Yanında gercekten taşıman gereken iyi bi sisteme ihtiyaç yoksa laptop işi cok saçma
Pc iyiymiş güle güle kullanın
Astonlar çok karizmatik makineler.. Hem görünüşleri hem de sürüşleri çok yırtıcı. Ehli araçlar değiller.gecen gun and resım atmıstı kendı sıtesıne.resımde su oluyorcogu ınsan resımdekı ferrarılere asık olur malum sevenı cok. ama benım dıkkatımı yandakı jantından bıle ben buradayım dıyen aston cekmıstı. kendısınede yazdım dedım aston varken onlar kımmıs sagolsun yenı bır foto atmısasık olmamak arabaya elde degıl. ne rengıyse artık durusu bıle yeter sunun ya hastasıyım.ıstanbulda sayıları cok cok az gercekten. ama su arabayı koy garaja otur seyret ya. ( resımlerı pc arka planı ısteyenler ıcın koydum gormeyen kacıran olursa dıye )( bır tek jantlar kotu )
Boş değil malesefbosmuydu ıkea abı yada buyaka
Nerden o stok ?valla 2 tb fılm ve dızı stok da tamam artık hazırım
cevremde dolu ınsan var hacı denıze cıkanNerden o stok ?
vallahı ben degılım benım laptop da acılmasında sıkıntı yasıyordu 2 buyuk guncelleme aldı anca duzeldı.
Kimin nazarı değdi la ? Yazılım mortingen sistem açılmıyor
vallahı ben degılım benım laptop da acılmasında sıkıntı yasıyordu 2 buyuk guncelleme aldı anca duzeldı.
bu uzdu ınsallah kurtarırsın dıyecem ama bılmıyorum ne nedır nasıl yapılır ınsıder nedır onu bıle bılmedıgımdenWindows 10 insider sürümleri alıyorum, son güncellemeden sonra bi defa böyle açılmamazlık yaptı ama bi haftdır sıkıntı yoktu. İçim yanıyor şu an, assasins creed origins 31. Seviyedeydim gitti save
10 seneye kalmaz o muhtemelen. su an nasıl otonom sıstemler varsa arabalarda, gemılerede enınde sonunda gelecek.@Sailor ticari gemiler için 10-20 sonra kaptanlara ihtiyaç kalmayacağı söyleniyor doğru mu ?
nasıl yanı oyle bırsey mı varmıs anaInsider sürümü almayın sakın, hepsi deneme amaçlı patlarsınız
o kadar yakin mi ya hemşerim , ne cabuk foto isteriz .Ben ballikayalardayim
Insider sürümü almayın sakın, hepsi deneme amaçlı patlarsınız
nasıl yanı oyle bırsey mı varmıs ana
Kamuflajli i20 bizim dershanenin kapisina cekmis , derse zor yetistim ama tenefuste yakalarsam soyup sogana cevirecem . magazinlere yayacam . @sinan sizede satabilirim iban no atayim mi ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi