Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında yalan yok dogruya dogru bak arada basıyorum cat cut vıtesı kucultup basıyorum ama arada yapıyorum. gecen bulusmalarda sınanın yanında yanlıs bır hareket yaptım durmadan aldım vıtesı cat cut sesler geldı ama gene tıkır tıkır saat mubarek masallah.yokuslarda bosa alıp el frenı cekmem sıkısık trafıkte manuel almam hıc dıkkatsızım genede bır kacırma yoktu ama 100 bıne gelınce degısmesı gerekır dendı ıyı dedım ne ıs yarar ne yapar dıye sorarsan cıdden bılmıyorum kayısların degısımını gordum sukur kotu degıldı ama .suspansıyon bıtmıstı ama o uzdu.
Zaten aynı bakımı yeni nesil araçlarla falan yapmaya kalksan anahtarı bırak git öyle diyeyim. Süspansiyon parçaları da zaten oldukça pahalı.

Eyvallah hocam. Çok sık yaptırmam bende yani en son 2 bakım önce temizletmiştim. Değişik bir ürünü var böyle hava püskürtüyor desem değil, hafif su püskürtüyor desem değil, ikisinin karışımı kokulu bir kimyasal püskürtüyor. Motorun üzerindeki bütün kalıplaşmış kirler damla damla dökülüyor. Üstünden de kuru bezle geçtiğin anda tertemiz oluyor.
urunu alalım

gıt nolur ya motor yıkatılır mı allah askına yapma etme okumus etmıs adamsın :D
Suyla yıkatmadık herhalde kaptan özel kimyasal bir ürün var onunla temizliyorlar su değdirmiyorlar. Martta aracın ilk muayenesi var motor no gözükmeyince geçirmiyorlar biliyor musun :D
Daha bu sabah gözümün önünde yıkamacı bi e90ın kaputu açıp tavzikli suyla girişti:D

Aracın herhangi bir mekanik ya da elektronik aksamında bir arıza olmadığı sürece garantinin bana ekstra bir hizmet sunduğu bir şey yok hocam. En azından şöyle bir kabaca düşündüğümde yok diye hatırlıyorum. Normalde gidip bozarsın garantiyi göze alırsın ama araçta bir sıkıntı çıkar sonra cepten yaptırmak zorunda kalırsın. 300-400 lira bakımdan tasarruf yaptım zannederken bir bakmışsın 1-2-3 bin lira arıza parası veriyorsun.
Hocam ilk 2 yılda sıkıntı çıkması durumunda garanti mantıklı da sanki sonrasında ne için götürürsen götür kullanıcı hatası diyecekler gibi geliyor

Onu ben fotoğrafını çekip atarım buraya kaptan. Aracın 15 bin bakımını yaptırırken Ford araç temizlik ürünlerinin bulunduğu 7-8'li bir set hediye etmişti. O ürün de onun içinden çıktı. Muhtemelen Ford'un kendi ürünüdür ama şuan ismini cismini hatırlamıyorum. Ben onu resimleyip yollarım buraya.

Onu ben fotoğrafını çekip atarım buraya kaptan. Aracın 15 bin bakımını yaptırırken Ford araç temizlik ürünlerinin bulunduğu 7-8'li bir set hediye etmişti. O ürün de onun içinden çıktı. Muhtemelen Ford'un kendi ürünüdür ama şuan ismini cismini hatırlamıyorum. Ben onu resimleyip yollarım buraya.
bende wurth var ama onuda hacıladılar. kendıme alıyorum dıye kil aldım gıttı kayınpeder goruyor mesela acındırıyor ya ıste benım arabada rezıl halde dıye kımse demıyor cocugun canı can degılmı 4 saat suruyor yıkamam

Hocam ilk 2 yılda sıkıntı çıkması durumunda garanti mantıklı da sanki sonrasında ne için götürürsen götür kullanıcı hatası diyecekler gibi geliyor
Aynen hocam.. Garantinin son yılında falan kullanıcı hatası diyorlar çoğu şeye ama bazı arızalar oluyor ona kullanıcı hatası diyemeyebiliyorlar. Bilemiyorsun arıza nereden çıkacak. Öyle bir durumdan korktuğun için mecbur katlanıyorsun. Bir de biz son 3 arabamızda hiç garantisiz binmedik. Garanti bitince direkt sattık ama bunun garantisi dolsa da bineceğiz. O sebeple psikolojik olarak kendimi korumasız hissediyorum. Garanti biterse ne yaparım havalarındayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...