Senin kalemler azalmış tabii. Ben bir tek 15 bin bakımında 750 lirayı gördüm. Ondan sonraki tüm bakımlarda 1000-1250 lira arasıyla çıktım fren balataları dahil.
1000'den 650'ye düşürmek büyük başarı. Onlar da ciddi öpüyormuş. Ama zaten 1.0 benzinli ünite için 1000 lira çok fazla. Benim normal bakım zaten bin lira tuttu ki dizel ünite bu.
Orada olay biraz farkliydi. Benim arac kapali garaj araciydi, yagmurda disari cikmadi..2000 km’deydi yili doldugu icin bakima goturdum. Klimasini toplasam 5 sefer acmamisimdir
Soyledim dedim boyle boyle bunun ne filtresini degistireceksiniz ki araba camur gormedi. Sonra dediler degistirmezsek tam bakim sayilmaz garanti disi kalabilir. Dedim olur mu oyle sey ciktim gittim. O gun benim yaklasik 7-8 yildir Dogus’ta tanidigim servis danismani arkadas yoktu. Bunun uzerine onu aradim tarih verdi goturdum halletti sagolsun. Kendi de dedi yazik abi 2000 km’de arac ne filtresini degistirecegiz diye. Filtreler degismedi, yuzde 5 mi 10 mu o civar da bir indirim yapti. Oyle kurtardim yani durumu.. Yoksa 1000’den 650’ye indirim adi altinda dusme gibi bir durum yok