Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@bt abi evde 20-25 kişi vardı, bütün akşam siyaset ekonomi ve futbol konuşuldu. Sizin 10-0 alabilecekken 5-0 aldığınız maçı izledik bi ortam yımışadı.
Yumuşamaz mı be, pampık gibi oldum. Forumdaki bilip bilmeden ileri geri savunmaları güzellemeleri bile neş'eyle saydırarak okuyorum:D

@mcanerg @Sailor Yalnız çok iyi hatırlıyorum: Ötv, 99 depremleri sonrası sarsılan ekonomiyi toparlayabilmek için "geçici olarak" getirilmişti. Kısmet... :)

Yumuşamaz mı be, pampık gibi oldum. Forumdaki bilip bilmeden ileri geri savunmaları güzellemeleri bile neş'eyle saydırarak okuyorum:D

@mcanerg @Sailor Yalnız çok iyi hatırlıyorum: Ötv, 99 depremleri sonrası sarsılan ekonomiyi toparlayabilmek için "geçici olarak" getirilmişti. Kısmet... :)
aynen ben de ondan bahsediyorum bu hükümet de kaldırmadığı gibi bindirdikçe bindirdi

Valla Sinan ustam bir ara göstermişti hatırlıyorum: 1.5d Saxo, fındık kadar motoruyla motor kulağı koparmıştı. Haydi bakalım sabahlar olmasın. :D
Babamın da Manavgat'tan Antalya'ya giderken serçenin motoru düşmüş. Cam falan kırılmış. Korkmuyor değilim su ara hani :( işin komiği serçenin motoru yeni yapmışlar usta bağlamayi unutmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...