Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten sadece otomobil açısından iyi olur. Satın alma noktasında artık sıfır d segment arabalar 200 binlere yaklaştı ve mantıklı bir tarafı kalmadı. D segment bir aracım olsa premium'a geçmek haricinde satmayı düşünmezdim zaten. Allah hayırlısını nasip etsin kardeşim :)
Amin cümlemiz için hayırlısı. Zaten sıfır arabalara yaklaşmayı hiç düşünmüyoruz el yakıyor fiyatlar ikinci el bakmak en mantıklısı. Büyük ihtimalle 520i olacak tercih Allah nasip ederse hayırlısı diyelim. :) Şöyle bütçeyi çok zorlamadan bizimkinin üzerine biraz koyup sıyrılmayı planlıyoruz:)

Son düzenleme:
Fiyatlara düştüm allah korusun çok fenalar
Bakması bile eziyet resmen.. D segment bir araca sahipken satıp D+ bir aracı sıfır alarak geçmem. Arada ki o uçuk fiyat farkını verecek yapıda biri değilim. He 2.0 premium alma imkanım olur o ayrı ama tutup düşük hacimli motora sahip bir D+ araca geçmem. Hele ki 2.0 tdci 180 hp powershift mondeo'yu 2.el 130-140 gibi bir fiyata alabilirsem onu ömürlük kullanırım. E segment haricinde de asla değişmem.

Amin cümlemiz için hayırlısı. Zaten sıfır arabalara yaklaşmayı hiç düşünmüyoruz el yakıyor fiyatlar ikinci el bakmak en mantıklısı. Büyük ihtimalle 520i olacak tercih Allah nasip ederse hayırlısı diyelim. :)
Aynen öyle. 2.0 tdci 180 hp otomatik mondeo'ları takip ediyorum. 130-140 arasına temiz ve güzelleri bulunuyor. Onlardan düşürebilirsem ileride ne ala. Hayırlısı bakalım :)

5.20i'yi hangi kasa düşünüyorsunuz ? Kaç model yani ?

Son düzenleme:
Aynen öyle. 2.0 tdci 180 hp otomatik mondeo'ları takip ediyorum. 130-140 arasına temiz ve güzelleri bulunuyor. Onlardan düşürebilirsem ileride ne ala. Hayırlısı bakalım :)
Biz de onlara bi baktık fakat çoğu koruma çıkması araçlar olduğu için ileriye dönük belki problem yaşarız diye yaklaşmak istemedik.

Oncelikle dunde aliye cattin beni engelledin diye bugun bana. bende engelli kimse yok daha bosuma triplere girme yani.istersen ozelden berkine sor bugune kadar tek bir kisi engellemismiyim diye soyler sana o.
Daha oncede yazmistim gene belirtiyorum senin yazdiklarin yorumlara verdigim cevaplar haric ben kullandigim arabayi boyuna ovmem.isterse benim icin en iyi araba olsun gene ovmem forumda antipatiklik basliyor leb demeden. mesela bana gelip yoksa yine opelin koltugunumu ovecektin deseler ben bozulurum acikcasi.forumda sen haric kimse benim mazda sever oldugumu dusunmez.en cok ben gomuyorum markayi herhalde.ama sen her basliga insignia yazinca bende senin gibi aklima gelen herseyi ovdum bak gozune nasil batmis anlarsin belki diye yapmistim ama kismet. Senin bir kere arabani yerdigini daha goren olmadi bu arada ilginctir.
Zaten kisinin kendi malini ovmeden once yerebilmesi herkesin harci degil . Marka sempatizani olmadan araba elestirmek araba begenmek kolay degil zaten o yuzden birsey demiyorum . İyi forumlar sanada.

O kadar test yazısı yazdık video bile çektik. Eleştirdiğim ve beğendiğim her şeyi belirttim hiç birini okumadıysan ben ne yapabilir. Marka sempatizanı olsaydım herkese 308 veya ceed yerine astra önerirdim herhalde ya da corsa varken fiesta ya övgüler dağıtmazdım herhalde demi. Gözüne sadece bu yazdıklarım çarptıysa yapabileceğim bir şey yok. Annem babam opel de çalışmıyor ki,satışından bana hiç bir kazanç yok ki öveyim ki ben arabamın çok satılmasını bile istemem az kişide olmasını yeğlerim.

2014-2015 model düşünüyoruz F10
Onlar belli belirsiz makyajlı olarak geçiyor bildiğim kadarıyla. 2012-13 gibi makyajsız olanları var sanırım, böyle tampon alt kısmı falan biraz daha farklı. Bizde o kasalardan var ailede. Mondeo'dan sonra o aracın çukur ve bozuk yol konforu üzer o kadar diyorum. Çok eleştirildim bunu söylediğimde ama gerçekten öyle. Çok fazla pat küt ediyor. Bahsettiğin yıllarda makyaj yedi ve süspansiyonu düzeltildi dediler. Test sürüşü yapmadan aracınızı asla satmayın.

