Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yes.

Liste burada;
https://otopark.com/and-favori-muzik.html

Abi flac formati en iyisidir. Ancak saf flac zor bulunuyor. Boyle studyoda kaydedilmis olacak ki guzel olacak.

Genellikle piyasadaki flacler hep 320 kbps mp3 den çevrilme.

Ama flac farki icin cok ust duzey kulakliklara cikmak lazim.

Ben halen favori kulakligimi bulamadim. Bang olufsen kullaniyordum kaybettim icime oturdu. Sennheiser a bakiyorum ama onun da en ust seviyelerine cikmak lazim. Eh fiyatlar 1500-3000 arasi kulak icilerde.

Ben kulakustu sevmiyorum hem agritiyor hem buyuk agir tasimasi zor.

Ama akg ve shure'un guzel modelleri var diye biliyorum. Bir ara shure a bakmak istiyorum ozellikle.

Hepinize katiliyorum, en guzel ses rahatsiz etmeyendir. Her sey dogal olacak. Flat diye bir kavram vardir muzik sektorunde, EQ'nun duz olmasi. Oyle olacak.

Millet halen V ekolayzer yapiyor. Ne kafayla anlayabilmis degilim.
yanı basını vur duvarlara ben kendıme bantlarım oyle paralar versem kulaklıga :D bı ara lg lerın yanında bang olufsen verılırdı mıllet cok ucuza sattı keske onlardan bende alsaydım :D
sennheıser larda bıldıgım kadarıyla ust sevıye olanlar hep kulak ustu degılmıydı ? benım kendı tercıhım hep kulak ıcı ama her markada malum ıyı sonuc vermıyor marshall onerırmısın mesela ?
shure ılk defa senden duyuyorum bak . aslında senı benım arabaya oturtmak lazım. aldıgımdan berı eq ayarı yapamıyorum cunku dınledıgım muzıklerın bır ortalaması yok karısık oldugundan senelerdır hersey 0 da.
v seklı falan ne demek ben kopuyorum arkadaslar

Son düzenleme:
Artist daha iyi MPV yapabiliyorsa kendisi yapsın. Dünyanın en ferah araçlarından. O ebatta 6 kişilik araba yapmışlar, Sadece tipi özgün olmuş diye paşamız dalgasını geçiyor.
"Bu arada tasarımcı işinden kovulmuştur, kovulsun" lafı da avamlık kokuyor. En çok ona yükseldim zaten.

Edit: @Ugur bak buraya ne yazdım :)

Son düzenleme:
abi bunlar bir kamber bir film birde air ile modifiye yaptık diye ortaya çıkıyorlar yaptıklarını büyük bir şey zannediyorlar ama bazen düşünüyorum şimdi ne kadar kızsakta şartlar belli bir araç alabiliyor ee bişeyler yapmak istiyor ama o araç bir şeyler yapılcak araç değil ee kültür ve araştırma merakıda olmayınca ortaya böyle şeyler çıkıyor
Ben bunu yapmalarının sebebini beyine bağlıyorum.O olmayınca kültür de zevk de merak da olmuyor

Artist daha iyi MPV yapabiliyorsa kendisi yapsın. Dünyanın en ferah araçlarından. O ebatta 6 kişilik araba yapmışlar, Sadece tipi özgün olmuş diye paşamız dalgasını geçiyor.
"Bu arada tasarımcı işinden kovulmuştur, kovulsun" lafı da avamlık kokuyor. En çok ona yükseldim zaten.

Edit: @Ugur bak buraya ne yazdım :)
abi yürek yemiş multiplaya laf eden bizden değildir

