Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AMMO NYC mükemmel bir kanal. Detay işini sevenler mutlaka göz atsın, çok güzel ve ince detaylar veriyor adam.
Aynen oyle hemfikirim chemical guys da guzeldir bi kac kanal daha vardi abone olmamisim unuttum onlari varsa sende paylasabilirmisin :D
Aslinda bi ara cok fena sardim ayna gibiydi daimi araba sonra malum istanbul cizik kaza sogudum artik les gibi

Bu ranger'ın yeni raptor serisini Türkiye'de de satarlar belki.. Sadece Zonguldak'ta bile iki tane 3.2 litrelik ranger wildtrack görüyorken bu yeni 2.0 litrelik makine daha fazla satabilir diye düşünüyorum.
Raptor olayını Ford çok iyi değerlendirdi. Belki ülkemizde satar ama benim korkum hükümetin pickupların sahip olduğu avantajlı vergi durumuna bir güncelleme getireceği.

Aynen oyle hemfikirim chemical guys da guzeldir bi kac kanal daha vardi abone olmamisim unuttum onlari varsa sende paylasabilirmisin :D
Aslinda bi ara cok fena sardim ayna gibiydi daimi araba sonra malum istanbul cizik kaza sogudum artik les gibi
Car Cleanin Guru var bildiğim bir de, onu izlemesi de çok keyifli. Yarım saat boyunca araba yıkamasını izlemek mest ediyor insanı niyeyse :D

Raptor olayını Ford çok iyi değerlendirdi. Belki ülkemizde satar ama benim korkum hükümetin pickupların sahip olduğu avantajlı vergi durumuna bir güncelleme getireceği.
Bildiğim kadarıyla awd olunca mtv'den direkt geçiriyorlar da pick up ligi daha fazla moda olursa dediğin üzere vergiler tamamen can yakıcı hale gelebilir bence de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...