Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benım sıkıntım su anda telefonla alakalı. uzun zaman ıphone larda kulaklık gırısı yok dıye dalga gectım gıttım kulaklık gırısı olmayan telefon aldım butun keyfım kactı.type c cıkıslı kulaklık bulamadımda. benım kafamda hep kablosuz ses kalıtesını oldurur dıye fıkır vardı gecen marshall kullandım benım kulagım fark algılamadı valla .
senın b&o dısarıdan cıdden albenılı duruyordu bılmıyorum ıc yuzunu ama.
benım moda olan seylere karsı garezım oldugundan hayatımda hıc beats kullanmadım mesela ama hep merak etmısımdır cıdden o fıyatlara deger mı kullandın mı ?
en son yıne herkesın aldıgı janti http://www.idefix.com/Elektronik/JB...kKlNsG-EG79QSouJZPWUXZoAkHWKl9l0aApgPEALw_wcB sunu aldık ama efsane cıktı ılk defa populer bır urunu begendım.
genel olarak bıde ben kendıme hıc guvenmıyorum gemılerde o makına ugultusunu ceke ceke yuzde kac kayıp yasadım baktırmadım daha . bır kac ay gecsın kapını calayım o zaman kulaklık alırken olur mu

Ahahahah olur abi her zaman beklerim.

Bizim haftanin 3 gunu 110 desibele ugramamiza ne demeli. Bizim kulaklarda ciddi %10-20 kayip oluyor mesleki olarak :D

Beats'in kendine has bir tonu var dogal degil. Hosuna giden bir kitle var, tonu icin aliyor. Kitlenin geri kalani kendini varlikli havali gostermeye calisanlar.

Ben Beats'in tonunu begenmiyorum. Kablolu ses kalitesini öldürür kablosuz oldurmez abi. Kablonun malzeme kalitesinde sesi etkileyen bir cok etken mevcut iken kablosuzda bu durum yok gibi bir sey.

Ahahahah olur abi her zaman beklerim.

Bizim haftanin 3 gunu 110 desibele ugramamiza ne demeli. Bizim kulaklarda ciddi %10-20 kayip oluyor mesleki olarak :D

Beats'in kendine has bir tonu var dogal degil. Hosuna giden bir kitle var, tonu icin aliyor. Kitlenin geri kalani kendini varlikli havali gostermeye calisanlar.

Ben Beats'in tonunu begenmiyorum. Kablolu ses kalitesini öldürür kablosuz oldurmez abi. Kablonun malzeme kalitesinde sesi etkileyen bir cok etken mevcut iken kablosuzda bu durum yok gibi bir sey.
Koruyucu kulaklik kullaniyormusun yuksek seslerde ? Valla eger yok diyorsan vallahi kaybin cok olmustur . Gemide bizim vardi millet calmadan once kafam kadar kulaklik konusmalari duyup makina gurultusunu duymamana yarardi. ne diye gecer bilmiyorum

Koruyucu kulaklik kullaniyormusun yuksek seslerde ? Valla eger yok diyorsan vallahi kaybin cok olmustur . Gemide bizim vardi millet calmadan once kafam kadar kulaklik konusmalari duyup makina gurultusunu duymamana yarardi. ne diye gecer bilmiyorum

Abi zaten orkestranin ses duzenini biz ayarladiginiz icin takma gibi bir sansimiz yok.

Eger bir seyler ters giderse mudahele etmemiz gerekiyor. Nitekim ses seviyesinde 105 in ustune cikmamaya calisiyoruz genellikle. 110dB 1 hafta, 130dB 1 ay isitme kaybi yapiyor diye biliyorum. Final haftamda 120dB yemiştik ama ses sistemi bize ait degildi.

Duyamiyordum :D

Abi zaten orkestranin ses duzenini biz ayarladiginiz icin takma gibi bir sansimiz yok.

Eger bir seyler ters giderse mudahele etmemiz gerekiyor. Nitekim ses seviyesinde 105 in ustune cikmamaya calisiyoruz genellikle. 110dB 1 hafta, 130dB 1 ay isitme kaybi yapiyor diye biliyorum. Final haftamda 120dB yemiştik ama ses sistemi bize ait degildi.

Duyamiyordum :D
dışardan millet sizin işe ohh keyif yaa abi ne yapıyorlar ki sistemi kuruyorlar sanatçı söylüyor bunlar parayı alıyor yedikleri önünde yemedikleri arkasında gibisinden ama işler sanıldığı gibi değilmiş demek :D

Artist daha iyi MPV yapabiliyorsa kendisi yapsın. Dünyanın en ferah araçlarından. O ebatta 6 kişilik araba yapmışlar, Sadece tipi özgün olmuş diye paşamız dalgasını geçiyor.
"Bu arada tasarımcı işinden kovulmuştur, kovulsun" lafı da avamlık kokuyor. En çok ona yükseldim zaten.

Edit: @Ugur bak buraya ne yazdım :)
Vectrayı 38 e satıp ardından arabayı teslim etmeden kaza yapmış geçenlerde orijinal güzel güzel diyip lpg takmak,bilemedim ticari anlayışlarını pek sevemiyorum

Vectrayı 38 e satıp ardından arabayı teslim etmeden kaza yapmış geçenlerde orijinal güzel güzel diyip lpg takmak,bilemedim ticari anlayışlarını pek sevemiyorum
Bence mantikli. Çünkü zaten belli bir devirden sonra benzine geçiyor araba. E sürekli gazlayan biri. Sakinken lpg gazlarken benzin bana mantikli geliyor

Bence mantikli. Çünkü zaten belli bir devirden sonra benzine geçiyor araba. E sürekli gazlayan biri. Sakinken lpg gazlarken benzin bana mantikli geliyor
Lpg kullanımına bi itirazım yok normal araçlarda fakat , 20 yaşında bi vectrayı kusursuz güzel orijinal deyip 38 demek eyvallah bi derece ama orijinal diye savunulan arabaya lpg takmaya ben yokum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...