8 gıbı caddebostan mıgrostan geccem bendeYarin sabah 07:28 de yola cikicam. Kadikoy istikametinde d100 gidicem.
Yakit 4.55 tl yaziyor ama sen bakma. Bana ozel..
Ekli dosyayı görüntüle 11450
8 gıbı caddebostan mıgrostan geccem bendeYarin sabah 07:28 de yola cikicam. Kadikoy istikametinde d100 gidicem.
Yakit 4.55 tl yaziyor ama sen bakma. Bana ozel..
Ekli dosyayı görüntüle 11450
Buralardayım yahu sadece biraz uzaktan takılayım dedim@maximaorhan Adamım romada mısın?
Senin arabanin tek problemi tekeri yamuk (bizim orda oyle derler nazar degmesin diye, masallah masallah )nıye yav belkı benımde bozuk belkı benımde sorunlu o parcalar her neyse ıste
Bu arada @motorsinann nerde onun da goruslerini alalim, epeydir gormedim...Araba BMW 1.16 ydi dimi? LPG fln da yok sanirim, onlarda cok ****************** oluyor cunku yakit rolanti ayarindan kaynakli.
Sarsinti sebebi bujideki catlak olabilir, enjektorlerde pislik olabilir, yakit pompasi/filtresi yada hararet musurunde problem olabilir,
sen en iyisi arabayi sat
abı bunu derken ımzanda mustang donuyor asıl ona masallah bızımkı ne allah askına sesı yeter gurul gurul hala aklımda ya ılk bulusmada onumden yanlaya yanlaya cıktın e5 e cıktık baktım gıdıyorsun yetıseyım dıye nasıl basıyorum meger sen basmıyormussun ses cıkmıyormus arabadan o ara .... masallah masallahSenin arabanin tek problemi tekeri yamuk (bizim orda oyle derler nazar degmesin diye, masallah masallah )
ABXLSLCNWNCNDNCNSBNX arkadaşlarla aramızda çok dalgasını geçiyoruz görünce çıldırdım. bende videosu var da şimdi olmaz o
Çok muhabbeti geçmiş
Eywallah canim kardesim, Allah daha guzellerini nasip etsin sanaabı bunu derken ımzanda mustang donuyor asıl ona masallah bızımkı ne allah askına sesı yeter gurul gurul hala aklımda ya ılk bulusmada onumden yanlaya yanlaya cıktın e5 e cıktık baktım gıdıyorsun yetıseyım dıye nasıl basıyorum meger sen basmıyormussun ses cıkmıyormus arabadan o ara .... masallah masallah
dedigim gibi bi eve bakarYooo, sana da bi ev alalim Batumdan yeter, sonra GTR mi getirirsin, GT86 mi vs vs
Bu kim ya nedir muhabbetiABXLSLCNWNCNDNCNSBNX arkadaşlarla aramızda çok dalgasını geçiyoruz görünce çıldırdım. bende videosu var da şimdi olmaz o
Ben daha yeni geçtim bu süreçten.
3300'e çıksam Monster Abra a5 almaya niyetlenmiştim.
2400 küsura Lenovo ip320'nin bu modelini aldım. Bu fiyata GeForce 940mx grafik işlemcisi, intel core i5 işlemci, 8 gb ram, 1tb hdd gayet iyi dedi bir arkadaş. Araştırdım bende, diğer markalarda 940mx 'i vermiyorlar bu fiyata 3000 bini buluyor. Marka hassasiyetin yoksa incelemeni öneririm. 2,5 haftadır kullanıyorum gerçi çok yeni daha. İnternette hakkında şikayetler var ama her markada olabiliyor diye düşünenlerdenim ben. Çevremde HP laptop alıp daha ilk ayında hdd sorunu yaşayan da oldu. Toshiba'nın toshiba olduğu zamanlarda laptop alıp, laptopunu stabil hâlde bir türlü kullanamayan da oldu. Türkiye'de pek bilinmeyen fujitsu marka laptop alıp yıllarca sorunsuz kullanan da oldu.
Uygulamanın adı nedir?
duydun ki ortam iyice dirty olmuş, hemen bitiverdin di mi iyi bayramlar @maximaorhanBuralardayım yahu sadece biraz uzaktan takılayım dedim
Ewt olduAaa nereden cikarin olurmu oyle hic (inandirici oldumu )
Abi numarani atman lazim video icin buraya yuklenmez oBu kim ya nedir muhabbeti
Gun gelecek goze alcam galiba onu 100 milyara polo alacagima yaniEywallah canim kardesim, Allah daha guzellerini nasip etsin sana
dedigim gibi bi eve bakar
İyi bayramlar canimEwt oldu
Yok kaptanım vazgeçtimAbi numarani atman lazim video icin buraya yuklenmez o
Yok kaptanım vazgeçtim
tahmin ettigim şey herhalde
Gun gelecek goze alcam galiba onu 100 milyara polo alacagima yani
yok dostum 3.20 i ed 1.6 170bg, lpg hiç kullanmadım, satsam yeni araba fiyatları uçmuş ne alıcamAraba BMW 1.16 ydi dimi? LPG fln da yok sanirim, onlarda cok ****************** oluyor cunku yakit rolanti ayarindan kaynakli.
Sarsinti sebebi bujideki catlak olabilir, enjektorlerde pislik olabilir, yakit pompasi/filtresi yada hararet musurunde problem olabilir,
sen en iyisi arabayi sat
Bumuydu kisin 12 yazin 9 9.5 yakan araba ? Yak yakyok dostum 3.20 i ed 1.6 170bg, lpg hiç kullanmadım, satsam yeni araba fiyatları uçmuş ne alıcam