Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sigara kullanmadığım ve kolayı bırakalı 8 yıl olduğu için bence sorun yok hocam. :D
Şaka bir yana bir ürün alırken yerli malı eş kalitede muadil ürün varsa onu tercih eden biriyim ama çoğu malda bu durum çok zorlaştı hatta imkansızlaştı.
Zorlaştı şöyle ki, ABD'den Kanada'dan vs. getirilen bakliyatların kilosu 10 liraysa, yerli malı özel paketlenip 20-25 liraya satılıyor. Ee vatandaşta haklı bir yerde. Yarı yarıya fark var, lezzet farkı var mı? Var. Ama fiyat farkı da çok ciddi var.
İmkansızlaştı şöyle ki, yılların yerli malı üretim yapıp satan işletmeleri (ayakkabıcısı vs. örnekleri mevcut) Çin'den oradan buradan toplayıp satar oldu.

Neyse hocam dediğin gibi 5 atmışız, keyfimiz yerinde. Girmeyelim memleket meselelerine.
Sonuçta cumartesi gecesi hesaaabı :D

Son düzenleme:
Yıkama temizleme konusu iyi denk geldi bugün ilk defa bi arabanın dışını temizledim, arkadaşımın lineasına kil yaptık:D 300gr lık paketin yarısı (toplam 5 kez kestigimiz parçaları yere düşürdük:D) ve 2 şişe sabunlu su bitti, çok acemice yapmamıza rağmen fena olmadı suyla çıkmayan boyaya gömülmüş gibi duran çoğu kir çıktı ama farkı anlayabilmek için çok yakından bakmak gerekiyor ben uzaktan da belli olur sanıyordum, 1.5 saat sürdü 20lira ya maloldu

Hayırlı akşamlar
IMG-20180210-WA0017.jpg

İyi akşamlar.
40 dakikalik bir navigasyondan sonra telefona gene ghost ekran oluştu..
Kapattim telefonu kayboldu.
Ben bu telefonla 7 saat yola nasil nasil gidecem bilemedim.

Demeyeyim, yazmayayım diyorum ama yine de yazacağım :D. Acaba Almanya bizi değil de, biz Almanya'yı kıskanıyor olamaz mıyız? Konu devam ederse yazar, çizer, tartışırız.
Baştan yazayım Alman hayranı falan değilim ama sangı duyuyorum.
Bence tartışılacak bir tarafı olamaz bunun :D Eyyy alamanya deyip hitleri rol mode... neyse işte ya konuşturmasınlar beni...:)

b
İyi akşamlar.
40 dakikalik bir navigasyondan sonra telefona gene ghost ekran oluştu..
Kapattim telefonu kayboldu.
Ben bu telefonla 7 saat yola nasil nasil gidecem bilemedim.
bır program var 2 lıralık o cozuyormus. ayrıca sarjda ıken ekranı cok acma. bırde 7 saat acacaksan cok kısık parlaklıkta ac sızın serılerı xıaomı boyle uretmıs yetıstırememıs sıparıs sonra bızım ekranlara donmusler

Demeyeyim, yazmayayım diyorum ama yine de yazacağım :D. Acaba Almanya bizi değil de, biz Almanya'yı kıskanıyor olamaz mıyız? Konu devam ederse yazar, çizer, tartışırız.
Baştan yazayım Alman hayranı falan değilim ama sangı duyuyorum.
Başlıyoruz:D
Almanyanin nesi var ki kıskanalım...........
Valla 10dk düşündüm gerisine yazacak bişey bulamadım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...