Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Focus cok agir ama ya benim arabaya göre. Benimki pistte 21 küsur yaktı. Şehirde o derece yaktirmam imkansız
Valla pisttekinden daha fazla yakılıyor trafikte ya. Yeri geliyor tehlike yapmayayım diye bir süre düşük viteste orta-yüksek devirlerde seyir gerekebiliyor. Sonrasında yüklenerek filan. Ağır antrenman temposunu rahatça kaldırıp maçta 20dk.da şişen futbolcular gibi düşün.:) Irregular tempoda çok fazla tüketim oluyor. Pist kullanımları, otoyoldaki agresif kullanıma denk geliyor bence.

Valla pisttekinden daha fazla yakılıyor trafikte ya. Yeri geliyor tehlike yapmayayım diye bir süre düşük viteste orta-yüksek devirlerde seyir gerekebiliyor. Sonrasında yüklenerek filan. Ağır antrenman temposunu rahatça kaldırıp maçta 20dk.da şişen futbolcular gibi düşün.:) Irregular tempoda çok fazla tüketim oluyor. Pist kullanımları, otoyoldaki agresif kullanıma denk geliyor bence.
O zaman bilemiyorum. Hiç o derece trafiğe girmedim ben. Genelde trafik saatinde çıkmam gerekiyorsa 1-1 buçuk saat daha bekleyip çıkıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...