@alfhonso 5 ileri Taunus şanzımanı kaça buluruz takmasiyla beraber
Caktirmadan herseye otv geldi saka maka galiba sadece pirlantada yok
Kacan kaciyor haciNormal şaşırmadım, çoğu şirket zaten yurtdışı planlamasını yapmıştır. Ülke ekonomisi hiç iyi durumda değil bu bi gerçek.
valla ben ezilen küçük görülen bir yer göremedim, ülke ekonomisinin kötü olduğunu söylemenin neresi yanlış onu da anlamadım. Niye polyannacılık oynayalım ki ?
@alfhonso 5 ileri Taunus şanzımanı kaça buluruz takmasiyla beraber
Şimdi birşey dikkatimi çekti yeni Duster'ın dizel motor farkı tamı tamına 17.500 TL. Fark bana aşırı fazla geldi, gırtlak dolu benzinli 87.000 TL'ye geliyor. Marka düşünülmezse rakiplerine göre gayet iyi.
Bulmakta zorlanıyorum. Senin mesleğin falan mı bu işler?@Cagdas Cag imza konusu geçmiş kusura bakma anca görüyorum yardım edebileceğim birşey varsa edebilirim .D
ben de tam onu diyecektim arabada güvenlik yok
Kesinlikle duster almam.
Yumuşamaz mı be, pampık gibi oldum. Forumdaki bilip bilmeden ileri geri savunmaları güzellemeleri bile neş'eyle saydırarak okuyorum@bt abi evde 20-25 kişi vardı, bütün akşam siyaset ekonomi ve futbol konuşuldu. Sizin 10-0 alabilecekken 5-0 aldığınız maçı izledik bi ortam yımışadı.
B sütununun direnci testte zayıf kalmış ama yazılı raporda güvenli deniyor. İki yıldızı yaya güvenliği ve aktif çarpışma önleyici sistemleri eksikliği sebebiyle alamamış. Yine de 100.000 lira Dacia'ya verilir mi, şahsen sıfır araba alma zorunluluğum yoksa vermem.
Kesinlikle duster almam.
Mukavva daha sağlam
Kesinlikle duster almam.
aynen ben de ondan bahsediyorum bu hükümet de kaldırmadığı gibi bindirdikçe bindirdi
10 bin daha koyar cıvıc HB alırım vallaB sütununun direnci testte zayıf kalmış ama yazılı raporda güvenli deniyor. İki yıldızı yaya güvenliği ve aktif çarpışma önleyici sistemleri eksikliği sebebiyle alamamış. Yine de 100.000 lira Dacia'ya verilir mi, şahsen sıfır araba alma zorunluluğum yoksa vermem.
Gecici derken gecirmek olmasin abi o
grafik tasarımla falan uğraşıyom kendi çapımda bi şekil yardımcı olmaya çalışırımBulmakta zorlanıyorum. Senin mesleğin falan mı bu işler?
neye niyet neye kısmetGecici derken gecirmek olmasin abi o
Valla Sinan ustam bir ara göstermişti hatırlıyorum: 1.5d Saxo, fındık kadar motoruyla motor kulağı koparmıştı. Haydi bakalım sabahlar olmasın.Abi ses deyince dayanamadım kaç gündür kafama takılıyordu. Motor kulaklariysa 60 70 le giderken motorun yere düşmesi senaryoları rüyalarıma girer oldu çünkü
Babamın da Manavgat'tan Antalya'ya giderken serçenin motoru düşmüş. Cam falan kırılmış. Korkmuyor değilim su ara hani işin komiği serçenin motoru yeni yapmışlar usta bağlamayi unutmuşValla Sinan ustam bir ara göstermişti hatırlıyorum: 1.5d Saxo, fındık kadar motoruyla motor kulağı koparmıştı. Haydi bakalım sabahlar olmasın.