Onlar belli belirsiz makyajlı olarak geçiyor bildiğim kadarıyla. 2012-13 gibi makyajsız olanları var sanırım, böyle tampon alt kısmı falan biraz daha farklı. Bizde o kasalardan var ailede. Mondeo'dan sonra o aracın çukur ve bozuk yol konforu üzer o kadar diyorum. Çok eleştirildim bunu söylediğimde ama gerçekten öyle. Çok fazla pat küt ediyor. Bahsettiğin yıllarda makyaj yedi ve süspansiyonu düzeltildi dediler. Test sürüşü yapmadan aracınızı asla satmayın.
Evet abi değindiğin hususlara çok dikkat ediyorum. Yanılmıyorsam 2013te bir makyaj geçirdi daha sonra 2014 sonu gibi sanırım bi makyaj daha geçirdi zaten o yıllara bakmayı tavsiye ediyorlar biz de ona dikkat ederek bakıyoruz. Bizimki daha çok otomatik vitese geçme arzusu almışken de F10 alalım diyoruz açıkçası.

Bakması bile eziyet resmen.. D segment bir araca sahipken satıp D+ bir aracı sıfır alarak geçmem. Arada ki o uçuk fiyat farkını verecek yapıda biri değilim. He 2.0 premium alma imkanım olur o ayrı ama tutup düşük hacimli motora sahip bir D+ araca geçmem. Hele ki 2.0 tdci 180 hp powershift mondeo'yu 2.el 130-140 gibi bir fiyata alabilirsem onu ömürlük kullanırım. E segment haricinde de asla değişmem.
Jaguar XF manuel 434 bin lira susuyorum...

Evet abi değindiğin hususlara çok dikkat ediyorum. Yanılmıyorsam 2013te bir makyaj geçirdi daha sonra 2014 sonu gibi sanırım bi makyaj daha geçirdi zaten o yıllara bakmayı tavsiye ediyorlar biz de ona dikkat ederek bakıyoruz. Bizimki daha çok otomatik vitese geçme arzusu almışken de F10 alalım diyoruz açıkçası.
Otomatik vitesi çok güzel. Malzeme kalitesi çok güzel. Ufak tefek yerlerde işçilik kusurundan dolayı trim sesi vardı; emniyet kemeri b sütunu ve kapılardaki plastik kaplamaların biraz esnemesi yüzünden. Ama çok ince duyuluyor. Onun haricinde yolda esneye esneye gidişi falan cidden güzel. Direksiyonu mondeo'dan sonra biraz hissiz gelebilir, pek bir şey hissettirmiyor ama konfor odaklı olacağı için çok dert değil. Makyajla süspansiyonları toparlamışlarsa ne ala.

Bilenler bilir İstanbul'da dükkanlarında bulunduğu Ataşehir Bulvarı vardır arnavut taşlı yolun olduğu. O yoldan bizdeki f10'la her geçişimde hayret ediyorum, hayalkırıklığına uğruyorum. Yol birleşimlerinde falan hızlı geçtiğimde konsola kadar pat diye vuruyor. O sebeple hayalkırıklığı yaşamıştım bizdeki f10'da. Sen zaten araştırıyormuşsun. O sebeple tufaya düşmezsin.

Otomatik vitesi çok güzel. Malzeme kalitesi çok güzel. Ufak tefek yerlerde işçilik kusurundan dolayı trim sesi vardı; emniyet kemeri b sütunu ve kapılardaki plastik kaplamaların biraz esnemesi yüzünden. Ama çok ince duyuluyor. Onun haricinde yolda esneye esneye gidişi falan cidden güzel. Direksiyonu mondeo'dan sonra biraz hissiz gelebilir, pek bir şey hissettirmiyor ama konfor odaklı olacağı için çok dert değil. Makyajla süspansiyonları toparlamışlarsa ne ala.

Bilenler bilir İstanbul'da dükkanlarında bulunduğu Ataşehir Bulvarı vardır arnavut taşlı yolun olduğu. O yoldan bizdeki f10'la her geçişimde hayret ediyorum, hayalkırıklığına uğruyorum. Yol birleşimlerinde falan hızlı geçtiğimde konsola kadar pat diye vuruyor. O sebeple hayalkırıklığı yaşamıştım bizdeki f10'da. Sen zaten araştırıyormuşsun. O sebeple tufaya düşmezsin.
Evet zaten otoparkın testlerinde And abi de değinmişti 525d xdrive ile 520i arasındaki farklara 525 makyajsızdı 520 makyajlıydı fark çok demişlerdi. Onların yorumları olmasa ucuz olsun diye 2013 bakıyor olurduk galiba :)

Ford ka alabilirsin getirtiriz:D
387yeni-ford-ka-ortaya-cikiyor.jpg

Bizim aileyi unutmak lazım o zaman. 2.araba için şehir içine alırdım ama tek arabada beni çok üzer :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...