Selam olsun.
Hoşgeldin abi ya nerelerdesin gözümüz yollarda kaldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selam olsun.
Hııbak bunda haklısın, hayatımda antalyaya bi kere geldim, 4 sene önce falandı belekte bi otelde kaldım bi hafta o kadar
selam abi nerelerdesin. Merak ettik valla.Selam olsun.
Doktorum bana rapor yazar misin ?Kardiyoloji polikliniğinde onlaynım darp isteyen gelsin
Hoşgeldin abi epeydir göremedik seni nasılsın, sağlığın sıhhatin keyfin yerinde miSelam olsun.
Darp raporuyla babamı içeri aldırabilir miyim ? Ciddiyim.Kardiyoloji polikliniğinde onlaynım darp isteyen gelsin
Sahibindende var mı kanka ?Yahu bir satamadım benim şu bıdığı da alayım volvoyu Ekli dosyayı görüntüle 11280
İlk defa ise para cezası olurDarp raporuyla babamı içeri aldırabilir miyim ? Ciddiyim.
Elon Bey'in işleri
Sahibinden ilanı var mı?Yahu bir satamadım benim şu bıdığı da alayım volvoyu Ekli dosyayı görüntüle 11280
Fiziki darp yok. Keşke olsa en azından karşılık verebilirim. Darp düzeyinde psikolojik bir baskı söz konusu. Aslında baskıda denemez, bastırılmış bencil bir tavrı var; hep en iyi ve en haklı o olmaya çalışıyor. Eskiden anlamıyordum, biraz büyüyünce fark etmeye başladım ve karakterine yordum fakat gözlerim açılmaya başlayınca ciddi bir ruhsal sorun olduğunu fark ettim. Sıkıntı şurada ki bunu cahilce değil çok zekice yapıyor, o yüzden karşılık vermem veya savunma mekanizması oluşturmam ciddi anlamda zorlaştı. Hayvansal bir içgüdü mü bilemiyorum ama resmen evin içinde dolaşan bir yabancıymışım gibi davranıyor, bastırılmış bir kıskançlık söz konusu.İlk defa ise para cezası olur
aldırırsın da o işi @alfhonso bilirDarp raporuyla babamı içeri aldırabilir miyim ? Ciddiyim.
şuan yok inşallah yarın olacakSahibindende var mı kanka ?
yarın inşallah yayınad olacakSahibinden ilanı var mı?