olur deneyebılırım valla hıc vıdeo yuklemedımde onune gelen youtuber oluyor@Sailor abi şu senin egzozu bi dinletsen bize YouTube falan bi şekil yapsak
ınsanın canı cekıyor demı atmosferık olunca
olur deneyebılırım valla hıc vıdeo yuklemedımde onune gelen youtuber oluyor@Sailor abi şu senin egzozu bi dinletsen bize YouTube falan bi şekil yapsak
Abi benim egzozu kesip sol arka kapının sonundan veresim var sol arka tekerin önünden yaniolur deneyebılırım valla hıc vıdeo yuklemedımde onune gelen youtuber oluyor
ınsanın canı cekıyor demı atmosferık olunca
şu arabayı almak için bilmem kaç milyon vergi veriyorsun, sonra çıkıp bu ve buna benzer yollarda kullanmak zorunda kalıyorsun ya. daha da bişey demiyorumBu ne ya.
Daha bismillah adam galeriden çıkarmış ne yapsın hemenşu arabayı almak için bilmem kaç milyon vergi veriyorsun, sonra çıkıp bu ve buna benzer yollarda kullanıyorsun ya. daha da bişey demiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 11371
Hangi kanal buşu arabayı almak için bilmem kaç milyon vergi veriyorsun, sonra çıkıp bu ve buna benzer yollarda kullanıyorsun ya. daha da bişey demiyorum
Lafım adama değil yanlış anlaşılmasın. yollarda kullanmak zorunda kalıyorsun diyeyim daha doğru olurDaha bismillah adam galeriden çıkarmış ne yapsın hemen
alıntıladığım mesajda video mevcut. driven34Hangi kanal bu
Yolda kullanılamayacak bi araç değil benceLafım adama değil yanlış anlaşılmasın. yollarda kullanmak zorunda kalıyorsun diyeyim daha doğru olur
hocam mesajı editledim, tekrar okursan memnun olurum şayet yanlış anlaşıldımYolda kullanılamayacak bi araç değil bence
Türkiye'de Ferrari alanların, Ferrari videosu çekenlerin youtube'da çok dramı var bu şekilde. Araçla gazlayamıyorsun bile aslfat kalitesi o kadar berbat ki ya sarıyor ya atıyor..şu arabayı almak için bilmem kaç milyon vergi veriyorsun, sonra çıkıp bu ve buna benzer yollarda kullanmak zorunda kalıyorsun ya. daha da bişey demiyorum
O da ABD malı.
Yerli ve milli markalarımız Petlas ve Lassa'ya davet ediyorum herkesi.
İhmal vs. olduğuna inanmıyorum bu arada. Apaçık bilerek koyulmamışız oraya.
Aynen yaşa bakmıyor, tasvir edilen profil benimHadi sizin yaş kemale ermiş. O kekoların bir çoğu benim akranım ben de tiksiniyorum hepsinden. Adamlık yaşa cinsiyete bakmaz hocam, cıvık adam 10 yaşında da olsa 110 yaşında da olsa cıvık olur. Hormonmuş veya dönemmiş falan bunlar hikaye, kendini geliştirmemek başka olay.
Türkiye'de tramvaylarında selektör olan tek şehir Kocaeli. Haklılık...https://www.instagram.com/p/Be-Q2leFDxX/
Adam trene makas attı resmen
ankarada 90-100 ile akan anayolda bile düştüğüm çukurların haddi hesabı yok. Benim fiesta ile bu derece içim yanıyorsa o tarz araç kullanıcılarının vay halineTürkiye'de Ferrari alanların, Ferrari videosu çekenlerin youtube'da çok dramı var bu şekilde. Araçla gazlayamıyorsun bile aslfat kalitesi o kadar berbat ki ya sarıyor ya atıyor..
