ben kocaelınde 3.5 yakarım varmısın ıddaa yaYok ardahan için abi Tabi ki kocaeli için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla bende ılk oyle aldım baktım elım ayagım oldu ıhtıyac oldu usengeclık derken falan yılda 10 bınden fazla yapmısımNiye herkes @Sailor a yükleniyor bende 1.6atmosferik kullanıcısıyımama biz sende 6.000km yapıyoruz
ben kocaelınde 3.5 yakarım varmısın ıddaa ya
yok la mazda ıcın demıstım o degerı. ben gelırsem arabayı cekerım kenara taksıye bınerım orada 3.5 lıtre yakarım ısteAbi anne kullanımı olunca 0 ekonomi oluyor Sen gelsen daha da az yakarsın tabii
Ortalama hızın çok iyiymiş. Benim ortalama hızım 22 kmh ve ortalama tüketim 100 kmh'de 5.8 - 6.5 arasında değişiyor. Artık hava şartlarına ve birazda benim basmama bağlı. Gerçi şimdi bakımdan sonra tüketim düştü biraz daha. Aracın eco mode puanlamasında kullanıma dair her şey dört dörtlük ama ortalama hızınız çok düşük diyor.
@Sailor 700 km şehir içi ortalaması bu ort.hız 38 imiş
yok la mazda ıcın demıstım o degerı. ben gelırsem arabayı cekerım kenara taksıye bınerım orada 3.5 lıtre yakarım ıste
Kendi adima meydanlarda bayrak sallayip turkiye nin ekonomisi iyi gidiyor deyip kendime yalan soyleyemem.Ne kadar merakliyiz kendimizi ezmeye , küçük görmeye ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.bloomberg.com/news/arti...-said-seeking-to-restructure-turkey-bank-debtÜlker grubu bütün varlıklarını yurt dışına transferi tamamlar tamamlamaz, Türk bankalarına olan borcunu ödeyemeyeceğini duyurmuş. Arkasından bankalarla yapılan toplantıyı Akbank terk etmiş. 3 yıl sıfır ödeme, sonra 10 yılda odeyebiliriz demişler Rakam: 9 milyar usd!!!!
parada akbanktaydı ama batarsa sadece o degıl dıgerlerıde batar
Ben hic anlamadimşimdi lafa gelince ekonomi iyi deniliyor ama 2000yılından önce bu ülkede ötv yoktu ve ekonomi ayaktaydı, yarın öteyi kaldırın kaç gün dayanır ekonomi cevap verebilecek var mı?
Ülker grubu bütün varlıklarını yurt dışına transferi tamamlar tamamlamaz, Türk bankalarına olan borcunu ödeyemeyeceğini duyurmuş. Arkasından bankalarla yapılan toplantıyı Akbank terk etmiş. 3 yıl sıfır ödeme, sonra 10 yılda odeyebiliriz demişler Rakam: 9 milyar usd!!!!
parada akbanktaydı ama batarsa sadece o degıl dıgerlerıde batar
Ne kadar merakliyiz kendimizi ezmeye , küçük görmeye ...
Otv nin olmadigini dusunup bi an bayilmisimdaneyi anlamadın
Otv nin olmadigini dusunup bi an bayilmisimda