Egzos bu hale kolay kolay gelmez uzun süre ama saçma sapan kullanılması lazımDizel almaya devam edin
Vallahi komplo vallahi iftira. Benim filmler mordu, artık o da yok. Ayrıca arka tamponum sarkık ve bnm bçak çok kısa.
Eskiden cekilmis olamazmi ? Renk tamam cunku...Vallahi komplo vallahi iftira. Benim filmler mordu, artık o da yok. Ayrıca arka tamponum sarkık ve bnm bçak çok kısa.
Mümkün değil, benim araba hiç o jant ebatına çıkmadıEskiden cekilmis olamazmi ? Renk tamam cunku...
E hadi inandik o zaman diyelimMümkün değil, benim araba hiç o jant ebatına çıkmadı
Vallahi komplo vallahi iftira. Benim filmler mordu, artık o da yok. Ayrıca arka tamponum sarkık ve bnm bçak çok kısa.
bt kaçar. bi kahvaltı yapsın di mi bu çocukİnfazcı onlaynnn
bt kaçar. bi kahvaltı yapsın di mi bu çocuk
Aklımı okudun abi.Ne kadar tariz sanatı kullansan da evet benzin alınmalı katılıyorum..Dizel de almayın lpg de, elektrikli hiç almayın benzinli alın az yiyin benzin alın
Bence de suç sende doktor öyle araba mı kullanılırHastaneden pederle döndüm.Eve vardık sen böyle kullanırsan tabi benzin yetmez dedi. Kontağı kapadım 18 km çıtır trafikli güzergahta 5,3 l/100 km gösterdi.Pederin dediği şey: Arabanın marifeti senden bir ... olmaz. Babalık böyle bir şey sanırım
Nasıl kullanıyorum mustafam? Basıyom mu hiç sen gördün :SBence de suç sende doktor öyle araba mı kullanılır
Hastaneden pederle döndüm.Eve vardık sen böyle kullanırsan tabi benzin yetmez dedi. Kontağı kapadım 18 km çıtır trafikli güzergahta 5,3 l/100 km gösterdi.Pederin dediği şey: Arabanın marifeti senden bir ... olmaz. Babalık böyle bir şey sanırım