Yıllarca askere git-iş bul- evlen- çocuk yap- ev kredisi öde mottosuyla yaşayan insanlara hep şüpheyle yaklaştım ama çok mantıklıymış lan
Askerlikle çocuk yapmanın aynı görev listesinde olması kalp benYıllarca askere git-iş bul- evlen- çocuk yap- ev kredisi öde mottosuyla yaşayan insanlara hep şüpheyle yaklaştım ama çok mantıklıymış lan
Çocuktan sonra boşanma olursa o sıkıntı işteAskerlikle çocuk yapmanın aynı görev listesinde olması kalp ben
+Gebeyim
-Mission accomplished
+????
plaka herşeyi açıklıyor , Adana 'ya yakinya ondandır
İnsan boşanılmaycak biri olduğu zaman, boşanmayacak kişiyle evlenmeli. Doğru kişi doğru zaman vs.vs... 45 yaşına kadar yolu var.Çocuktan sonra boşanma olursa o sıkıntı işte
bi çaldırmana, wp dürtmene bakardı. Hala onlaynımLinea falen boş iş gel cs girelim gece 12:30 da
Ne işim var Manavgat' ta yav ? Antalya bitirdik mi sanki ?Manavgatta olduğumda haber vereyim gelir misin
Gücünü tuğradan alıyor o.
Ne işim var Manavgat' ta yav ? Antalya bitirdik mi sanki ?
Yol üstünde beni al öyle geç.Valla ben şuan aydindayim. İspartaya gecicem bi ara kafam eserse Manavgata giderim benim çevre orda
Hosgeldin Ceyhun, geldigin hic belli olmuyorNe yürüdü be arkadaş . Stage 1 Revo yazılım ile 340 beygir alınmasına mı 0-100 süresinin 5.9 saniye olmasına mı şaşırsam bilemedim valla . Yakında 258'lik makina gelecek ondan stage 1 ile daha da iyi veriler alınabilir. 2.3 tonluk bi kamyonet için bu değerler brutal denebilir valla.
Kaptaaaan dur benim arkadasi alacaz derim otobüsteYol üstünde beni al öyle geç.
Lpg dolum ağzı ile depo arasındaki hortum çatlamış, geçenlerde 100 lira yakıt aldım 20 lirası havaya karıştı. 2 haftadır benzinde kullanıyorum. Hortumu yaptırmaya niyetim yok. Yaşasın benzin! Kahrolsun deviri dalgalandıran lpg!
Şu haberden sonra UBER ve türevlerinin reklam yapmaya ihtiyacı kalmadı.... https://tr.sputniknews.com/turkiye/201802211032343641-taksi-yol-uzatma-hapis-cezasi-dolandiricilik/Günaydın...