Ben bunu yapmalarının sebebini beyine bağlıyorum.O olmayınca kültür de zevk de merak da olmuyor
çok doğru söylüyorsun beyinsel bir takım problemlerden ötürü amaçsız ve nedensiz görsele odaklı işlem yapıyorlar zaten bizim ülkede 1.6 motor hacmine sahip dış tasarımı gösterişli ama alt yapısı ve motoru vasat bir araba yap yinede deli gibi satar eminim

yanı basını vur duvarlara ben kendıme bantlarım oyle paralar versem kulaklıga :D bı ara lg lerın yanında bang olufsen verılırdı mıllet cok ucuza sattı keske onlardan bende alsaydım :D
sennheıser larda bıldıgım kadarıyla ust sevıye olanlar hep kulak ustu degılmıydı ? benım kendı tercıhım hep kulak ıcı ama her markada malum ıyı sonuc vermıyor marshall onerırmısın mesela ?
shure ılk defa senden duyuyorum bak . aslında senı benım arabaya oturtmak lazım. aldıgımdan berı eq ayarı yapamıyorum cunku dınledıgım muzıklerın bır ortalaması yok karısık oldugundan senelerdır hersey 0 da.
v seklı falan ne demek ben kopuyorum arkadaslar
Abi LG nin yaninda verdigi Bang Olufsen vardi bende, albenisi cok tam bir çöp. O yuzden LG ile dagitmayi secmisler galiba.

Marshall hakkinda bilgim yok abi.

Biz buyuk konserlerde sanatci sarkiyi soylerken kendisini duyabilsin diye kulak ici kullaniriz.

Dolayisiyla kulak ustu en iyisidir diye bir genelleme yapmak mumkun degil.

EQ ayarıda zaten gerekliyse yapilir, onun haricinde dokunulmaz. Ama ust seviye araclar haric mudahele gerekiyor.

Soyle bir yazim var o konuda,

https://otopark.com/forum/threads/bas-tiz-orta-ayarları.1685/#post-24018

Meze Audio'yu sanirim onlarda sicak dogal kulakliklar uretiyordu. Butik bir firma ve fiyatlari daha uygundu sanirim. Yurtdisi internetten satis yapiyorlar.

Abi LG nin yaninda verdigi Bang Olufsen vardi bende, albenisi cok tam bir çöp. O yuzden LG ile dagitmayi secmisler galiba.

Marshall hakkinda bilgim yok abi.

Biz buyuk konserlerde sanatci sarkiyi soylerken kendisini duyabilsin diye kulak ici kullaniriz.

Dolayisiyla kulak ustu en iyisidir diye bir genelleme yapmak mumkun degil.

EQ ayarıda zaten gerekliyse yapilir, onun haricinde dokunulmaz. Ama ust seviye araclar haric mudahele gerekiyor.

Soyle bir yazim var o konuda,

https://otopark.com/forum/threads/bas-tiz-orta-ayarları.1685/#post-24018

Meze Audio'yu sanirim onlarda sicak dogal kulakliklar uretiyordu. Butik bir firma ve fiyatlari daha uygundu sanirim. Yurtdisi internetten satis yapiyorlar.
benım sıkıntım su anda telefonla alakalı. uzun zaman ıphone larda kulaklık gırısı yok dıye dalga gectım gıttım kulaklık gırısı olmayan telefon aldım butun keyfım kactı.type c cıkıslı kulaklık bulamadımda. benım kafamda hep kablosuz ses kalıtesını oldurur dıye fıkır vardı gecen marshall kullandım benım kulagım fark algılamadı valla .
senın b&o dısarıdan cıdden albenılı duruyordu bılmıyorum ıc yuzunu ama.
benım moda olan seylere karsı garezım oldugundan hayatımda hıc beats kullanmadım mesela ama hep merak etmısımdır cıdden o fıyatlara deger mı kullandın mı ?
en son yıne herkesın aldıgı janti http://www.idefix.com/Elektronik/JB...kKlNsG-EG79QSouJZPWUXZoAkHWKl9l0aApgPEALw_wcB sunu aldık ama efsane cıktı ılk defa populer bır urunu begendım.
genel olarak bıde ben kendıme hıc guvenmıyorum gemılerde o makına ugultusunu ceke ceke yuzde kac kayıp yasadım baktırmadım daha . bır kac ay gecsın kapını calayım o zaman kulaklık alırken olur mu

Son düzenleme:
İlk 911 deneyimim 911rsr'la (sonradan rsr yapılmış) oldu yeni hedefim 959:D
20180203_153518-1.jpg
20180203_153411-1-1.jpg
20180203_153509-1.jpg
20180203_153710-1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...