Bu ranger'ın yeni raptor serisini Türkiye'de de satarlar belki.. Sadece Zonguldak'ta bile iki tane 3.2 litrelik ranger wildtrack görüyorken bu yeni 2.0 litrelik makine daha fazla satabilir diye düşünüyorum.Kedi canını senin.
Video ne ona göre beklicem@sinan abi sal gelsin videoyu sal gelsin halı sahadaki arkadaşlara maazeret bildirdim maça gitmiyorum sal gelsin sal gelsin
@sinan abi sal gelsin videoyu sal gelsin halı sahadaki arkadaşlara maazeret bildirdim maça gitmiyorum sal gelsin sal gelsin
Video ne ona göre beklicem
Çok güzel ama çok pahalı.. Benim de bir gt'im olsa muhtemelen pamukla falan yıkardım Gt'nin pek fazla testi yok youtube'da, rakipleriyle falan biraz daha egzotik karşılaştırmalar bekliyordum ama artık zamanla olur herhalde. İzlediğim en kısa ama en heyecanlı Gt sahneleri de bu videodaydı
Aynen oyle hemfikirim chemical guys da guzeldir bi kac kanal daha vardi abone olmamisim unuttum onlari varsa sende paylasabilirmisinAMMO NYC mükemmel bir kanal. Detay işini sevenler mutlaka göz atsın, çok güzel ve ince detaylar veriyor adam.
eriye eriye izledim. Keşke benim olsa
Raptor olayını Ford çok iyi değerlendirdi. Belki ülkemizde satar ama benim korkum hükümetin pickupların sahip olduğu avantajlı vergi durumuna bir güncelleme getireceği.Bu ranger'ın yeni raptor serisini Türkiye'de de satarlar belki.. Sadece Zonguldak'ta bile iki tane 3.2 litrelik ranger wildtrack görüyorken bu yeni 2.0 litrelik makine daha fazla satabilir diye düşünüyorum.
Car Cleanin Guru var bildiğim bir de, onu izlemesi de çok keyifli. Yarım saat boyunca araba yıkamasını izlemek mest ediyor insanı niyeyseAynen oyle hemfikirim chemical guys da guzeldir bi kac kanal daha vardi abone olmamisim unuttum onlari varsa sende paylasabilirmisin
Aslinda bi ara cok fena sardim ayna gibiydi daimi araba sonra malum istanbul cizik kaza sogudum artik les gibi
eriye eriye izledim. Keşke benim olsa
Bildiğim kadarıyla awd olunca mtv'den direkt geçiriyorlar da pick up ligi daha fazla moda olursa dediğin üzere vergiler tamamen can yakıcı hale gelebilir bence de.Raptor olayını Ford çok iyi değerlendirdi. Belki ülkemizde satar ama benim korkum hükümetin pickupların sahip olduğu avantajlı vergi durumuna bir güncelleme getireceği.
oooo severım severım teskur ettım : bu arada turk olarak detaılıng tube var kendısının yerı vardı ıstanbulda galıba ama unuttum baya unluyduCar Cleanin Guru var bildiğim bir de, onu izlemesi de çok keyifli. Yarım saat boyunca araba yıkamasını izlemek mest ediyor insanı niyeyse
As. Herkes kendi derdinde. İdare ediyoruzSelamın aleyküm cemaat nasılsınız
Uzun zamandır yazamadım sabah 6:30da işe gidiyorum akşam gelip uyuya kalıyorum konuları okuyorum ama yazamıyorum, tatilde çalışmak zor geliyor