Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğu marka da çift kavrama var o bozulursa garantiden değişmek için. İ10 için yetkili servise neden götürülür hiç bir fikrim yok
100 binde şanzıman bozulsa 7 8 masraf yapıyor. 100 bine kadar yapılan bakımlarda serviste zaten zarara giriyosundur o kadar. Girmesen bile düzgün kullansan bozulmaz zaten.

Arkadaşlar,
Servisde hazır arabayı bakıma sokmuşken , 4 adetde lastik alayım diyorum. 4 adet eco contach 5 lastik için tane 235 tl den vericek. Ayrıca 120 tl takma parası istiyor. Böyle olunca bende 12 aylık kredi ile alayım diyorum. hepsini tek seferde ödeyip kurtulmak.

100 binde şanzıman bozulsa 7 8 masraf yapıyor. 100 bine kadar yapılan bakımlarda serviste zaten zarara giriyosundur o kadar. Girmesen bile düzgün kullansan bozulmaz zaten.
100k km dizelde 10 bakım demek yetkili serviste dizel insignia bakımı 750 iken sanayide 400 oluyor. Bakım başı 350 tl oluyor. 10 bakım sonra 3500 tl oluyor. Bir yerden sonra dediğin gibi aslında zarara giriyor. Bide her markada nasıl bilmiyorum ama vw de 7 yıldan sonra garantiye almıyor.

Arkadaşlar,
Servisde hazır arabayı bakıma sokmuşken , 4 adetde lastik alayım diyorum. 4 adet eco contach 5 lastik için tane 235 tl den vericek. Ayrıca 120 tl takma parası istiyor. Böyle olunca bende 12 aylık kredi ile alayım diyorum. hepsini tek seferde ödeyip kurtulmak.
abi lastik pahalı geldi bana ebatın neydi tam olarak ?

Geçen yıldan gecikmiş mtv kalmış, bu yılın ilk taksidiyle beraber ödedim.:cool::rolleyes: @maximaorhan sen naptın mtv'yi cnm?
upload_2018-1-30_11-20-53.png

upload_2018-1-30_11-21-45.png

@alfhonso Taunus?:)

Son düzenleme:
Resmen servise C4 döşeyip havaya uçurmak istedim. Yapmasın bu şerefsizler bir daha iş falan. Düpe düz dolandırıcılık bu yani başka açıklaması yok. Burası ufak yer, merkezde zaten 2 tane yetkili servis var. Tanıdığıma da çıkarılan parça değişim ve ücret kağıdını saklamasını söyledim. Her tanıdığa yayacak kimse gitmesin o servise bir daha.
@Cenk hocam hangi servis o ? Malum ailem hala Zonguldakta kapısından geçmesinler uyarayım da

@Cenk hocam hangi servis o ? Malum ailem hala Zonguldakta kapısından geçmesinler uyarayım da
Çarşı merkezin biraz dışında westalife diye yeni bir avm yapıldı ya hani şu çingene mahallesine yakın olan tarafta. İşte o avm'nin biraz yan tarafında bir Renault yetkili servisi var. Adını unuttum işte oradaki servis hocam.

Çarşı merkezin biraz dışında westalife diye yeni bir avm yapıldı ya hani şu çingene mahallesine yakın olan tarafta. İşte o avm'nin biraz yan tarafında bir Renault yetkili servisi var. Adını unuttum işte oradaki servis hocam.
Tamam hocam biliyorum orayı. Sağolasın

Bizde Renault varken garanti süresince oraya gitmişti babam, demekki başına benzer durum gelse fena öpeceklermiş. Merkezde tek yetkili servis olunca durum bu maalesef
Orası zaten yıllardan beri var Zonguldak'ta. Hani yeni bir servis olsa anlarım ama zaten çok eski bir servis. Son zamanlarda otomobil piyasası yüzünden yetkililer de çıldırmış durumda. Dediğin gibi öpecek adam arıyorlar. Dikkatli olmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...