 bin lira masraf çıkardı. Şerefsizler insanlık yaparmış gibi bir de 11 bin liraya indirmişler. Direksiyon kutusu, mili, mafsalı, motoru, kolunu.. direksiyon sistemi ile ilgili aklınıza gelecek ne kadar parça varsa hepsinin değişmesi gerektiğini söylemişler.
Bugün bir ustaya götürüldü araba. Ön salıncaklar bozulmuş, ses ve boşluk ondan oluyormuş. 300 liraya aracı tamir ettirdi şimdi hiç bir sorun kalmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 11188
Sadece 6 bin lira şu yukarıdaki direksiyon kolonu tutuyordu. Be şerefsizler, bu araç önden kazalı değil, tümsekten atlamadı, altını falan vurmadı. Bu parça dahil diğer tüm parçalar nasıl arızalı olur. 300 liraya tamiri olan arıza için 13 bin lira fiyat çıkarmak nedir ! Resmen kan beynime sıçradı.
Resmen servise C4 döşeyip havaya uçurmak istedim. Yapmasın bu şerefsizler bir daha iş falan. Düpe düz dolandırıcılık bu yani başka açıklaması yok. Burası ufak yer, merkezde zaten 2 tane yetkili servis var. Tanıdığıma da çıkarılan parça değişim ve ücret kağıdını saklamasını söyledim. Her tanıdığa yayacak kimse gitmesin o servise bir daha.Söver misin sabaha mı bırakırsın...Yetkili servisler sayesinde oto sanayi siteleri hala ayakta.
abi insanda hiç mi göz zevki olmaz?göz var nizam varCHROYCE
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demin denk geldi, adamın tepkileri komik.
Ulan ne kuruldum haa. Araba kullanmak bana öyle öğretilseydi inadına uçuruma sürerdim arabayı. Hep beraber gidelim dünya temizlensin. Hiç yapmayacağım yaptırmayacağım şeyleri yapıyor emmi.Favorim bu. ''B*k kokmadı, debriyaj o, benim paralarım koktu.'' Adgshfdgj
HoaydaaaaaaaaaVay be.. 18 yıllık X Men serisindeki Wolverine reisin de öldüğünü gördük ya. Bir devir böylece kapandı. Vallahi duygulandım.
Vallahi üzüldüm.. Gençlik yıllarımız geçti hey gidi..Hoaydaaaaaaaaa