Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c87842e7b8481e9886d67cf3c83583db.jpg

@Sailor 700 km şehir içi ortalaması bu :) ort.hız 38 imiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye herkes @Sailor a yükleniyor bende 1.6atmosferik kullanıcısıyım:Dama biz sende 6.000km yapıyoruz:D

c87842e7b8481e9886d67cf3c83583db.jpg

@Sailor 700 km şehir içi ortalaması bu :) ort.hız 38 imiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortalama hızın çok iyiymiş. Benim ortalama hızım 22 kmh ve ortalama tüketim 100 kmh'de 5.8 - 6.5 arasında değişiyor. Artık hava şartlarına ve birazda benim basmama bağlı. Gerçi şimdi bakımdan sonra tüketim düştü biraz daha. Aracın eco mode puanlamasında kullanıma dair her şey dört dörtlük ama ortalama hızınız çok düşük diyor.

Ülker grubu bütün varlıklarını yurt dışına transferi tamamlar tamamlamaz, Türk bankalarına olan borcunu ödeyemeyeceğini duyurmuş. Arkasından bankalarla yapılan toplantıyı Akbank terk etmiş. 3 yıl sıfır ödeme, sonra 10 yılda odeyebiliriz demişler Rakam: 9 milyar usd!!!!
parada akbanktaydı ama batarsa sadece o degıl dıgerlerıde batar

@kekum34 pazartesi yapiyorum. EA olacak gibi , Sayisal seçecek kadar derslerim iyi degil . Hem istedigim bolumde eşit agirlikta . Eşit agirlikta fazla zorlanmayacagimi düşünüyorum.

sen ne düşünüyorsun panpa ?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kadar merakliyiz kendimizi ezmeye , küçük görmeye ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi adima meydanlarda bayrak sallayip turkiye nin ekonomisi iyi gidiyor deyip kendime yalan soyleyemem.

Bize en iyi gelecek sey artik buyuk resme bakabilme yetenegi olacaktir.turk halkinin artik durumun farkina varmasi lazim ve oturup ya biz bunun icin neler yapabiliriz demesi lazim.

Unutmamak lazim ki bugun bir cok dunya ekonomisinden daha guclu olan samsung markasi bir zamanlar batarken hukumet destegi ile bir sure zararda devam etmis ama yilmayip kar tarafina gecmeyi beklemislerdir.

Ben kesinlikle turk milletini kucumsemiyorum.ama kesinlikle eziyorum cunku boyle bir ekonomide insanlarin sokaklarda ciglik cigliga nasil dolasmadiklarini gercekten merak ediyorum.

şimdi lafa gelince ekonomi iyi deniliyor ama 2000yılından önce bu ülkede ötv yoktu ve ekonomi ayaktaydı, yarın öteyi kaldırın kaç gün dayanır ekonomi cevap verebilecek var mı?

Ülker grubu bütün varlıklarını yurt dışına transferi tamamlar tamamlamaz, Türk bankalarına olan borcunu ödeyemeyeceğini duyurmuş. Arkasından bankalarla yapılan toplantıyı Akbank terk etmiş. 3 yıl sıfır ödeme, sonra 10 yılda odeyebiliriz demişler Rakam: 9 milyar usd!!!!
parada akbanktaydı ama batarsa sadece o degıl dıgerlerıde batar

Normal şaşırmadım, çoğu şirket zaten yurtdışı planlamasını yapmıştır. Ülke ekonomisi hiç iyi durumda değil bu bi gerçek.

Ne kadar merakliyiz kendimizi ezmeye , küçük görmeye ...

valla ben ezilen küçük görülen bir yer göremedim, ülke ekonomisinin kötü olduğunu söylemenin neresi yanlış onu da anlamadım. Niye polyannacılık oynayalım ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...