Neden yhaaaYani aslinda hala farkli sayilmazsin bizlere gore ama neyse
Tunaydin ielts sinavi icimden gecti
İşi konusunda bilgili bir adam, işini çok iyi yapıyor ama ufuk açıcı da değil
geçirenler sağolsun kanks olur böyle vakalarTunaydin ielts sinavi icimden gecti
Kocaeli daa ne beklion @kenblock @DuzboruDownpipehttps://www.instagram.com/p/Be-Q2leFDxX/
Adam trene makas attı resmen
Kocaeli daa ne beklion @kenblock @DuzboruDownpipe
Panpa musaitsen outlete bekleriz , aliyle cok ani gelisen bir bulusma planladik .Kocaeli daa ne beklion @kenblock @DuzboruDownpipe
İşi konusunda bilgili bir adam, işini çok iyi yapıyor ama ufuk açıcı da değil
Panpa misafirlerimiz var bePanpa musaitsen outlete bekleriz , aliyle cok ani gelisen bir bulusma planladik .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferhat reisin dj olduğunu duyduğumda çok şaşırmıştım yav ferdi özkan da dj bu adam da dj hssmbsmsnshenüz izlemedim ama cv güzel
İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü ve Harvard Business School SSM mezunu Ferhat Albayrak, 1995 yılında başladığı kariyerinde Ferrari ve Maserati Markalarının Türkiye Distribütörü Zeytinoğlu Motorlu Taşıtlar A.Ş. ve Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. gibi otomotiv şirketlerinde farklı görevlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı. 2005 yılında Fer-Mas Oto Ticaret A.Ş’de tekrar Ferrari ve Maserati markalarından sorumlu olarak çeşitli pozisyonlarda 9 yıl görev yaptı ve en son Şirket Müdürü pozisyonuna kadar yükseldi. 2014 yılında SS Motors’a Genel Müdür olarak atandı, Premium 2. El Pazarı ile ilgili çalışmalarına başladı. Albayrak aynı zamanda profesyonel olarak 20 yıldır DJ’lik ve Prodüktörlük yapmaktadır, sahip olduğu Jeton Records’un bugüne kadar 92 adet EP’si yayınlanmıştır.
bende misafirleri bıraktım geldim panpaPanpa misafirlerimiz var be
Olmadı şimdi