Selam,
Bugun gidip 5008 e baktik. İnternette ki fotograflara bakis reelde cok daha guzel gozukuyor
Bugun gidip 5008 e baktik. İnternette ki fotograflara bakis reelde cok daha guzel gozukuyor
Hastaneden pederle döndüm.Eve vardık sen böyle kullanırsan tabi benzin yetmez dedi. Kontağı kapadım 18 km çıtır trafikli güzergahta 5,3 l/100 km gösterdi.Pederin dediği şey: Arabanın marifeti senden bir ... olmaz. Babalık böyle bir şey sanırım
Doktor madem o kadar sert kullaniyorsun sana bir soru sorayim.. koltuklar totoyu ve beli sarmıyor diyorlar var mı gerçekten öyle bir söylenti
Hah benim koltuk bu işte bundan bilemem beğenmiyorsa.Evet internette benimkini bulamadım kumaş mavi-siyah desenliden benimkiYok yahu sende en dolu olan donanımın fotoğrafını paylaşmışsın heralde.. arkadaşta var chr ama böyle değil mavili olandan pek kavraması iyi değil dedi bana..
Ekli dosyayı görüntüle 11594
"Bak biriki siviti cipim nasıl da güzel gidiyor" diye beni etkilemeye çalışman dışında sakindin gayet :ddNasıl kullanıyorum mustafam? Basıyom mu hiç sen gördün :S
Ben anlamadım abi 150 liralık benzin 25 litre yapıyor. 500km gidince de ortalama 5 litre yakıt yani. Çok iyi değer değil mi?150 liralik benxin atip 500 km yaptim. Araba cok yakiyor diyenleride gordukya. Bendende beteri varmiş.
Ben anlamadım abi 150 liralık benzin 25 litre yapıyor. 500km gidince de ortalama 5 litre yakıt yani. Çok iyi değer değil mi?
benım 50 kurus olması lazım.İste buna cok diyen adamlar var. Adam kuruş hesabiyla hesapliyor. 30 kuruş cikyir. Buda ona cok geliyor.
Taunus 20 lira gazla 20 km gidiyorbenım 50 kurus olması lazım.
Arabalar çok yakmıyor benzin pahalı savını gene kanıtladık nasıl bi rotada bu değeri elde ettin abi trafiğe girme durumu vs?İste buna cok diyen adamlar var. Adam kuruş hesabiyla hesapliyor. 30 kuruş cikyir. Buda ona cok geliyor.
Kaptan senin ortalaman 9-10 değil miydi? O zaman 55-60 kuruş civarı olur?benım 50 kurus olması lazım.
Yuvarlak soyleyeyim dedim yok arkadas aninda pat diye cevap geldi.Arabalar çok yakmıyor benzin pahalı savını gene kanıtladık nasıl bi rotada bu değeri elde ettin abi trafiğe girme durumu vs?
Kaptan senin ortalaman 9-10 değil miydi? O zaman 55-60 kuruş civarı olur?
Hayde gene basliyoruzGecen sene kuzenim hesaplamıstı 28 kuruş yakıyordu araba istanbul şehiriçinde
Motoru buyuktu onun ama. Valla ne diyim ogrenciye en gitmeyecek araba vallaTaunus 20 lira gazla 20 km gidiyor
ahaha yok bu sefer devam ettirmeyecegimHayde gene basliyoruz
Uzun yolda inanilmaz ekonomi kasarimda sehir icinde yok ya. Birde artik son zamanlarda basiyorum ara ara. Madem yakacak hakkini vereyim diyorum bu seferde oluyor 12 ayarim yok vallaahaha yok bu sefer devam ettirmeyecegim