benım sıkıntım su anda telefonla alakalı. uzun zaman ıphone larda kulaklık gırısı yok dıye dalga gectım gıttım kulaklık gırısı olmayan telefon aldım butun keyfım kactı.type c cıkıslı kulaklık bulamadımda. benım kafamda hep kablosuz ses kalıtesını oldurur dıye fıkır vardı gecen marshall kullandım benım kulagım fark algılamadı valla .
senın b&o dısarıdan cıdden albenılı duruyordu bılmıyorum ıc yuzunu ama.
benım moda olan seylere karsı garezım oldugundan hayatımda hıc beats kullanmadım mesela ama hep merak etmısımdır cıdden o fıyatlara deger mı kullandın mı ?
en son yıne herkesın aldıgı janti http://www.idefix.com/Elektronik/JB...kKlNsG-EG79QSouJZPWUXZoAkHWKl9l0aApgPEALw_wcB sunu aldık ama efsane cıktı ılk defa populer bır urunu begendım.
genel olarak bıde ben kendıme hıc guvenmıyorum gemılerde o makına ugultusunu ceke ceke yuzde kac kayıp yasadım baktırmadım daha . bır kac ay gecsın kapını calayım o zaman kulaklık alırken olur mu
Ahahahah olur abi her zaman beklerim.
Bizim haftanin 3 gunu 110 desibele ugramamiza ne demeli. Bizim kulaklarda ciddi %10-20 kayip oluyor mesleki olarak
Beats'in kendine has bir tonu var dogal degil. Hosuna giden bir kitle var, tonu icin aliyor. Kitlenin geri kalani kendini varlikli havali gostermeye calisanlar.
Ben Beats'in tonunu begenmiyorum. Kablolu ses kalitesini öldürür kablosuz oldurmez abi. Kablonun malzeme kalitesinde sesi etkileyen bir cok etken mevcut iken kablosuzda bu durum yok gibi bir sey.