Benim arabayla takas yapalım mı? Sorun yok, gül gibi Fiesta. Onun sorunlari neyse ben hallederim sıkıntı değilyok dostum 3.20 i ed 1.6 170bg, lpg hiç kullanmadım, satsam yeni araba fiyatları uçmuş ne alıcam
Benim arabayla takas yapalım mı? Sorun yok, gül gibi Fiesta. Onun sorunlari neyse ben hallederim sıkıntı değilyok dostum 3.20 i ed 1.6 170bg, lpg hiç kullanmadım, satsam yeni araba fiyatları uçmuş ne alıcam
Ben çok severim fiestayı sıkıntı yokBenim arabayla takas yapalım mı? Sorun yok, gül gibi Fiesta. Onun sorunlari neyse ben hallederim sıkıntı değil
o nasıl açılıyor ben bilmiyorumGece modu olmasa gözlerim yorulurdu
Kac yakiyordu fiestaBenim arabayla takas yapalım mı? Sorun yok, gül gibi Fiesta. Onun sorunlari neyse ben hallederim sıkıntı değil
Gelmediki açalım yaw Berkin bizi koparıyoro nasıl açılıyor ben bilmiyorum
Efendi gibi binersem şehiriçi 7-7.5 falan. Şehirlerarası 5. Ama ikisini de 2ser litre arttırmak baya kolayKac yakiyordu fiesta
Tovbe estafurullah yaBu gün başakşehirden taksime gidişte araba 3.9 yaktı
akıcı trafikte
Dönüşte taksimden başakşehir biraz yogun trafikte 4.7
renault clio 1.5 dci edc
Bana da 4.7 biraz fazla geldi daha aza alışmışız demek kiTovbe estafurullah ya
Ya bak mesela, benim arabanin manuel olması da arttırıyor yakıtı. Ben fena üşeniyorum çoğu zaman. 3e takmam, 2yle devam ederim meselaBu gün başakşehirden taksime gidişte araba 3.9 yaktı
akıcı trafikte
Dönüşte taksimden başakşehir biraz yogun trafikte 4.7
renault clio 1.5 dci edc
Degiselim miBana da 4.7 biraz fazla geldi daha aza alışmışız demek ki
Buralardayım yahu sadece biraz uzaktan takılayım dedim
O motorun ucu hakikaten çok açık ya. Ben Focus'ta kullanmıştım 1.0 Ecoboost'u, 20 üstü tüketimle bırakmıştımEfendi gibi binersem şehiriçi 7-7.5 falan. Şehirlerarası 5. Ama ikisini de 2ser litre arttırmak baya kolay
Bilerek yapiyorsaniz hos degil heYa bak mesela, benim arabanin manuel olması da arttırıyor yakıtı. Ben fena üşeniyorum çoğu zaman. 3e takmam, 2yle devam ederim mesela
Vallahi otomatigin gözünü seveyim ben yaYa bak mesela, benim arabanin manuel olması da arttırıyor yakıtı. Ben fena üşeniyorum çoğu zaman. 3e takmam, 2yle devam ederim mesela
Focus cok agir ama ya benim arabaya göre. Benimki pistte 21 küsur yakmisti. Şehirde o derece yaktirmam imkansızO motorun ucu hakikaten çok açık ya. Ben Focus'ta kullanmıştım 1.0 Ecoboost'u, 20 üstü tüketimle bırakmıştım
Kaptan pusu atacak simdi sahil yoluna , cama yumurta atarsa sakin silecek calistirma ali abiYarin sabah 07:28 de yola cikicam. Kadikoy istikametinde d100 gidicem.
Yakit 4.55 tl yaziyor ama sen bakma. Bana ozel..
Ekli dosyayı görüntüle 11450