Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin kalemler azalmış tabii. Ben bir tek 15 bin bakımında 750 lirayı gördüm. Ondan sonraki tüm bakımlarda 1000-1250 lira arasıyla çıktım fren balataları dahil.

1000'den 650'ye düşürmek büyük başarı. Onlar da ciddi öpüyormuş. Ama zaten 1.0 benzinli ünite için 1000 lira çok fazla. Benim normal bakım zaten bin lira tuttu ki dizel ünite bu.

Orada olay biraz farkliydi. Benim arac kapali garaj araciydi, yagmurda disari cikmadi..2000 km’deydi yili doldugu icin bakima goturdum. Klimasini toplasam 5 sefer acmamisimdir
Soyledim dedim boyle boyle bunun ne filtresini degistireceksiniz ki araba camur gormedi. Sonra dediler degistirmezsek tam bakim sayilmaz garanti disi kalabilir. Dedim olur mu oyle sey ciktim gittim. O gun benim yaklasik 7-8 yildir Dogus’ta tanidigim servis danismani arkadas yoktu. Bunun uzerine onu aradim tarih verdi goturdum halletti sagolsun. Kendi de dedi yazik abi 2000 km’de arac ne filtresini degistirecegiz diye. Filtreler degismedi, yuzde 5 mi 10 mu o civar da bir indirim yapti. Oyle kurtardim yani durumu.. Yoksa 1000’den 650’ye indirim adi altinda dusme gibi bir durum yok

Orada olay biraz farkliydi. Benim arac kapali garaj araciydi, yagmurda disari cikmadi..2000 km’deydi yili doldugu icin bakima goturdum. Klimasini toplasam 5 sefer acmamisimdir
Soyledim dedim boyle boyle bunun ne filtresini degistireceksiniz ki araba camur gormedi. Sonra dediler degistirmezsek tam bakim sayilmaz garanti disi kalabilir. Dedim olur mu oyle sey ciktim gittim. O gun benim yaklasik 7-8 yildir Dogus’ta tanidigim servis danismani arkadas yoktu. Bunun uzerine onu aradim tarih verdi goturdum halletti sagolsun. Kendi de dedi yazik abi 2000 km’de arac ne filtresini degistirecegiz diye. Filtreler degismedi, yuzde 5 mi 10 mu o civar da bir indirim yapti. Oyle kurtardim yani durumu.. Yoksa 1000’den 650’ye indirim adi altinda dusme gibi bir durum yok
Aynen aynen öyle bir indirim olmaz yani. Senin durum istisnai bir şey olmuş ama yine ucuz yırtmışsın. Yalandan yere 350 lira daha verecektin. Garanti bitsin daha yetkili servise uğramam zaten fiyatlar böyle devam ettiği sürece. 3 yıl öncesinin fiyatlarına dönerse Ford o zaman düşünürüm ama böyle devam ederlerse çok müşteri kaçırırlar. Garantisi biten çoğu kişi daha uğramaz.

valla doğuş çok güzel düdüklüyor, aynı tarihte bir arkadaş 1.yıl bakıma 750tl verdi. buna rağmen de bizdeki vw aşkı bitmedi

Valla cok degismiyor biri satarken digeri serviste opuyor. Krediyle sifir Bmw almaya kalkarsan oyle guzel hasliyorlar ki Audi’yi mumla aratiyorlar. Ben A3’u alirken 50k 2 yil sifir faiz vardi. Ayni donemde 1 serisinin faiz orani 1.20 kusurdu yanlis hatirlamiyorsam..Hatta daha fazla bile olabilir

Son düzenleme:
Valla cok degismiyor biri satarken digeri serviste opuyor. Krediyle sifir Bmw almaya kalkarsan oyle guzel hasliyorlar ki Audi’yi mumla aratiyorlar. Ben A3’u alirken 50k 2 yil sifir faiz vardi. Ayni donemde 1 serisinin faiz orani 1.20 kusurdu yanlis hatirlamiyorsam
yok hocam ya mesela şu an almak istersen 0faizle kredi veriyorlar, normalde de teble anlaşması var BMWnin düşük faiz veriyorlar

Ekli dosyalar

• Screenshot 2018-02-10 19.45.jpg
    Screenshot 2018-02-10 19.45.jpg
    873.7 KB · Görüntüleme: 262
yok hocam ya mesela şu an almak istersen 0faizle kredi veriyorlar, normalde de teble anlaşması var BMWnin düşük faiz veriyorlar

Donemsel bir kampanya olabilir. Ben A3 ve 1 serisi arasinda kalmistim arada dunya fark vardi. Hele kredi suresi biraz uzayinca bir fark cikti yok dedim kalsin. Yoksa Kosifler’de de tanidik var ama bir sey yapamadilar yani. Neticede Dogus kendi veriyor krediyi Bmw banka anlasmali. Bu yuzden Dogus’un rakamlari genelde daha dusuk oluyor

Sıvı atık bertaraf bedeli denen şey ise arabadan çıkan yağın geri dönüşüm parası gibi birşey almışlar 5 lira sizden @Cenk
Aynen hocam biliyorum ama onu da keşke bir zahmet yetkili ödese diye düşünüyorum. Zaten onca para bayılıyoruz onu da müşteriye kitlemeseler iyi olurdu. Gerçi diğerlerinin yanında acısı pek hissedilmiyor :D

Son düzenleme:
Aynen hocam biliyorum ama onu da keşke bir zahmet yetkili ödese diye düşünüyorum. Zaten onca para bayılıyoruz onu da müşteriye kitlemeseler iyi olurdu. Gerçi diğerlerinin yanında acısı pek hissedilmiyor :D
Cenk hocam aracın var olan garantisinin içinde ne gibi durumlar var hani bozdurmaya değmeyecek ne gibi hizmetler oluyor garantide. Hiç garantili aracım olmadığından bilmiyorum cidden

Cenk hocam aracın var olan garantisinin içinde ne gibi durumlar var hani bozdurmaya değmeyecek ne gibi hizmetler oluyor garantide. Hiç garantili aracım olmadığından bilmiyorum cidden
Aracın herhangi bir mekanik ya da elektronik aksamında bir arıza olmadığı sürece garantinin bana ekstra bir hizmet sunduğu bir şey yok hocam. En azından şöyle bir kabaca düşündüğümde yok diye hatırlıyorum. Normalde gidip bozarsın garantiyi göze alırsın ama araçta bir sıkıntı çıkar sonra cepten yaptırmak zorunda kalırsın. 300-400 lira bakımdan tasarruf yaptım zannederken bir bakmışsın 1-2-3 bin lira arıza parası veriyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...