Night shift açıyorum çok işe yarıyor bence
sana özel night scream paketi hazırlıyorum, bu gidişle çok yakında billboardlarda
Night shift açıyorum çok işe yarıyor bence
Kaptan şu videonun tam halini bende izlemedim bi zahmet wp den atsan?Abi numarani atman lazim video icin buraya yuklenmez o
Gun gelecek goze alcam galiba onu 100 milyara polo alacagima yani
Şu yaşımda manuel kullanmayacaksam ne zaman kullancam diyorum ve manuelimle mutluyum ben ya. Varsın gelsin yarım litre fazla yaksinVallahi otomatigin gözünü seveyim ben ya
birtek n ye alma oluyor uzun trafikte onun haricinde ellemiyorum kolay kolay
Degişelim gel desem kullanamadan hemen okuturum senin mazdayıDegiselim mi
Kaptan şu videonun tam halini bende izlemedim bi zahmet wp den atsan?
Senin motor neydi ya ben hepsine bakamadım muhabbetin kusura bakmaŞu yaşımda manuel kullanmayacaksam ne zaman kullancam diyorum ve manuelimle mutluyum ben ya. Varsın gelsin yarım litre fazla yaksin
Valla pisttekinden daha fazla yakılıyor trafikte ya. Yeri geliyor tehlike yapmayayım diye bir süre düşük viteste orta-yüksek devirlerde seyir gerekebiliyor. Sonrasında yüklenerek filan. Ağır antrenman temposunu rahatça kaldırıp maçta 20dk.da şişen futbolcular gibi düşün. Irregular tempoda çok fazla tüketim oluyor. Pist kullanımları, otoyoldaki agresif kullanıma denk geliyor bence.Focus cok agir ama ya benim arabaya göre. Benimki pistte 21 küsur yaktı. Şehirde o derece yaktirmam imkansız
140lik 1 ecoboostSenin motor neydi ya ben hepsine bakamadım muhabbetin kusura bakma
Benzinli diyorsun 3 silindir severim140lik 1 ecoboost
o kasada 140 iyiymiş, 0-100 ne kadar140lik 1 ecoboost
O zaman bilemiyorum. Hiç o derece trafiğe girmedim ben. Genelde trafik saatinde çıkmam gerekiyorsa 1-1 buçuk saat daha bekleyip çıkıyorum.Valla pisttekinden daha fazla yakılıyor trafikte ya. Yeri geliyor tehlike yapmayayım diye bir süre düşük viteste orta-yüksek devirlerde seyir gerekebiliyor. Sonrasında yüklenerek filan. Ağır antrenman temposunu rahatça kaldırıp maçta 20dk.da şişen futbolcular gibi düşün. Irregular tempoda çok fazla tüketim oluyor. Pist kullanımları, otoyoldaki agresif kullanıma denk geliyor bence.
9 saniye. Daha azı da kolay ama 1. Viteste ciddi bir tork limiti var. Millet yazılımla 145-150 beygir yapip 7 kusurlere çekiyoro kasada 140 iyiymiş, 0-100 ne kadar
Oo wp grubu mu var müdürüm ?az önce sildiğim senden değil miydi yav?
Para etmezki abi nereye okutuyorsunDegişelim gel desem kullanamadan hemen okuturum senin mazdayı
Olsun satarız galerici tanıdık varPara etmezki abi nereye okutuyorsun
Neyi sildin yahu nolduaz önce sildiğim senden değil miydi yav?
Üstüne yatacağı borcu bilmemkaçıncı kez cumaya erteleyen çakal esnaf gibi oldun iyice BerkinCuma günü sürprizi açıklıyorum.
Ben onu anlamıyorum zaten ibiza ecotsı nın da 9.3 saniye9 saniye. Daha azı da kolay ama 1. Viteste ciddi bir tork limiti var. Millet yazılımla 145-150 beygir yapip 7 kusurlere çekiyor