Çukurlar, tümsekler, bozuk satıhlar zaten efsane de yol yaptık diye döktükleri asfaltların da çoğunlukla kalitesi berbat. En iyi lastikle bile sıradan bir dizel araç sara sara gidebiliyor yepyeni yolda ki güçlü bir araç kullananlar doğru düzgün gazlayamıyor bile.ankarada 90-100 ile akan anayolda bile düştüğüm çukurların haddi hesabı yok. Benim fiesta ile bu derece içim yanıyorsa o tarz araç kullanıcılarının vay haline
Hocam gazlamayi geçtim, çoğu yerde yavaş gitmek bile eziyetÇukurlar, tümsekler, bozuk satıhlar zaten efsane de yol yaptık diye döktükleri asfaltların da çoğunlukla kalitesi berbat. En iyi lastikle bile sıradan bir dizel araç sara sara gidebiliyor yepyeni yolda ki güçlü bir araç kullananlar doğru düzgün gazlayamıyor bile.
Biraz da o sebeple konforu cidden iyi olan araç istiyorum artık. Çünkü çatır çutur bozuk yollarda gitmekten sıkıldım. Yeni asfaltlar bile 1-2 sene içinde yama yapılıp duruyor. Dediğin gibi büyük eziyet.Hocam gazlamayi geçtim, çoğu yerde yavaş gitmek bile eziyet
Mantıklı diyorsun hocam. 0 km arabanın sürekli akü tüketimi olmuyor. Onun dışında, toleransları ve önlemleri olduğu için biz fark etmesek de, arabaların elektrik sistemleri günlük hayatta çok fazla zorlayıcı dış etkenlere maruz kalıyor. En basitinden yağmurlu havalarda kaputun içine giren sular bile dediğin gibi küçük küçük akımda kayıplar yaşatır. 0 km arabalar çalıştırılsa da showroom'da filan pırıl pırıl çalıştırılıyor.Gunaydin guzel insanlar, gununuz guzel gecsin
Kaptan dediklerine katiliyorum ama 1 yil gercekten normal degil, 2 yil garantin var bitmeden git degistir bence.
Fakat dediginiz gibi 2. akunun ilk aku kadar dayanmamasinin sebebi ile alakali benim bir teorim var, ne kadar dogrudur bilemiyorum ama dandik diyebilecegimiz bir aku bile 0 km arabada 4-5 yil dayandiktan sonra cok kaliteli bilinen bir aku bile bu kadar dayanmiyor. Bu durumda benim aklima gelen; araba 0 km iken hersey yerli yerinde olup, ilerleyen yillarda acaba arabada ortaya cikabilecek elektrik kacaklari nedeniyle aku zarar goruyor olabilir mi, dolayisiyla kac tane aku degistirirseniz degistirin bu durum 3 asagi 5 yukari devam ediyor.
Bilmem @bt hocam ne der?
bi de su suleymanin fotosunu senteye! getirirmisin sana zahmet, bende simetri hastaligi var, gozum takilip duruyor
Ankara'yı pek bilmem de, yeni yapılmış 4-5 şeritli çevre yolunda 40 ile giderken arkadaşın Caddy'sinin altını vurduğunu unutmuyorum. Öyle sürprizli yolları var başkentimizin.ankarada 90-100 ile akan anayolda bile düştüğüm çukurların haddi hesabı yok. Benim fiesta ile bu derece içim yanıyorsa o tarz araç kullanıcılarının vay haline
Ne de olsa o bir Connecthttps://www.instagram.com/p/Be-Q2leFDxX/
Adam trene makas attı resmen
Yalnız bildiğim kadarıyla Petlas'ın da Amerikan ortaklığı var. Ülkede artık kara şimşek yeşil mercimek bile ithal. Bu iş boykotlarla oluyorsa şunu söylemem gerekir: Yiyorsa kola ve sigarayı milletçe tamamen bırakalım. Hadi... Bırakalım...
Aynen yaşa bakmıyor, tasvir edilen profil benim
Türkiye'de tramvaylarında selektör olan tek şehir Kocaeli. Haklılık...
Herkese selamlar. 5'lemişiz keyfim gıcır forumda online'ım.