dışardan millet sizin işe ohh keyif yaa abi ne yapıyorlar ki sistemi kuruyorlar sanatçı söylüyor bunlar parayı alıyor yedikleri önünde yemedikleri arkasında gibisinden ama işler sanıldığı gibi değilmiş demek
asus ta calısmıyormuydun yanlıs aklımda kalmıs herhalHer bir hoparlorun kondugu yerdeki yamukluk ve hoparlorun konulandirildigi 1 derece açı dahi dehset sonuclar doguruyor.
Hele hele isim sanatcilar bir kere dahi mikrofonun otmesine tahammul edemezler, sahnedeki her kisinin oturma duzeninden tut mikrofonlarin birbirleriyle çakıştığını faz yaptigi frekanslar filan ohooo.
Yani soyle, tabii ki bu iside kasap gibi yapanlar var. Kablolari baglar sesi acar.
Ancak biz firma olarak kestirip atmiyoruz hicbir zaman.
Onların memleketinde toki ev yapsa ne olacak.. 3,5 milyon suriyeli var bu memlekette. Hadi bunlar aile v.s desek, hepsi tek tek bir konutta oturmayacak desek en az 1-1,5 milyon kişilik konut yapmak gerecek. 1-1,5 milyon bildiğin bir büyükşehir. Bunca maddi imkan nereden bulunacak ? Sana bana kaçacak onun parası. 2018-19-20 diye giderek vergiler artacak. Bizim saf beyinliler de zannediyorlar ki 2023'de süper güç olacağız. Bilmiyorlar ki bu gidişle Türkiye hem ekonomik hem siyasi hem de sosyal anlamda 2023'ü zor görecek.Bir an korktum burada ev verecekler diye, Allahtan bunların oraya yapıyorlarmış. Abi gitsinler de nasıl giderlerse gitsinler. En azından uzun vadede verecekleri zarardan kurtuluruz. Bunlar asimile de olmaz, eğitilmez de; en iyisi kurtulmak.
Onlarda insan bik bik bik diyenler yok burada çok şükür. Ayar oluyorum bunlara. Sen git hain çöl maymunlarını doldur ülkeye, biz reaksiyon gösterince ovvv faşist faşist. He faşist he. Çok sempati duyan gitsin koynuna alsın. Bunları en çok savunanlar, bunlara en çok saldıranlar aynı zamanda.
He bu geri gönderme işi de tamamen seçim hazırlığı. Sadece suriyeli mevzusundan oy vermeyecek yandaşları olan çok insan olduğunu gördüler. Sırf yalan ben inanmıyorum.
Bunların pisliğinin ceremesini yine bizim Mehmetçiğimiz çekiyor. Allah korusun TSK personelini. Gerisine de su veren itfaiyenin hortumunu...
zaten yaptığınız işi kalitesinde o gösteriyor kolay iş değil hepsi tamam gecesi yok gündüzü yok oda ayrı zorluk. bir kaç tanıdığım var bu tarz iş yapan ama kasap dediğinden hallice durumdalarHer bir hoparlorun kondugu yerdeki yamukluk ve hoparlorun konulandirildigi 1 derece açı dahi dehset sonuclar doguruyor.
Hele hele isim sanatcilar bir kere dahi mikrofonun otmesine tahammul edemezler, sahnedeki her kisinin oturma duzeninden tut mikrofonlarin birbirleriyle çakıştığını faz yaptigi frekanslar filan ohooo.
Yani soyle, tabii ki bu iside kasap gibi yapanlar var. Kablolari baglar sesi acar.
Ancak biz firma olarak kestirip atmiyoruz hicbir zaman.
valla ben boyle daha havalı sanıyordum adamlar bıldıgın sıkıntı cekıyormus yazaten yaptığınız işi kalitesinde o gösteriyor kolay iş değil hepsi tamam gecesi yok gündüzü yok oda ayrı zorluk. bir kaç tanıdığım var bu tarz iş yapan ama kasap dediğinden hallice durumdalar
valla abi gittiğim konserlerde hep görürdüm adam iki düğme kaldırıyor elinde viskisi birası gelenle geçenle sohbet muhabbet ohh diyordum ta ki bu işlerle profesyonel olarak uğraşan bir arkadaşla bi işe gidene kadar olaylar acayip farklı gelişiyor adam iş kovalayıp sistem kurup taşımaktan 2 gün uyumadığı oluyorduvalla ben boyle daha havalı sanıyordum adamlar bıldıgın sıkıntı cekıyormus ya
hanı bazı mesleklerın klıselerı vardır ıste denızcı lıman, doktor hemsıre vs ben hep ıste olaylar back stage yok partı vs hayalgucum husrana ugradı @Berkin
38 demesi ne yazik ki beni ilgilendirmiyor sahibinden çok saçma ama 2. Eli biraz da yükselten indiren o sonuçta nefret ediyorum. Araba güzel ona lafim yokLpg kullanımına bi itirazım yok normal araçlarda fakat , 20 yaşında bi vectrayı kusursuz güzel orijinal deyip 38 demek eyvallah bi derece ama orijinal diye savunulan arabaya lpg takmaya ben yokum
Çor çocuk hipnotize oluyor valla ben de hic izlemedimDaha önce hiç enes batur izlememiştim ilk defa denk geldim bu adam daha doğru düzgün cümle kuramıyor müptezel gibi davranıyor millet bunda ne buluyor anlayabilmiş değilim çoluğa çocuga yazık
hala farketmediniz mi cehaletin altın çağındayızDaha önce hiç enes batur izlememiştim ilk defa denk geldim bu adam daha doğru düzgün cümle kuramıyor müptezel gibi davranıyor millet bunda ne buluyor anlayabilmiş değilim çoluğa çocuga yazık
Bugünkü muziginiz diye baslik var zaten@Berkin bi başlık açsak müzik önerileri gibi ne dersin
ben niye görmedim onuBugünkü muziginiz diye baslik var zaten
Çor çocuk hipnotize oluyor valla ben de hic izlemedim
yav ben bu kadar beklemiyordum mal mal hareketler kafası güzel gibi konuşuyor daha 2 cümleyi bir araya zor getiriyor millet buna nerdeyse tapacak allah akıl fikir versin gmg garajda reklam uğruna ilah yapmışlar çocuguhala farketmediniz mi cehaletin altın çağındayız
Abi sen tonnmaister (nasıl yaziliyor bilmiyorum) misin ?Abi zaten orkestranin ses duzenini biz ayarladiginiz icin takma gibi bir sansimiz yok.
Eger bir seyler ters giderse mudahele etmemiz gerekiyor. Nitekim ses seviyesinde 105 in ustune cikmamaya calisiyoruz genellikle. 110dB 1 hafta, 130dB 1 ay isitme kaybi yapiyor diye biliyorum. Final haftamda 120dB yemiştik ama ses sistemi bize ait degildi.
Duyamiyordum