580 verdiydim ben ama pes
Senelik 980 tl bizim.3-6 yaş 1.6 olunca yapcak bir şey yok.Aslında araba 2.5 yaşında ama model yılından 3 e girdi yoksa baya girecekti mtv.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
580 verdiydim ben ama pes
Kaç modeldi taunus bizim 90 model 6 aylık vergisi 190 lira mı
uzun zamandır oynamadım. Bir ara oynar gibiydim, beceremedim olayı çözemedim. Benimle kimse oynamayınca da yatıyo şimdi öyleBurda gta5 online oynayan varmı?
Beyaz Jetta tdi dsg tanımı oldu bu ama?Bir şey dicem yoksa siz hala ekstra 10k fazla verip o parayı arabaya bağlamaya; yılda 500 tl mtv, 250 tl servise ekstra vermeye devam mı?
Ha bir de rent a car arabası gibi intiba bırakmaya?
allah yardım etmiş + çalan müzik faktörü
Yorumları alalım
Artık gizli buzlanma mı, yola yağ mı dökülmüş, aquaplanning mi bilmiyorum ama bu risklerin olduğu durumda o hızla giderse quattro da olsa, xDrive da olsa araba bu hallere düşer.
Yorumları alalım
allah yardım etmiş + çalan müzik faktörü
Beraber oyanayabiliriz oyundaki adimi verebilrimuzun zamandır oynamadım. Bir ara oynar gibiydim, beceremedim olayı çözemedim. Benimle kimse oynamayınca da yatıyo şimdi öyle
Adrenalin çok mübarek şey, gevşek gevşek oturan adamı ralli pilotu yaptı milisaniyede.
Önceliğim CS:GO'daBeraber oyanayabiliriz oyundaki adimi verebilrim
abiler e90 makyajlı otomatik 316i de hangi şanzıman var bi türlü bulamadım bileniniz var mı ?
ya çok uygun bi tanıdıkta varda belki 2. araba olarak alınacak dayıma kararsızız normalde alınmaz evet ama hem çok temiz hem parası çok uygun bakalım biz almazsak yüksek ihtimal başka birine hemen gidecek araç .6 ileri tam otomatik aisin şanzıman var ama e90 316i ye bulaşmayın.Yürümez ve hayvan gibi içer.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sürekli oynuyor musun?