yanı basını vur duvarlara ben kendıme bantlarım oyle paralar versem kulaklıga bı ara lg lerın yanında bang olufsen verılırdı mıllet cok ucuza sattı keske onlardan bende alsaydımYes.
Liste burada;
https://otopark.com/and-favori-muzik.html
Abi flac formati en iyisidir. Ancak saf flac zor bulunuyor. Boyle studyoda kaydedilmis olacak ki guzel olacak.
Genellikle piyasadaki flacler hep 320 kbps mp3 den çevrilme.
Ama flac farki icin cok ust duzey kulakliklara cikmak lazim.
Ben halen favori kulakligimi bulamadim. Bang olufsen kullaniyordum kaybettim icime oturdu. Sennheiser a bakiyorum ama onun da en ust seviyelerine cikmak lazim. Eh fiyatlar 1500-3000 arasi kulak icilerde.
Ben kulakustu sevmiyorum hem agritiyor hem buyuk agir tasimasi zor.
Ama akg ve shure'un guzel modelleri var diye biliyorum. Bir ara shure a bakmak istiyorum ozellikle.
Hepinize katiliyorum, en guzel ses rahatsiz etmeyendir. Her sey dogal olacak. Flat diye bir kavram vardir muzik sektorunde, EQ'nun duz olmasi. Oyle olacak.
Millet halen V ekolayzer yapiyor. Ne kafayla anlayabilmis degilim.
sennheıser larda bıldıgım kadarıyla ust sevıye olanlar hep kulak ustu degılmıydı ? benım kendı tercıhım hep kulak ıcı ama her markada malum ıyı sonuc vermıyor marshall onerırmısın mesela ?
shure ılk defa senden duyuyorum bak . aslında senı benım arabaya oturtmak lazım. aldıgımdan berı eq ayarı yapamıyorum cunku dınledıgım muzıklerın bır ortalaması yok karısık oldugundan senelerdır hersey 0 da.
v seklı falan ne demek ben kopuyorum arkadaslar
Son düzenleme: