Hava filtresi 81 tl mi yazıyor?Kaçtı yine 1290 lira 60 bin bakımında. Yetkililer de tutunca sevmeden bırakmıyor. Güya sistemde 1000 lira çıkmıştı 60 bin bakımı.
Hava filtresi 81 tl mi yazıyor?Kaçtı yine 1290 lira 60 bin bakımında. Yetkililer de tutunca sevmeden bırakmıyor. Güya sistemde 1000 lira çıkmıştı 60 bin bakımı.
Aynen öyle.. Nette baktım şimdi 50 lira civarı bir şey.Hava filtresi 81 tl mi yazıyor?
Garip, hava anormal pahalı ama yağ filtresi normal. 50de fazla biraz fazla değilmi? bizim arabanın 25 tl civarıAynen öyle.. Nette baktım şimdi 50 lira civarı bir şey.
Taunusun 9 TL hocam hava filtresiGarip, hava anormal pahalı ama yağ filtresi normal. 50de fazla biraz fazla değilmi? bizim arabanın 25 tl civarı
bana da polen filtresi ucuz geldi, yalnız katı atık bertaraf bedeli nedir ya ayıp hiç duymamıştım, hem bakım adı altında para almışlar bir de motor sıcakken sıkıştırma adı altında almışlar ben olsam bu servise bir daha gitmem soyguncu bunlarKaçtı yine 1290 lira 60 bin bakımında. Yetkililer de tutunca sevmeden bırakmıyor. Güya sistemde 1000 lira çıkmıştı 60 bin bakımı.
Kaçtı yine 1290 lira 60 bin bakımında. Yetkililer de tutunca sevmeden bırakmıyor. Güya sistemde 1000 lira çıkmıştı 60 bin bakımı.
Ben saldım artık.. 1000 liraya çıkacaktım bakımdan ama carbon clean ve arka fren balataları da girince yine bana hüsranSivi kati atik bertaraf bedeli nedir ya
Para tirtiklamak icin ne yazacaklarini sasirmislar
Tüm Ford servisleri aynı kalemleri alıyor mu bilemiyorum. Başka servisi deneme imkanım olsa denerim ama diğerleri biraz uzak. Onlara da yakıt parası vermek zorunda kalıyorum. Yoksa denemek için bir başka bakımı da farklı serviste yaptırırdım.bana da polen filtresi ucuz geldi, yalnız katı atık bertaraf bedeli nedir ya ayıp hiç duymamıştım, hem bakım adı altında para almışlar bir de motor sıcakken sıkıştırma adı altında almışlar ben olsam bu servise bir daha gitmem soyguncu bunlar
Ben saldım artık.. 1000 liraya çıkacaktım bakımdan ama carbon clean ve arka fren balataları da girince yine bana hüsran
bak BMW bunların hiçbirinden para almıyor, geçen gün 2. bakımı yaptırdım 685 tl ödedim fatura arabada unutmazsam paylaşayımTüm Ford servisleri aynı kalemleri alıyor mu bilemiyorum. Başka servisi deneme imkanım olsa denerim ama diğerleri biraz uzak. Onlara da yakıt parası vermek zorunda kalıyorum. Yoksa denemek için bir başka bakımı da farklı serviste yaptırırdım.
Benim de 1 yıl 2 ayım daha kaldı uzatılmış garantiyle beraber. O bittikten sonra memlekette direkt merkezde özel ford servisi var ona gideceğim. Yetkili çok fena öpüyor tutunca. Bugün makyajsız benzinli focus için 850 lira bakım parası aldılar. Kaç bin bakımıydı bilemiyorum ama yüksek değildi öyle km'si. Bana çok fazla geldi benzinli araç için ki muhtemelen 1.0 ecoboost değil 1.6 atmosferik üniteydi.Insan bu yamyamlarin eline dusmesin
Benim aracta uzatilmis garanti var 4 yil Dogus’un kucagindayiz
Seninki benzinli sanırım ki ona rağmen çok iyi. Az yukarıda dedim bugün makyajsız benzinli focus için 850 lira aldılar.bak BMW bunların hiçbirinden para almıyor, geçen gün 2. bakımı yaptırdım 685 tl ödedim fatura arabada unutmazsam paylaşayım
aynen benzinli bir de karbon olduğu için 3 yıldan önce polen filtresi değişmiyorSeninki benzinli sanırım ki ona rağmen çok iyi. Az yukarıda dedim bugün makyajsız benzinli focus için 850 lira aldılar.
Benim de 1 yıl 2 ayım daha kaldı uzatılmış garantiyle beraber. O bittikten sonra memlekette direkt merkezde özel ford servisi var ona gideceğim. Yetkili çok fena öpüyor tutunca. Bugün makyajsız benzinli focus için 850 lira bakım parası aldılar. Kaç bin bakımıydı bilemiyorum ama yüksek değildi öyle km'si. Bana çok fazla geldi benzinli araç için ki muhtemelen 1.0 ecoboost değil 1.6 atmosferik üniteydi.
aynen benzinli bir de karbon olduğu için 3 yıldan önce polen filtresi değişmiyor
Senin kalemler azalmış tabii. Ben bir tek 15 bin bakımında 750 lirayı gördüm. Ondan sonraki tüm bakımlarda 1000-1250 lira arasıyla çıktım fren balataları dahil.Dogus eski aracim 1.0 TFSI A3 icin ilk bakim ucreti olarak gecen sene Kasim ayinda 1000 kusur lira fiyat cekti..Bana cok yuksek geldi
Allah’tan tanidik vardi da 650 TL gibi bir rakama mal oldu
bak BMW bunların hiçbirinden para almıyor, geçen gün 2. bakımı yaptırdım 685 tl ödedim fatura arabada unutmazsam paylaşayım
valla doğuş çok güzel düdüklüyor, aynı tarihte bir arkadaş 1.yıl bakıma 750tl verdi. buna rağmen de bizdeki vw aşkı bitmediFiyat gayet uygunmus. Bugun en dandik araci alsan bakimi 500 tl’nin altinda bir rakam cikmaz
Ford'da aşağı kalmıyor artık. Bundan önce böyle değildi fiyatlar. Son 3 yıldır bakım fiyatlarını aşırı attırdılar yani.valla doğuş çok güzel düdüklüyor