@Ozyt1000zebanı var vıdeo da 0.51 de abımızın nıck ı hatırlayamadım
1milyon km'yi zorlar bence1.6 atmo corollanın bujisi nekadar dayanır bilen varmı? Vvti
bizim burada ne işi var zebanininzebanı var vıdeo da 0.51 de abımızın nıck ı hatırlayamadım
abı coluk tombalak yok kı valla benzın fıyatlarıda ne kadar yukselırse yukselsın arabanın aldıgı lıtre bellı ama cozemedım konuyu aklıma takıldıBen hic demeyim, ayip olmasin
bu arada yaz-sonbahar doneminde bi ara benim sehirici tuketim 16-17 nin altina dusmedi (normalde 15 ti), dedim noluyo !!
gecen ay 14 leri bile gordum rahatladim , sanirim gecmis donemde biraz daha yogun trafikte kalmisim, cunku istanbul icinde bile otobana cikinca tuketim direk dusuyor.
Bu arada senin tuketimin yukselmesi ile alakali acaba son donemde daha kalabalik yolculuk ediyor olabilir misin?
Yada son ihtimal, benzin fiyatlari yukseldiginden
valla sıteyı bırakan bırakana goremıyoruz kendısınıbizim burada ne işi var zebaninin
Bazi durumlarda evet, yag bulasmis olabilir ki (aklima getirmek bile istemem), kurum baglamis veya bazi pislikler yapismis olabilir, icerden catlak olabilir (disardan anlayamazsin).
direk çalışıyor ama ısınana kadar düşük devirde sarsılıyorBazi durumlarda evet, yag bulasmis olabilir ki (aklima getirmek bile istemem), kurum baglamis veya bazi pislikler yapismis olabilir, icerden catlak olabilir (disardan anlayamazsin).
Arabada soguk havalarda zor calisma gibi bir durum varsa, yakiti veya performansi eskisi gibi degilse degistirmeni oneririm.
İşte o bujiler iyi ateşleyemediğinden oluyor. Buji ömrünü dolduruyorsa soğukta ilk çalıştırmada belli ediyor ben de değiştirmeni öneririmdirek çalışıyor ama ısınana kadar düşük devirde sarsılıyor
abı sahıl yolunda bır karsılasamadık beCanim sikilinca bu program ile oynuyom. Saat kacta orda olmak istedigimi seciyom.
Bana kacta yola cikcagimi, kac para benzin yakacagimi, kac ortalama hiz ile gitcegimi. Otoyol ucretlerimi hepsini soyluyo.. hatta muhtelen trafik yoğunluğunu da hesapliyo. Keşke daha once bilseydim...
Ekli dosyayı görüntüle 11448
Valla her gecen mazdaya bakiyom. 2010 mazda sedanmi diye. Ama hep hb kasa.abı sahıl yolunda bır karsılasamadık be
valla gecen yıkamacıda sıte kurucularından bırıne denk geldım eskılerdenmıs sınan ın arkadasıymıs abı falan bı clıo geldı beyaz baktım otopark.com stıcker bayada konustuk sagolsun cok ıyı bır ınsandı ınsallah gene denk gelırım onunla.Valla her gecen mazdaya bakiyom. 2010 mazda sedanmi diye. Ama hep hb kasa.
Araba BMW 1.16 ydi dimi? LPG fln da yok sanirim, onlarda cok ****************** oluyor cunku yakit rolanti ayarindan kaynakli.direk çalışıyor ama ısınana kadar düşük devirde sarsılıyor
bana neden boyle tavsıyeler yok ! belkı benımde neydı o musurde problem var yada yakıt pompamdaAraba BMW 1.16 ydi dimi? LPG fln da yok sanirim, onlarda cok ****************** oluyor cunku yakit rolanti ayarindan kaynakli.
Sarsinti sebebi bujideki catlak olabilir, enjektorlerde pislik olabilir, yakit pompasi/filtresi yada hararet musurunde problem olabilir,
sen en iyisi arabayi sat
Araba BMW 1.16 ydi dimi? LPG fln da yok sanirim, onlarda cok ****************** oluyor cunku yakit rolanti ayarindan kaynakli.
Sarsinti sebebi bujideki catlak olabilir, enjektorlerde pislik olabilir, yakit pompasi/filtresi yada hararet musurunde problem olabilir,
sen en iyisi arabayi sat
Ben de hiç anlamam valla butce ayırmam lazım da ne kadar ayircam bilmiyom
Yarin sabah 07:28 de yola cikicam. Kadikoy istikametinde d100 gidicem.
Yakit 4.55 tl yaziyor ama sen bakma. Bana ozel..
Ekli dosyayı görüntüle 11450
Sende para cok hacibana neden boyle tavsıyeler yok ! belkı benımde neydı o musurde problem var yada yakıt pompamda
nıye yav belkı benımde bozuk belkı benımde sorunlu o parcalar her neyse ısteSende para cok haci